Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

сьогодні по місту живця шукав. на базарчику біля Лучеська були маленькі риби але не жильці. Поряд лежали щучки, пів тазіка але такі маленькі, що нормальні рибаки вівдпускали б далі годуватися. я так і сказав, що для чого, мол нехай би ще росли. жінка сказала, що вона лише продавець і ето всьо сєті.

Опубліковано

Хріни!

Ой і тяжка рибалка. дякую колезі - знайшов стоянку!

Він відловився на УРА!

Ми....як буля радом, то підбирали тих окунців, хто відійшов від "лагеря".

Рибка дуже файна....чистенька, важка, сильна!!!!

А яка там водичка зараз - прозорість метри два-три.

Струя була, працювали 2-3 гр + рачки, черячки та піявочки.

Фото-2789.jpg

Фото-2797.jpg

Фото-2790.jpg

Фото-2795.jpg

Фото-2796.jpg

Опубліковано

Щось не те сьогодні з рибами, я за дві години тільки 6 піпісонів зловив ще десь стільки ж було покльовок і все активності ноль навіть тюлька стояла! 

Опубліковано

І вітер файний, і тмпература...щось з тою рибкою не те!

Щось я думаю, що просто не знайшли ії...десь вона "звалилась", на якійсь приямок, і чекає....

Опубліковано

Хлопці, то ви не знаєте ДЕ треба ловити) Здаю точку де гарно бере карась і карп. Можливо і на спіннінг щось буде, водойма багато обіцяюча.:D

Тут клює  
Hide  
Опубліковано

Щойно приїхав з Підбереззя флтоапарат сів так що ніц не сфотографував , по рибі дуже слабо спортивний окунь ще покльовув такий до 20 грам зловив штук 30 і одного стограмового, але все то  на однограмовому шарнірі ті що ловивли грубшою снастю чи вертухами взагалі нічого не бачили , короче риба знову стулила писки!

Опубліковано
Щойно, Borka V сказано:

Щойно приїхав з Підбереззя флтоапарат сів так що ніц не сфотографував , по рибі дуже слабо спортивний окунь ще покльовув такий до 20 грам зловив штук 30 і одного стограмового, але все то  на однограмовому шарнірі ті що ловивли грубшою снастю чи вертухами взагалі нічого не бачили , короче риба знову стулила писки!

Що на гачку було. І цікавить який саме гачок під один грам був? Можна фото оснасткі?:)

Опубліковано
29 минут назад, EleKtrik сказал:

Що на гачку було. І цікавить який саме гачок під один грам був? Можна фото оснасткі?:)

Якщо чебурашка то гачки овнер MH12 або 10 насадки бувають різні від мотиля до любої гуми 2 дюймової нарізкою користуюсь рідко не люблю я її , в таких оснастках до двох дюімів саме то в ідеалі 1 дюйм. 

IMG_0736.JPG

Опубліковано
4 годин тому, Borka V сказано:

А що, перепрошую, ви з тим окунем потім робите ? :)  Чи він назад падає плавати ? Я звичайно розумію що цікавіше коли хоч щось клює, і може й добре коли інші на грубшу снасть ніфіга не бачили покльовки, але разом з тим і не бачу який сенс ловити тих живців :)

Опубліковано

тут як то кажуть палка з двома кінцями. звісно шкода тих окунців, але та кількість малька омріяної риби яку окунь вибиває.... не всі браки так можуть водойму задушити. є невеличкі приватні водойми де власники навіть готові доплатити аби їм того полосатика рибачок прорідив )))

Опубліковано

Так я не в тому сенсі що мені шкода тих матросиків, ні. Мені стало цікаво з точки зору самого рибака, нафіга їх ловити, ні кулінарного толку, ні спортивного інтересу. Ну може перша пара-тройка ще цікаво, ладно, а потім ? Я просто суджу по собі, коли, наприклад, бачу що на тісто постійно смикає уклєйка, як тільки закинеш, а живця я ніби не планував ловити, то через хвилин 15 я буду шукати інші методи/наживки щоб від неї позбутись з надією зловити щось краще. А тут виходить люди свідомо і цілу рибалку готові смикати тих пістолетів, от і питаю, в чому прикол ?

Опубліковано
Цитата

є невеличкі приватні водойми де власники навіть готові доплатити аби їм того полосатика рибачок прорідив )))

Де таке щастя є? Ловитим без доплати)

Опубліковано

Наприклад ставок в с. Підбереззя і ставок в с.Бегета там реально власники дають ловити на все щоб тільки окуня вибивали.

Опубліковано
В 06.11.2016 at 18:43, SergLutsk сказал:

А що, перепрошую, ви з тим окунем потім робите ? :)  Чи він назад падає плавати ? Я звичайно розумію що цікавіше коли хоч щось клює, і може й добре коли інші на грубшу снасть ніфіга не бачили покльовки, але разом з тим і не бачу який сенс ловити тих живців :)

Окунь звичайно топиться, з ним робити нема чого, але азарт від покльовок того не забереш , звичайно  що то не 500 грамовий окунь але коли ніфіга не клює то ті піпісони в радість, не завжди на мормищочну снасть клює мала риба, і клює різна як біла так і хижа правда в основному переважає дрібний окунь, велике задоволення коли ти тягнем 200 грамового окуня на таку снасть і спінінг гнеться тобі в бублик про щуку кільовку чи про карпа взагалі нема про що говорити. Запитайте спортсменів чи така снасть не допомогала їм вигравати змагання, то на рахунок спортивного інтересу? Хотя кожному своє , мені подобається ловити мормишечником бо майже завжди ти будеш з покльвками хоть дрібних піпісонів але покльовки будуть.Я майже завжди починаю ловити грубшою снастю не клює значить переходжу на мормишку!

Опубліковано
Цитата

не клює значить переходжу на мормишку!

Не клює - значить перебор арсеналу і додому, як на мене хай вже краще нічого як таке)

Опубліковано
1 час назад, Саша Иванов сказал:

Не клює - значить перебор арсеналу і додому, як на мене хай вже краще нічого як таке)

Кожному своє! Не хочете ловити дрібну рибу і випускати на то маєте повне право! 

Опубліковано
Цитата

Кожному своє! 

Згоден. 

Норму я частенько перевищую, тут також без заперечень;), але і я випускаю, і немало. В тому самому Млинові місцеві дядьки за спиною 2 рази дурнем обізвали за те випускання. В Теремно випускаю абсолютно все, крім окуня 300+. Якось так)

Опубліковано
3 годин тому, Саша Иванов сказано:

і я випускаю, і немало.

Бачив я не раз, як наші доблесні спортсмени випускають дрібну рибу, особливо голавликів до 50 гр. після зважування (Рукаліцо, жах, шок зі стресом). Так, що можеш почувати себе комфортно в даному ракурсі :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...