Перейти до змісту

Дружба і любов або як вернути гроші!?

Khvostow

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Головне не перестати довіряти людям, довіряти і перепровііряти ))

А гроші, ну 2000 грн. як на мене не велика сума, ну а 3 т. баксів, навіть якщо він "справжній" друг, треба ж під росписку позичати і отримати якісь гарантії, не маленька ж сума.

Опубліковано

як казав один знайомий священник, якщо людина щось в тебе вкрала то вона з цим забрала частину твоїх гріхів. Так що не парся, ці гроші їм на користь не підуть це точно, а тобі незабаром має в підфортити, та так що приїдуть до тебе назад твої "друзі" пробачення просити :)))

Опубліковано

Я знаходив людей і за менші суми, віддавали без всякіх мордобоїв....але з поверненими грошами нервів не вернеш :(. Потім психологія помінялась, не отдають, ну і фіг з ними, я і так нервний, прощаєм і накалдуєм чота взамен, порчу ілі сглаз, іногда куколку сплечу...

"не вешать нос гардемарины" - сума вернеться в вигляді інших благ, возможно і не матеріальних. І откінь ці суіцидальні мислі, айда в лес кормить бобров :), прірода рослабляє :0151:

:) дуже позітіфний погляд! дякую)

Опубліковано
Смысл жизни начинаешь искать тогда, когда уже нечего терять.

Десь на борді бачив, гарно сказано, а головне актуально для ТС

Опубліковано

деперс буде однозначно, це нормально для нас людей

щоб він скінчився має пройти час

який час — для кожного напевно різний

іноді по життю ми ідемо весело підстрибуючи

іноді треба сціпивши зуби терпіти, а іноді і довготерпіти

для себе засвоїв одну істину:

НАЙважчі проблеми — це НАЙкращий спосіб бути НАЙближче до Бога

держись

Опубліковано

11 місяців назад, ПОЗИЧИВ другові 3000$ і через тиждень його вже ніхто не бачив! Через знайомих взнав, що він злиняв на постійне місце проживання в Пітєр, більше інформації 0.

На той час я разчарувався в дружбі. (Ми ж з ним як не як в Луцьку колись і крим і рим і мідні труби гнули)

3 тижні назад, ПОЗИЧИВ коханій дівчині 2000 грн і через 2 дні я від її мами взнаю, що вона с;їхала до тьоті в Білорусію (мол на роботку і проживання на хз який проміжок часу). Від неї ж получив малюсіньку таку смсочку з 777: "Вибач! Я люблю іншого". (Хоча фразу - люблю тебе- чув від неї тільки в свою сторону). Тепер я розчарувався в коханні мазе фак! :0163: Повірте шановні, в цій ситуації мені було набагато хрєновіше, ніж коли я втратив друга! Хотів був навіть по вєнам чвякнути і на.. цей світ, але добре, що колись сам собі поклявся, що ніколи так не зроблю.

І от зараз сижу в мєлкому дєпрєснячку(ну мол на сигарєти завтра не буде), а зарплата тільки післязавтра. До речі заробляю я, на своїх 23 роки, не багато (близько 3500 грн в міс.), щоб такі подарунки оточуючим робити! Що робити мені, шановні? в кого які мислі? спс, що прочитали.

Khvostow, твоя розповідь нагадала мені вірш Леоніда Тереховича:

Меня укусили.

Предательски.

Больно.

Что ж удивляться –

закон бытия…

Стал я доверчив.

Забылся невольно.

Поверил собаке:

она же – своя!

…Ещё моя кровь

у неё на зубах,

а смотрит невинно,

хвостом виляет…

Остерегайтесь своих собак!

Больно,

когда чересчур доверяют.

Прикра історія. Але у житті ще й не таке буває.

Звичайно, це гірко, коли тебе зраджують.

Але який смисл тобі розчаровуватися в дружбі, коханні, житті, людях тощо через двох підлих переляканих суб1єктів?

582022_205633222897406_1139844328_n.jpg

Зрозумій, що усе в цьому житті перебуває в гармонії. Нічого безслідно не проходить в принципі.

Причинно-наслідкові звязки усюди. Закон збереження енергії - фореве.

Якби ти вчинив суїцид через тих двох мудаків, то був би в десять разів більшим мудаком, ніж вони двоє, разом взяті. Отака моя думка.

Дуже доречним є вислів:

"Придет время, когда ты решишь, что все кончено. Это и будет началом."

Найкраща порада, яку можу дати, - це вірш Майка Науменка "Седьмая Глава".

Прочитай, вдумайся - і ти зрозумієш як далі бути.

Ты придешь ко мне ровно в полночь, разбудишь мой спящий звонок.

Ты скажешь мне: "Какая чудесная ночь! "

Я отвечу: "Да, но я одинок".

И я заварю тебе свежий чай и достану из бара вино

И выключу свой телевизор, не успев досмотреть кино.

Мы будем говорить о прекрасных вещах, играть словами, как в биллиард,

И ты построишь мне сотню воздушных замков и один небольшой зоопарк...

Но, увы! Я знаю, что мне нельзя верить всем твоим словам -

Слова для тебя значат больше, чем дело, но это ничего - я грешил этим сам.

Ты скажешь, что жизнь - это великая вещь и выдашь "семерку" за туз,

И я тебе сыграю свой рок-н-ролл, и я тебе спою новый блюз...

И ты, конечно, похвалишь меня и я тебе в ответ улыбнусь -

"Я знаю, нам трудно понять друг друга, но ты вежлив и я не сержусь".

И когда за окном забрезжит рассвет я скажу: "Не пора ли нам спать? "

И я постелю себе на полу, а тебя уложу на кровать.

