olsad Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 09:53 Поділитися #1676 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 09:53 ну і правди заради... Доповнення про зустрічку, втискання і інші смертельні гріхи з'явилися пізніше. А починалося все з картинки авто, що хоче перестроїтись в іншу смугу, що вважалося настільки страшним порушенням, що та картинка тисячу слів мала б замінити... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 09:55 Поділитися #1677 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 09:55 25 минут назад, fedot сказал: З Глушець хрєн хто тебе впустить в ряд середньої полоси А в чому проблема поїхати через Дубнівську і не морочити голову собі і людям ? Просто на Глушець поставити рух направо і проблема вирішена. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:00 Поділитися #1678 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:00 Щойно, volks сказано: А в чому проблема поїхати через Дубнівську і не морочити голову собі і людям. Тобтона Глушець поставити рух направо і проблема вирішена. Тобто з Глушець тільки направо? Я правильно зрозумів? В такому разі, розвернутися, щоб попасти на Карпенка, можна буде лише десь аж на Рованцях...Дуже мудро. Там ще й проблема попасти в ряд(и) на Дубенську, оскільки треба проїхати чергу на Карпенка наскрізь, а то і в неї вклинитися, щоб потім, після підйому, перелаштуватися в праві ряди. До підйому практично неможливо стати ні направо (Дубенська), ні наліво (Глушець). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:08 Поділитися #1679 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:08 6 минут назад, fedot сказал: Тобто з Глушець тільки направо? Я правильно зрозумів? В такому разі, розвернутися, щоб попасти на Карпенка, можна буде лише десь аж на Рованцях...Дуже мудро. Там ще й проблема попасти в ряд(и) на Дубенську, оскільки треба проїхати чергу на Карпенка наскрізь, а то і в неї вклинитися, щоб потім, після підйому, перелаштуватися в праві ряди. До підйому практично неможливо стати ні направо (Дубенська), ні наліво (Глушець). Я мав на увазі не через Рованці, а через 7-му школу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:08 Поділитися #1680 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:08 16 минут назад, olsad сказал: ну і правди заради... Доповнення про зустрічку, втискання і інші смертельні гріхи з'явилися пізніше. А починалося все з картинки авто, що хоче перестроїтись в іншу смугу, що вважалося настільки страшним порушенням, що та картинка тисячу слів мала б замінити... Правди заради признаю, що не змалював всю картину загалом. Але я думав (коли постив це фото) і думаю, що навіть якщо він їхав би з Рованець і тупо поїхав в крайній лівий і там почав перестроюватись, то це теж порушення (виправдання може бути "передумав", "помилився", але всі ми знаємо, що процент цього близиться до нуля), принамні, неповага до всіх, хто стоїть в середній смузі, а неповага до інших учасників руху тим паче дає мені право назвати його бидлом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:17 Поділитися #1681 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:17 Я вже десь пів року як так катаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:27 Поділитися #1682 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:27 15 хвилин тому, Юріч сказано: то це теж порушення ну ти "танкіст" - та нема там ніякого порушення! Тобі ж вже розтолкували! 16 хвилин тому, Юріч сказано: якщо він їхав би з Рованець і тупо поїхав в крайній лівий і там почав перестроюватись, то це теж порушення ..., принамні, неповага до всіх, хто стоїть в середній смузі, а неповага до інших учасників руху тим паче дає мені право назвати його бидлом. і цей момент я тобі, здавалось би, розжував, що неповага - це мав всіх в дупі, і поїхав собі як їхав і куди захтів, а не проситись поворотником. Короче, Юріч, не ний. Ця ситуація дійсно передвзято притягнута тобою за вуха і не варта "тисячі слів" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:45 Поділитися #1683 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 10:45 10 минут назад, jack74 сказал: ну ти "танкіст" - та нема там ніякого порушення! Тобі ж вже розтолкувував! Слухай, на бронєпоїзді. В тебе може це не порушення, навіть якщо по ПДР це не порушенея, чисто з людської точки зору і по відношенню до інших, це гірше порушення. 13 минут назад, jack74 сказал: і цей момент я тобі, здавалось би, розжував, що неповага - це мав всіх в дупі, і поїхав собі як їхав і куди захтів, а не проситись поворотником. Короче, Юріч, не ний. Ця ситуація дійсно передвзято притягнута тобою за вуха і не варта "тисячі слів" Ти слова добирай. Твою позицію я зрозумів. Нема там ніякого порушення. Їздіть і надалі як вам заманеться, головне поворотнік ввімкнути і це все виправдає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 11:04 Поділитися #1684 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 11:04 Харе, шановні. Бо зараз перейдемо на взаємні образи і мені доведеться брати до рук святого Карданія. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 12:07 Поділитися #1685 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 12:07 Шоб розрядити обстановку нагадаю, що планується глобальна реконструкція цієї розв'язки і з'єднання Трункіна з Рівненською, а це - мінус 30-50% з полоси на Карпенка - кому потрібно до Лучеська - гоу в другу полосу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 12:14 Поділитися #1686 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 12:14 Не знаю, як воно буде, але червоним - єдиний маршрут зараз, синім - дві альтернативні гілки, які стартуватимуть з першої та другої полоси. