Перейти до змісту

Порадьте серіальчик

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 13.01.2021 в 12:38, volks сказав:

Ну цікаві не факт. А от ржачні капец. Юрген, Чічя і Раманич взагалі топ.

Показати  

ДЯДЯ Юрген....на мінуточку, бамбалейла!

• Відповідей 702
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 13.01.2021 в 08:53, Саша Клім сказав:

щойно подивився breaking bad - дуууже вражений. розумію, шо класика, але наче вже вссі почали забувати. на скільки ж він психологічно виверений та досконалий !

Показати  

Поки свіжі враження, то подивись Краще подзвоніть Солу. Пізніше може не зайти.

Опубліковано
  В 13.01.2021 в 10:27, Vikvik Mawr сказав:

5 сезон тільки 5серій вийшло, почекаю всі 10 тоді дивитимуся....

Показати  

вже 6ть,

але загалом підхід має право на життя

я то не терплячий - зразу дивлюсь

Опубліковано
  В 13.01.2021 в 14:50, nickel сказав:

Поки свіжі враження, то подивись Краще подзвоніть Солу. Пізніше може не зайти.

Показати  

я от вже думаю.. і бачу відгуки і рецензіїї дуже хороші, але мене чомусь зупиняє те, що це другорядний персонаж, яки тут стає головним. і тоді виникає питаня, а чи мже ця історія превершити основну? чи бодай триматися на рівні...

Опубліковано
  В 14.01.2021 в 09:36, Саша Клім сказав:

я от вже думаю.. і бачу відгуки і рецензіїї дуже хороші, але мене чомусь зупиняє те, що це другорядний персонаж, яки тут стає головним. і тоді виникає питаня, а чи мже ця історія превершити основну? чи бодай триматися на рівні...

Показати  

Не перевершить, але це ж не привід не дивитися. "Титанік" бачив? 11 оскарів, але ж дивишся після цього і інші фільми. Не всё коту масленица, бывает и великий пост. :)

Опубліковано
  В 14.01.2021 в 09:49, nickel сказав:

Не перевершить, але це ж не привід не дивитися. "Титанік" бачив? 11 оскарів, але ж дивишся після цього і інші фільми. Не всё коту масленица, бывает и великий пост. :)

Показати  

ех, ну то справді так. але от наступні фільми Кемерона вже набагато ріже дивлюсь. тобто він себе вже не перевершить. але Сола гляну певно :)

Опубліковано
  В 15.01.2021 в 10:05, Саша Клім сказав:

ех, ну то справді так. але от наступні фільми Кемерона вже набагато ріже дивлюсь. тобто він себе вже не перевершить. але Сола гляну певно :)

Показати  

він лише один аватар випустив, там нічого дивитись , ну і аватар краще титаніка

Опубліковано
  В 15.01.2021 в 12:54, case_l сказав:

він лише один аватар випустив, там нічого дивитись , ну і аватар краще титаніка

Показати  

А якже Термінатори Чужі Бездна.... це лише де режисер, а ще кіко продюсував і тд.... все довго перелічувати...

А ще Темний Янгол... серіал юності )))

Опубліковано
  В 15.01.2021 в 14:21, Pavelix сказав:

А якже Термінатори Чужі Бездна.... це лише де режисер, а ще кіко продюсував і тд.... все довго перелічувати...

А ще Темний Янгол... серіал юності )))

Показати  

мова була про те що після, а після лише аватар

Опубліковано
  В 15.01.2021 в 15:09, case_l сказав:

мова була про те що після, а після лише аватар

Показати  

та навіть "Аватар" мене особисто не так вразив. ну, технічні якісь відкриття - так, не посперечаєшся. але от більше того - ну не знаю. еномен титаніка у тому, що е дійсно велике кіно яке перебуває на межі жанрів і вдаряє в різні аудиторії одночасно за допомогою великої палітри інструментів

Опубліковано
  В 16.01.2021 в 11:45, Cherman сказав:

Беру свої слова назад. Починаючи, десь з 4-ї серії, стало цікаво.

Показати  

ой, я фанат "Фарго"! причому як фільму, так і серіалу. дивіться, дивіться, ще цікавіше буде. але якщо комусь одразу не заходить, то там же кен новий сезон - нова історія. стилістично, звісно всі подібні, і всі відсилають до оригіналу. але сюжетно дуууже різняться, навіть місце подій постійно кочує. а ще там між сезонами є невеличкий зв'язок, який не заважає дивитись їх в довільному порядку, але досить цікавий, в контексті цілого всесвіту серіалу 

Опубліковано

маманя дивиться "Вещдок". Той, що по Інтеру.

Його, холєра зо 600 серій є :)

по 40хв кожна.

2016р - 12 серій

2017 - 9 Серій.

2018 - 200+ серій  (+ до того, ще 20 серій "Особый случай")

реально цікаво!

2019-2020 - по 200+ серій

Варте уваги. половина російською мовою (бо робилося разом з НТВ+ *перші серії серіалу), далі українською.

Події в Україні. від 1945 по 1985рр.

Опубліковано

вийшло 2 серії 7-го сезону серіалу "Чорний список".

я його почав дивитися так давно, що вже й забув деякі ключові моменти, які були спочатку, та і трохи затягнутий виходить серіал, але перші сезони реально дивився на одному диханні.

Опубліковано

Сьогодні почав дивитися серіал Проспект обороны, російський типу бойовик, дещо прогнозовано, але без політики, дивитися можна, 

http://www.hdkinoteatr.com/series/39833-prospekt-oborony.html

Опубліковано

Паро днів назад почав дивитись люпена від нетфлікса. Всього є 5 серій, подивився поки три, сподобався. Спочатку прогорнув його в hdmediaboks, потім почув про нього по якомусь радіо та вирішив глянути. Сподобався, жаль що тільки 5 серій поки...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

а я от був одним з тих людей, які шерлока не дивились.. і от вже переглянув на вихідних два сезони на одному диханні - просто супер! 

Опубліковано

Сподобався серіал "Змей", заснований на реальних подіях.

Показати контент

Опубліковано
  В 04.02.2021 в 13:51, romarker сказав:

Сподобався серіал "Змей", заснований на реальних подіях.

Показати контент

Показати  

Дякую, при нагоді заціним. На руторзі є тільки в озвучці IdeaFilm і з рекламою, кращої озвучки не зустрічав ?

Опубліковано
  В 04.02.2021 в 14:51, SergLutsk сказав:

Дякую, при нагоді заціним. На руторзі є тільки в озвучці IdeaFilm і з рекламою, кращої озвучки не зустрічав ?

Показати  

Я дивився в озвучці HDRezka Studio, ось тут є в будь-якій озвучці (збоку вибираєте плеєр 1-4  і там різні озвучки).

• 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 16.02.2021 в 07:30, Cherman сказав:

Серіал "Бріджертони" від Нетфлікса, категорично не рекомендую дивитися. Наркомансько-толерантна дурня з високими рейтингами.

Показати  

Меня на 1,5 серии хватило, жена все досмотрела

Опубліковано

А я додивився Змей. Таки непоганий серіал, за персонажів переживаєш. Але троха дратувало як головному злодєю все вдавалось і сходило з рук, причому не скажеш щоб він був якийсь кримінальний супергеній обережний і продуманий все на 10 ходів наперед, нєа, ніфіга. Просто поліція ніх не робила...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...