Перейти до змісту

Наш ЦУМ!

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тут заговорили про взуття, болючу мені тему :)

Чомусь в мене таке відчуття, що навіть якщо і відкриють брендові магазини, то свого 47-48-го розміру я все рівно не побачу.

В Луцьку я вже навіть в секонд-хендах не можу нічого знайти, а свого часу вони мене дуже виручали.

Ось тут людина порадила нам з la20 купувати на ebay та закордонних інтернет-магазинах, і проблема особисто в мене зникла. Будь-які моделі, будь-які розміри, хороші ціни.

Але все ще щиро сподіваюсь, що в ЦУМі взуття на мене таки буде. 6-10 днів доставки - це мінімум для віддалених покупок

В мене 49-й розмір і була проблема знайти взуття. На Варшавці було 1-2 точки де можна було щось знайти. А ціни, я промовчу. Почав замовляти взуття з США. Якщо попадеш на знижку можна було взяти туфлі, які початково коштували 130 баксів за 30-40 баксів. Але якби ще доставка з США коштувала маенше. А то купив туфлі за 40 баксів і ще 20 баксів треба віддати за доставку.

В нас на ринку зажрались продавці. Вибирали дружині взуття. Більша половина товару ТАОБАО. Але якщо ціна на тао 100 +/- пару грн то в нас це взуття продають від 500 грн.

• Відповідей 707
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тут заговорили про взуття, болючу мені тему :)

Чомусь в мене таке відчуття, що навіть якщо і відкриють брендові магазини, то свого 47-48-го розміру я все рівно не побачу.

В Луцьку я вже навіть в секонд-хендах не можу нічого знайти, а свого часу вони мене дуже виручали.

Ось тут людина порадила нам з la20 купувати на ebay та закордонних інтернет-магазинах, і проблема особисто в мене зникла. Будь-які моделі, будь-які розміри, хороші ціни.

Але все ще щиро сподіваюсь, що в ЦУМі взуття на мене таки буде. 6-10 днів доставки - це мінімум для віддалених покупок

В мене 49-й розмір і була проблема знайти взуття. На Варшавці було 1-2 точки де можна було щось знайти. А ціни, я промовчу. Почав замовляти взуття з США. Якщо попадеш на знижку можна було взяти туфлі, які початково коштували 130 баксів за 30-40 баксів. Але якби ще доставка з США коштувала маенше. А то купив туфлі за 40 баксів і ще 20 баксів треба віддати за доставку.

В нас на ринку зажрались продавці. Вибирали дружині взуття. Більша половина товару ТАОБАО. Але якщо ціна на тао 100 +/- пару грн то в нас це взуття продають від 500 грн.

Повністю погоджуюсь - джинси які коштують 50 - 60 грн. продають за 400 - 450 це вже повна наглість...

Опубліковано

Поки не дивився ціни в китайських магазинах, думав, що підприємці заробляють 50-70% зверху від закупки. Тепер знаю що в два-три рази накрутити це норма. Замовив дві кофтини такі ж як і на базарі бачив, правда ціна на дві, як на варшавці за одну, доставка безкоштовна...

Таобао взагалі мега магазиніще, правда єдиний мінус -немає прямих відправок за кордон, але купа посередників купить і відправить цей товар сюди і при цьому в ціні все одно значний виграш

Опубліковано

Свої аргументи наведу на наступному:

1) Відсутність ТОП Брендів (чи їх франшиз) Інтертоп чи Плато для прикладу.

може десь в Луцьку Саламандру, Вагабонд, Мартінер і тд і тп знайдеш?

звичайно знайду - в магазині "Євротоп" в ТЦ "Варшавський".

Євротоп це франшиза Інтертопу, а Леді Браска - це вже ідея підприємця, яка торгує приват-лейблом Інтертопу

...

"ЄВРОТОП - франчайзинговая мережа взуттєвих магазинів холдингу MTI, який також розвиває власні мережі магазинів ІНТЕРТОП KIDDITOP, ЕССО, GEOX, VAGABOND і SKECHERS. Товарний асортимент франчайзінгових магазинів ЄВРОТОП складається з відомих світових взуттєвих брендів, таких як ecco, braska, GEOX та інші."