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 12:15 Поділитися #1687 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 12:15 5 минут назад, difoto сказал: Шоб розрядити обстановку нагадаю, що планується глобальна реконструкція цієї розв'язки і з'єднання Трункіна з Рівненською, а це - мінус 30-50% з полоси на Карпенка - кому потрібно до Лучеська - гоу в другу полосу. Не знаю на рахунок можливості, правомірності і так далі, але найбільше я хтів би бачити там кільце. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 12:24 Поділитися #1688 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 12:24 7 хвилин тому, Юріч сказано: Не знаю на рахунок можливості, правомірності і так далі, але найбільше я хтів би бачити там кільце. Якщо зараз в годину пік з Рованців черга за мостом, ти думаєш з появою кільця вона зникне? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 12:30 Поділитися #1689 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 12:30 Только что, difoto сказал: Якщо зараз в годину пік з Рованців черга за мостом, ти думаєш з появою кільця вона зникне? Не думаю що зникне, але буде значно меншою. Зазвичай там найдовші колії в напрямку з Рованців до Карпенка (зранку) і з Карпенка до Рованців (ввечері), ну ще бувають довгі черги в напрямку від Дубна на Рованці. Але найбільша черга з Рованець буде на кільце заїжджати оперативніше, так як зліва по кільцю руху як такого не буде. Це моя думка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slavco Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 13:02 Поділитися #1690 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 13:02 Підтримую Юріча. 20 лохів стоять в середньому ряду, чекають по 3-4 світлофори, щоб проїхати перехрестя, то нехай ще і мене пропустять, бо я не місцевий\виїхав з Глушець - не міг втиснутись в свій ряд\передумав повертати. Вліз не у свою полосу - їдь по стрілці, на Дубнівській розвернись і стань у "свою" для зїзду на Карпенка. Але ж для чого такі складнощі. 20 терпил чекають, то і мене пропустять. Це по-людськи? Була б ця ситуація винятком - ніхто би її і не фоткав\викладав. Але ж це правило, на жаль, всі це бачать хто по місту їздить, і не тільки на цій розвязці. Так що нічого аффтар за вуха не притягнув, ну а реакція борди вона така реакція Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:02 Поділитися #1691 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:02 55 хвилин тому, Slavco сказано: Підтримую Юріча. 20 лохів стоять в середньому ряду, чекають по 3-4 світлофори, щоб проїхати перехрестя, то нехай ще і мене пропустять Якщо слідувати вашій з Юрічєм логіці, то з Глушець я не виїду ніколи. Якщо по правилам і людським "законам". PS я то мудрий, я з Глушець раніше, до автозаводу повертаю, бо вас таких багато Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:04 Поділитися #1692 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:04 Доречі, коли їду з Рованців і роблю розрив, щоб з Глушець заїхали хоч в другий ряд - мені ззаду блимають-фафакають, мол "чо ти їх пропускаєш?" - я дебіл, напевно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:10 Поділитися #1693 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:10 4 минуты назад, difoto сказал: Доречі, коли їду з Рованців і роблю розрив, щоб з Глушець заїхали хоч в другий ряд - мені ззаду блимають-фафакають, мол "чо ти їх пропускаєш?" - я дебіл, напевно. Відкриваєш вікно-показуєш середній палець-закриваєш вікно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:14 Поділитися #1694 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:14 2 хвилин тому, difoto сказано: Доречі, коли їду з Рованців і роблю розрив, щоб з Глушець заїхали хоч в другий ряд - мені ззаду блимають-фафакають, мол "чо ти їх пропускаєш?" - я дебіл, напевно. Аналогічно,але коли я їду і бачу що автомобілі рухаються вперед то і я їду за ними,а коли я бачу, що всі стоять, то стаю і залишаю розрив, воно ж нічого не вирішує тих пару метрів,чого підпирати,нехай люди собі проскакують. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:17 Поділитися #1695 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:17 2 минуты назад, Cherman сказал: Це, допоки не нарвешся на якогось неадеквата. Сам такий був, факи тикав направо і наліво. Отже, все таки нарвався? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:55 Поділитися #1696 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 14:55 41 минуту назад, Cherman сказал: Це, допоки не нарвешся на якогось неадеквата. Колись сам такий був, факи тикав направо і наліво. тепер їздиш з поламаним пальчиком? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 15:16 Поділитися #1697 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 15:16 Я за останні роки, коли зустрічали колоною 200-х спалив два "гудка", купив собі нарешті від фури , раструб на 120 децибел і "лякаю" всіх, хто нагліє на дорозі, від пішоходів до мажорів, тим більше що бус в мене поцарапаний в гавно, а в них лаковані тачки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 17:06 Поділитися #1698 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 17:06 1 час назад, Cherman сказал: На щастя, всі пальці цілі, але хз, як би воно було, не будь в мене перцевого балончика. Да ти небезпечний тип . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Gendruk Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 17:24 Поділитися #1699 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 17:24 Коли був у Львові мав схожу ситуацію, під'їхавши до перехрестя і побачив знаки напрямок руху по смугах, мусив включити поворот проситися в сусідню смугу. Я гандон? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 17:36 Поділитися #1700 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 17:36 10 минут назад, Gendruk сказал: Коли був у Львові мав схожу ситуацію, під'їхавши до перехрестя і побачив знаки напрямок руху по смугах, мусив включити поворот проситися в сусідню смугу. Я гандон? Аналогічно було в мене у Львові минулого тижня. І не одна скотина не пустила. Але в даному випадку зовсім інша ситуація. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.