И вот, когда, наконец, я засну, уняв предрассветную дрожь,

Ты встанешь и улыбнешься, как ангел, и вонзишь мне в спину свой нож

И вытрешь с лезвия кровь и ляжешь спать... И во сне ты увидишь себя...

И утром я встану первый, приготовлю кофе и торт,

Поставлю T-Rex, и тебя разбудит бодрый мажорный аккорд.

И выпив свой кофе ты куда-то уйдешь, махнув мне на прощанье рукой,

А я отмою с паркета кровь и обрету свой душевный покой.

Опубліковано

Khvostow, за гроші не переживай - заробиш ще. Втратив двох людей - ну так радуйся що не втратив здоров"я і гідність.

Смотри, как бы эта фраза не полетела в твой адрес, когда тебя какой-нибудь мазафака на три тонны кинет.

Создается такое впечатление, будто для всех отписавшихся 3000$ это не деньги и вы их по пять раз на день теряете.

- Дорогой, меня кинули на 3000$.

- Херня. Радуйся что не на 10000$.

- А как же мы будем кредит за квартиру платить?

- Херня! Заработаешь еще.

Опубліковано

gen552, а що, краще вскривати вени через якісь папірці які все одно кудись витратяться? Так, це непагані гроші, але вони не варті таких жертв. Людина якщо змогла одного разу заробити 3000$, я впевнений, заробить їх ще і з часом все стане на свої місця. Це називається оптимізм.

Опубліковано

gen552, а що, краще вскривати вени через якісь папірці які все одно кудись витратяться? Так, це непагані гроші, але вони не варті таких жертв. Людина якщо змогла одного разу заробити 3000$, я впевнений, заробить їх ще і з часом все стане на свої місця. Це називається оптимізм.

ні, треба їхати в Пітєр шукати вітра в полі і потратити ще 3000 ує)

Опубліковано

Вадім, якщо ти бачиш тільки два виходи: або "по венах" або подарувати "папірці" - то це песимізм. ;)

Опубліковано

Khvostow ! Ви напевне хороший друг ! Давайте для початку дружить ! :0100:

А якщо серйозно то напевне у кожного з нас траплялись такі ж або схожі історії. У мене декілька боржників є прямо у Луцьку, які винніі вже пару років, на початку я злився, телефонував їм по декілька раз на день і ніч, знову злився а потім плюнув, а зараз як виявилось я вже про них і забув )))

Опубліковано

Khvostow не ображайся, але в цьому трішечки винний ти (маю на увазі зраду цих людей ). Тепер "покопайся" в собі, по-роздумуй над своїм життям, в чому твої помилки.

Якщо з людиною трапляються неприємності: - щось робиш не так, не ту дорогу вибрав.

Це хороший спосіб вдосконалюватися.

І непотрібно думати, що їх обов'язково життя провчить, це не твоя справа.

Опубліковано

Khvostow не ображайся, але в цьому трішечки винний ти (маю на увазі зраду цих людей ). Тепер "покопайся" в собі, по-роздумуй над своїм життям, в чому твої помилки.

Якщо з людиною трапляються неприємності: - щось робиш не так, не ту дорогу вибрав.

Це хороший спосіб вдосконалюватися.

І непотрібно думати, що їх обов'язково життя провчить, це не твоя справа.

неприємності можуть трапитися з кожним і не тільки якщо робиш щось не так

і копатися ні в чому не потрібно

Опубліковано

неприємності можуть трапитися з кожним і не тільки якщо робиш щось не так

і копатися ні в чому не потрібно

Тобто, ти кажеш, що не треба аналізувати своє життя?

Може трапитися з кожним, але не "просто так".

"Просто так" у цьому житті ніколи нічьо не відбувається.

Опубліковано

ТС, спробуй почитати щось... наприклад Ремарка "Три товариші". Там і про лябов, і про дружбу. Депресію трошки зніме, дивна така книга :)

Опубліковано

Тепер я розчарувався в коханні :0163:, в цій ситуації мені було набагато хрєновіше, ніж коли я втратив друга!

Значить, на мою думку, то був не зовсім друг, а так просто... "добрий", давній приятель.

ТС, спробуй почитати щось... :)

і періодично відписуйся, щоб ми собі розуміли - життя триває)
Опубліковано

Khvostow, “Позич другу гроші-втратиш і друга і гроші!”, звісно це не завжди так але як показує життя дуже часто так буває. Є ще така поговірка “все прошло пройдет и это”, забудь про них, живи собі в насолоду, тище молодий, все життя попереду.

Опубліковано

Десь я прочитала колись хорошу фразу: довіра - це ніж, який ти даєш у руки людині і вона ним тебе або захистить, або заріже.

Khvostow, дуже важко вчитися отак. Так мені тебе шкода, щиро, по-людськи. Якось вже так виходить, наче у джунглях: або ти когось злопаєш,

або тебе.

Все переживеться, але от найприкріше те, що такі люди забирають частинку тебе "доброго" і виростає частинка цинічна...

Тримайся, все буде добре.

Опубліковано

"Як повернути гроші" кажете....

Сумно те, що після подібного важче "дружиться" і "любиться" з іншими,

я б на вашому місці зосередився краще на подоланні цєї проблеми

Опубліковано

Те, що зможеш забути - забуть, але нехай для тебе це буде наукою. Щодо друга, то навіть якщо він поїхав на постійне місце проживання тут, напевне, залишились якісь родичі, друзі, знайомі. Можливо, він колись все ж з'явиться в Луцьку і вдасться повернути гроші. Дружбу, якщо вона і була, вже не повернеш. А щодо дівчини, просто потрібен час, будуть інші. Сприйми це як урок, за який ти заплатив трохи грошей. Все буде добре.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...