діалог можна везти з людиною яка розуміється на питанні, а не доказує сама собі що тупила 2 пости тому :) не усвідомлюючи цього

тому, будь ласка

Не бикуй

звиняйте за ніби оффтоп. "Ніби" бо питання актуальне для міста. Я не про бикування а про брендові магазини.

Ти не адекватний, якщо так маніпулюєш моїми реченнями. Леді Браска торгує приватом Інтертопу - Браскою та підбирається іншими брендами (Браску має тільки напевно через зв язок з Євротопом) .Євротоп що в нас в Луцьку має малий асортимент і вибір мінімальний. Зайти на сайт Інтертопа і порівняй з асортиментом Луцького "Євротопа" та заспокійся. За Леді Браску ти вже нічого не хочеш доказувати?

http://intertop.ua/

Опубліковано
В мене 49-й розмір і була проблема знайти взуття. На Варшавці було 1-2 точки де можна було щось знайти. А ціни, я промовчу. Почав замовляти взуття з США. Якщо попадеш на знижку можна було взяти туфлі, які початково коштували 130 баксів за 30-40 баксів. Але якби ще доставка з США коштувала маенше. А то купив туфлі за 40 баксів і ще 20 баксів треба віддати за доставку. В нас на ринку зажрались продавці. Вибирали дружині взуття. Більша половина товару ТАОБАО. Але якщо ціна на тао 100 +/- пару грн то в нас це взуття продають від 500 грн.

Ми про одне і те ж говоримо :)

Спробуй замовляти з Великобританії, в рази доставка дешевша.

Опубліковано

На мой взгляд Сильпо, не тот магазин что нужен для ЦУМа, Сильпо это большой базар По крайней мере то что творится в Слоне, большие очереди, вечная война за акционными товарами ( гнилыми помидорами и дешевыми яйцами :))) ) Дешевые цены это хорошо, но не для центра Луцка. Посмотрим, конечно что будет в ЦУМе

Опубліковано

А мені здається, що якраз ніша великого вибору товару й за прийнятну ціну в центрі луцька дуже сильно пустує, так що сільпо, навіть з дорогою орендою буде в виграші.

Опубліковано
на траволаторі

точно траволатор??? бо з вулиці здавалось, що воно під кутом не менше 30-40 градусів встановлено)

чи він десь всередині буде?) між магазинчиками)

Опубліковано

А як називається модифікація ескалатора для транспортування візків покупців? Можливо саме такий буде облаштований на нульовому поверсі, де як я розумію буде Сільпо?

Опубліковано

наскільки мені відомо (зі слів людини, яка робить проекти магазинів/бутиків і була уже декілька разів у ЦУМі), буде пара ескалаторів вверх/вниз у передній частині, і один-вверх - в задній частині

Опубліковано

Ті ескалатори монтувалися ще влітку, і це бачили всі, хто проходив площею, а не тільки Ваша поважна людина, яка була аж декілька разів всередині.. )

От, початок монтажу на фотці

cum1.jpg

і тут вже встановлені ескалатори.

cum2.jpg

Опубліковано

Ті ескалатори монтувалися ще влітку, і це бачили всі, хто проходив площею, а не тільки Ваша поважна людина, яка була аж декілька разів всередині.. )

ці екскалатори бачили всі, хто проходив біля ЦУМа в той час, і я в тому числі. того екскалатора, який у задній частині ЦУМу я не бачив та й не приглядався, ну не цікаво мені.

розмова йшла не про те, а про те що там буде: траволатори чи екскалатори.

Опубліковано

Ну подумайте логічно, який траволатор може бути під таким кутом? Не підготовлені в школі спецназу люди просто падатимуть на ньому.

Опубліковано

Як на мене, ескалатор потребує менше площі і об"єму, які у такому приміщені як Цум у прямому розумінні на вагу золота. Тим більше, що користь ескалатора значно більша. Він реально підіймає людей угору. А траволатор - просто транспортує в одній площині (кут нахилу стрічки дуже малий. тому, для того, щоб перемістити людину з першого на другий поверх необхідно метрів 150). Невже у реконструйованому Цумі такі вже великі віддалі, скажімо як зали у аеропорту Бен-Гуріон, де траволатори дійсно мають сенс

post-6584-0-88207000-1350852433_thumb.jp

Опубліковано
Есть какая то информация по открытию? Программа?

Какая там может быть программа? Раздача слонов и агитация за Палицу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...