Перейти до змісту

У Луцьку відкрили унікальну скульптуру - сонячний годинник

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Був сьогодні біля годинника, і збоку нього побачив напис: З любов'ю до рідного міста Луцька. Ігор Палиця, 2012.

Тобто, цей годинник він нам подарував?

Так, це дарунок місту від Палиці, зроблені за його кошти. Але давайте не будем відходити від теми і будем далі обсирати цей дарунок (а в іншій темі і самого Палицю).

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Сонячний годинник, до слова, ще у Чернівцях бачила, але не такий пафосний.

Колись на камеру мобільного його зфоткав

post-11888-0-69901700-1346086616_thumb.j

Опубліковано

Порилась-теж знайшла...фото 8-річної давності-"нє судітє строго"))

"Солнечная тропа" на ЮБК- стежка, що з"єднує Гаспру з Лівадійським парком, і отакий менш пафосний і там більш корисний сонячний годинник.

post-6229-0-63215900-1346088127_thumb.jp

Опубліковано

краще б він побудував сучасний будинок для сиріт, і написав би "З ЛЮБОВ'Ю ДО ДІТЕЙ", а як всяку "уйню" ставити то він мастак, і по хатам засилати з шкіл секретарів щоб за нього агітували.

Якщо Палиця і йому подібні мільйонери побудують лучанам сучасну лікарню, і утримувати будуть за свої кошти, а людям будуть послуги безкоштовні, то я за таких буду голосувати постійно.

І якось скромніше треба бути, а то скоро так можна і Луцьк за бабкі переіменувати... (((

Опубліковано

+1 Палиці за можливість балончіком побалуватись, поки камер не понавішували

Власне це і підтверджує що ви заслуговуєте не на життя в місті (цивилізації), а на свинофермі в далекому селі.

Немаю на меті образити вас, це так сказати тим, хто додумається "побалуватись" балончиком.

Опубліковано

Раз ти друг дальок від стріт арта, і лепніну піарную счітаєш іскуством, не ловиш течію народу настрою, внімаєш казкам потітиканів - боюсь це ти приїзджий від вишезгаданого :)

Не боїсь, я ось в перших рядах протест свій виражаю як здатен, а поглянь но на себе, що зробив ти напротивагу тому що тобі не до вподоби крім балачок за пивом. Продовжуй далі патріот да культурний человег, лома в рукі не візьме темницю рушить, правда ж навіщо, така темінь як я з хутора далекого весь жар загребе :)

Не варто плутати креативний протест проти влади та знахабнілих чинуш з звичайним вандалізмом....раз мамка відчутя смаку до свободи совісті, духу і тіла не привчила, то і Палиця грошима не привчить :_07: . А хуліганов такі да, хватає.

гггг.. =) розсмішив.

при чому тут стріт арт до того, щоб зіпсувати естетичний вигляд годинника?

раз його вже встановили - так нехай собі стоїть людям на радість і задоволення.

і на тому спасибі, що хоча б годинника красивого поставили, бо могли й не поставити.

чи тобі заважає?

а гроші? ...вони всерівно завжди відмиються.

як не на годинник, то якось по-іншому.

сумніваюся, що їх пустять на допомогу хворим діткам тощо.

а відчуття смаку до свободи совісті, духу і тіла - воно всередині людини і абсолютно не сумісне з епатажними неадекватними проявами назовні.

а хуліганов бакланів без башні такі да, вистачає.

Опубліковано

Раз ти друг дальок від стріт арта, і лепніну піарную счітаєш іскуством, не ловиш течію народу настрою, внімаєш казкам потітиканів - боюсь це ти приїзджий від вишезгаданого :)

1. Далекий. Коли це гарно - це гарно. Коли це: "Вася + Альона = секс" або "Вася лох" це не стріт арт. На жаль в нас процвітає другий варіант, про Васю і Альону.

2. Вимушений тебе розчарувати. Народився і живу в Луцьку.

