Перейти до змісту

"Зомбування росіян (і не тільки)", чи "Як їм малюють нас"

jack74

Рекомендовані повідомлення

Ось як все можна перекрутити

http://www.youtube.com/watch?v=fsNk1eh7YtU

І вони ж в це вірять!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Мене вистачило на 36 секунд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене вистачило на 36 секунд.

Блін, я теж ще всього не зміг передивитись! бридко!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехай бояться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще ці ДЕБІЛИ ніяк не можуть вивчити що - Степан Бандера - відповідно бандерівці, але у них вони чомусь бендерівці.

і чомусь ці дебіли не згадують про НКВС, котри ще більш жорстокіше вбивало своїх, чужих - будь яких, хто їм не подобався

p.s. все ж таки сильні хлопці у нас були - що їх ще досі так бояться в Росії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ипать-колотить :sq_ye:

особенно впечатлила фраза "мутирующий национализм".

мляяя.... мы мутанты....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда умрет последний русский,

(увы, когда-то все умрут)

Закроется тюрьма народов,

Россию людям продадут.

И, видя мерзость запустенья,

Сын спросит своего отца:

Что тут за люди раньше жили

И чем прогневали творца?

Отец, который видел русских

Еще живых, вздохнет в ответ:

Бог дал им более, чем прочим,

Но главный не открыл секрет.

Какой секрет? Его ты знаешь?

Его все знали, кроме них.

Точнее, быстро забывали

До бед своих очередных...

Так в чем секрет?! Ну ладно, слушай,

И сам его не забывай!

Секрет простой - говна не кушай

И людям тоже не давай!

Сын, обалдев, шо, все так просто?!

Конечно, в том то и беда,

Простую истину бедняги

Не понимали никогда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чорний піар. А якщо одним словом - пропаганда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо ж ви хочете, якщо навіть у Харкові бидло як чує українську кривить мордяку.

запитай українською дорогу-то дехто взагалі морду скривить і проігнорує. таке враження, що коли я розмовляю українською я стою з автоматом в формі ОУН УПА. бидло. палити напалмом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бидло. палити напалмом.

а може напалмом палить тих, хто отак реагує?

Нє, я серйозно - кого палить: того, хто сказав "Ти - х*й!" чи того, хто відповів "Сам ти - х*й"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бидло. палити напалмом.

а може напалмом палить тих, хто отак реагує?

Нє, я серйозно - кого палить: того, хто сказав "Ти - [censored]!" чи того, хто відповів "Сам ти - [censored]"

бидло палити :) там же сказано :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Упа воювало за фашистiв ? Воювало. От вони нам тим i тикають. Хай i мотиви в УПА були *благi*, але шлях досягнення ще довго *аукатись* буде й нам залишается по сутi погоджуватись похнюпивши голову, бо хоч i паршива червона влада була, але фашизм ще паршивiший й приказка *враг моего врага мой друг* тут ну зовсiм не канае

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Упа воювало за фашистiв ? Воювало. От вони нам тим i тикають. Хай i мотиви в УПА були *благi*, але шлях досягнення ще довго *аукатись* буде й нам залишается по сутi погоджуватись похнюпивши голову, бо хоч i паршива червона влада була, але фашизм ще паршивiший й приказка *враг моего врага мой друг* тут ну зовсiм не канае

Тоді поясни за кого і з ким воювали НКВС та комуняки, коли стріляли в спини тим, хто не хотів з лопатами йти на кулемети та танки, хто не хотів із ними ділитись своїми харчами, хто був жив у криму і їх вивезли і т.д. і голвне, чому у на комуністи е не визнані ворогаминароду,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Упа воювало за фашистiв ? Воювало. От вони нам тим i тикають.

Щось тут з історією не складається у вас, УПА ніколи не воювало за фашистів. Хіба що можна вважати участь в УПА колишніх бійців "Нахтигаля", але й ті воювали потім вже на два фронти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді поясни за кого і з ким воювали НКВС та комуняки, коли стріляли в спини тим, хто не хотів з лопатами йти на кулемети та танки, хто не хотів із ними ділитись своїми харчами, хто був жив у криму і їх вивезли і т.д. і голвне, чому у на комуністи е не визнані ворогаминароду,

Ми зараз говоримо не про НКВД, а про УПА, де я зауважив що УПА ДIЙСНО воювали за фашистiв й нам СПРАВЕДЛИВО за це тикають, ми iм теж справедливо тикаем за НКВД, але iхнi тикання вiд цього меньш справедливiшими не стали. В iдеалi всi повиннi признати своi *грiхи* й мирно спiвiснувати далi бо в кожного *рильце в пушку*, але ж нi, все як в дитсадку : а ти мене какою назвав, а ти мене бякою, й пiшло поiхало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно, гріхи треба визнавати, але не вибрані і вибраних, а всі, п тл виходиьб, що одні бяки, а інші мало не святі. При всій повазі до афганців, ссср там було загарбником...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автори матеріалу добились свого - викликали хвилю ненависті.

Точно так само, як з палатками комуністів в центрі <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно, гріхи треба визнавати, але не вибрані і вибраних, а всі, п тл виходиьб, що одні бяки, а інші мало не святі. При всій повазі до афганців, ссср там було загарбником...

Свої гріхи треба визнавати. Ви ж Біблію читали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми зараз говоримо не про НКВД, а про УПА, де я зауважив що УПА ДIЙСНО воювали за фашистiв й нам СПРАВЕДЛИВО за це тикають, ми iм теж справедливо тикаем за НКВД, але iхнi тикання вiд цього меньш справедливiшими не стали. В iдеалi всi повиннi признати своi *грiхи* й мирно спiвiснувати далi бо в кожного *рильце в пушку*, але ж нi, все як в дитсадку : а ти мене какою назвав, а ти мене бякою, й пiшло поiхало

в цьому відео нам не "тикають" колишніми "гріхами", тим більше "справедливо", а там перебрехують і перекручують, притягуючи до теперішніх подій спірні історичні версії. І навіть більше, вони свідомо чорнять західну Україну, вішаючи ганебні ярлики, які, в результаті, в голові російського глядача прикріплюються на весь народ України без розбору.

За такі передачки з такими "новинами" наказувати треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в цьому відео нам не "тикають" колишніми "гріхами", тим більше "справедливо", а там перебрехують і перекручують, притягуючи до теперішніх подій спірні історичні версії. І навіть більше, вони свідомо чорнять західну Україну, вішаючи ганебні ярлики, які, в результаті, в голові російського глядача прикріплюються на весь народ України без розбору.

За такі передачки з такими "новинами" наказувати треба.

нiхто й не спорить, що передача це пропаганда зi всiма витiкаючими (атрибут будь якоi iмперii), але щоб повнiстю висвiтлити,наприклад мое вiдношення, до цього всього то треба не писати, а як в нас водится:) за чаркою посперечатись й подоказувати свое :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УПА ДIЙСНО воювали за фашистiв
Докази?! Джерела?!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Упа воювало за фашистiв ? Воювало.
Совєти з фашистами парад у Бресті у 39му проводили? Проводили. :) Далі думку певно не тре продовжувати...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки знаю,УПА навпаки воювала з фашистами.А ще з Червоними і АрмієюКрайовою.На боці фашистів воювали спочатку батальйони 'Нахтігаль' і 'Роланд'.Потім сформована з них і добровольців СС Галичина.Після розгрому якої багато бійців поповнили УПА.Зокрема Шухевич,який в 'Нахтігалі' був офіцером.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...