Не боїсь, я ось в перших рядах протест свій виражаю як здатен, а поглянь но на себе, що зробив ти напротивагу тому що тобі не до вподоби крім балачок за пивом. Продовжуй далі патріот да культурний человег, лома в рукі не візьме темницю рушить, правда ж навіщо, така темінь як я з хутора далекого весь жар загребе

Протесту проти чого? Проти благодійності? Так, нехай він отримав свої капітали не чесним способом, але він зрозумів щоб щось взяти потрібно щось дати. Протестувати потрібно проти тих, хто зараз сидить в ВР та приймає закони від яких нам з вами жити гірше. А проти годинника "протест" виражати не потрібно.

Не варто плутати креативний протест проти влади та знахабнілих чинуш з звичайним вандалізмом....раз мамка відчутя смаку до свободи совісті, духу і тіла не привчила, то і Палиця грошима не привчить :_07: . А хуліганов такі да, хватає.

Головне, що мамка привчила людиною бути, інше вас не стосується.

P.S. Дуже шкода, що не можу ставити мінус.

Опубліковано

Так, нехай він отримав свої капітали не чесним способом, але він зрозумів щоб щось взяти потрібно щось дати.

Скористався службовим становищем високого рангу - в тюрму на років 10 з конфіскацією та довічним позбавленням права обіймати керівні посади.

Мене такий розклад би більше влаштував ніж акти щедрості з його сторони.

P.S. Дуже шкода, що не можу ставити мінус.

А мені шкода, що не можу дружній склад ВР біля стіночки поставити..

Опубліковано

Да тому годиннику зимою буде капець, там і вже видно що клеїли, робота похабна, і не естетична, з далеку вроді так нічого, а от коли придивишся то якась лажа :(

Вже якщо щось робити то людське, а не аби що для галочки.

Опубліковано
1. Пам'ятник Лесі Українці під театром імені Тараса Шевченка.

2. Пам'ятник Тарасу Шевченку під університетом імені Лесі Українки.

3. Сонячний годинник в затінку.

Ото львівці з нас матимуть за що постібатися...

А памятник богу Любви и семейных уз Бандере у ЗАГСА забыли вспомнить

Опубліковано

Той годинник мало того що в тіні, так навіть вранці, коли на нього годинки дві падає сонячне світло, показує якусь фігню, а не час. Сьогодні біля восьмої ранку звернув увагу на покази палиціного годинника, то була так десь година шоста, хоча дійсно було 7 год.55 хв. Але то в Швейцарії десь так і є. ))

Опубліковано

Той годинник мало того що в тіні, так навіть вранці, коли на нього годинки дві падає сонячне світло, показує якусь фігню, а не час. Сьогодні біля восьмої ранку звернув увагу на покази палиціного годинника, то була так десь година шоста, хоча дійсно було 7 год.55 хв. Але то в Швейцарії десь так і є. ))

Певно, Романюк по ньому збирається на роботу ходити.

Опубліковано

Живе навпроти, видно йому з вікна ?

Відповім цитатою з першого посту:

На Театральному майдані встановлять сонячний годинник вартістю 50 тисяч доларів США. Також центральну площу обласного центру Волині забезпечать системою відеоспостереження.

Тепер ясно, навіщо? Чиновник зранку дивиться в онлайні, яка там година на сонячному годиннику - і йде на роботу... що незрозуміло?

:)

Опубліковано

офігітєльна скульптурна група в стилі раннє бикоко. точний час ніколи не показує - коли не глянеш додому ще не пора.

Опубліковано

Ну, якщо детальніше розібратись, в РАГСі не тільки укладання шлюбів реєструють.

Опубліковано

Ну даже не знаю, что то военного штаба ОУН-УПА я там не видел

Опубліковано

Ну даже не знаю, что то военного штаба ОУН-УПА я там не видел

Ну да, ну да))) От Леся Українка, наприклад, частенько перед театром прогулюється)))
Опубліковано

приліпили чорт зна куди, а потім дерева різати будуть, щоб він нормально функціонував.....слів нЄту....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...