Перейти до змісту

Порадьте серіальчик

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

З'явився новий серіал "Лучше звоните Солу" рейтинг дуже великий...

Вчора переглянув 3 серії, серіал і дійсно крутий, для всіх шанувальників Braking Bad справжній подарунок. На Толоці є в якісному укр перекладі

Змінено користувачем vic4ever
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для шанувальників детективу.

10435146.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продовження "во все тяжкие"

http://www.ex.ua/86699970

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибачаюся це дійсно продовження "Во все тяжкие"( чи це лише ваша думка?, чи по сюжету)бо поки є 4 серії,я не рискую дивитися, щоб не спортити собі кайф(можливо то якась приблизна,жалка пародія підмазатися до рейтингу) ну я не знаю, може і в цьому фішка!

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чуть не продовження,

це відгалуження але на пристойному рівні, хто дивився те тому і це більш всього сподобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибачаюся це дійсно продовження "Во все тяжкие"( чи це лише ваша думка?, чи по сюжету)бо поки є 4 серії,я не рискую дивитися, щоб не спортити собі кайф(можливо то якась приблизна,жалка пародія підмазатися до рейтингу) ну я не знаю, може і в цьому фішка!

це не продовження, це історія про адвоката Соло Гудмана, де буде показуватись як він став тим, ким він є у серіалі "Во все тяжкие"

З.І. сам ще не дивився, але буду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це скоріше предисторія)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HbIa4wOLm6U.jpg

На ексі виклали перші серії 3 сезону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

серіал корабль\ковчег -- непоганий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені радять ось цей ,думаю почну дивитися.http://www.kinopoisk.ru/film/661210/

Змінено користувачем yura-patriot
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав анотацію...Британский сыщик Шерлок Холмс — бывший наркоман))))Покійний Конан Дойл, напевне, вже разів 10 в труні перевернувся, від безмежної фантазії "талановитих сценаристів))) Змінено користувачем bublik007
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, ну дійсно кажуть що дуже цікавий,навіть не чим не поступається(сюжетом) за"Шерлок". Хоча треба подивитися,тоді щось балакати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав анотацію...Британский сыщик Шерлок Холмс — бывший наркоман))))Покійний Конан Дойл, напевне, вже разів 10 в труні перевернувся, від безмежної фантазії "талановитих сценаристів)))

Прикольний серіальчик якщо абстрагуватися від імен "Шерлок Холмс і доктор Ватсон"

Можливо... Але є в такому випадку, треба було не задіювати цих імен. Я розумію, сучасність, шоу-абигроші, і інші дурнуваті проекти. Але цілі покоління росли на цих книжках, і, думаю, робити подібні екранізації - дурість, не повага до самого автора. Вибачаюсь перед цінувальниками подібних "шадеврів", це ІМХО ))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для цінителей:на ехі виклали повний 3-й сезон "Карточный домик", правда переклад поки тільки субтитри

Змінено користувачем Yava
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав анотацію...Британский сыщик Шерлок Холмс — бывший наркоман))))Покійний Конан Дойл, напевне, вже разів 10 в труні перевернувся, від безмежної фантазії "талановитих сценаристів)))

А що вам, власне, не сподобалось? Слово "бывший"? Бо, якщо ви раптом не знаєте, то Холмс з книг Конана Дойла балувався опіумом.

Мені, власне, не сподобався "черговий шедевр" екранізації книги Конан Дойла. Ви знаєте, якщо раптом знаю, бо виріс на цих творах. На скільки я знаю, робити в цій темі відгуки, не заборонено правилами?))) Попереджу Ваше можливе запитання - переглянув першу серію сьогодні , не сподобалось.))) На смак і колір........
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

poster_constantine.jpeg

Страна: США

Год выхода: 2014

Жанр: ужасы, фэнтези

Количество сезонов: 1

Статус: снимается

Сюжет:

Джон Константин (Мэтт Райан), опытный охотник на потусторонних тварей, экзорцист и оккультист, наделен способностью видеть нечисть, скрытую от человеческого глаза, в нашем мире. Он изгнал в ад сотни демонов и, устав от каждодневных сражений, решил оставаться в стороне от дальнейших разборок добра и зла. Так бы он и отсиживался в своей добровольной ссылке, пытаясь забыть трагический инцидент из прошлого, если бы не Лив (Люси Гриффитс) — дочь его покойного друга. Девушка внезапно открыла в себе те же способности, которыми обладал ее отец, и теперь за ней охотится демоническое существо. Наивной испуганной Лив ни за что не справиться в одиночку, и Константин неохотно соглашается помочь ей одолеть сверхъестественного недоброжелателя. Это дело возвращает Джона в строй. Колдуну еще предстоит сыграть важную роль в противостоянии сил Небес и Преисподней, а пока обе стороны имеют на него свои виды.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нових серіалів майже не дивлюсь, але от нещодавно по тв натрапив на Banshee 2013-, по суті суто чоловічий серіал. Два сезони мені сподобались, третій можливо пішов на спад, але я дивився залпом, і мені здався досить непоганим бойовиком-детективом з декількох серій. Сподобались образи різних "bad ass" boys та і взагалі підбір акторів непоганий. А, ну і українців тут зачепили. Укр мафія говорила саме українською, а не російською. Я дивився мовою оригіналу, не відразу зрозумів, думав почулося :D

Видно що бюджет невеликий порівняно з іншими серіалами, але особисто оцінюю 8/10. Закінчується 3 сезон , сподіваюсь 4-й буде останній, бо дуже не люблю, коли починають висмоктувати з пальців сюжет.

Змінено користувачем charlie
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Остання людина на Землі

1425555796_posledniychelovek.jpg

Напевно кожен подумки мріяв опинитися в трішки аналогічній ситуації.

Деякі моменти не продумані, але то простимо. Його чоловіча компанія - це просто щось із чим)))

Змінено користувачем Holy
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

дивлюся зараз два серіали:

Стрела / Arrow (вже є три сезони)

Жанр: фантастика, детектив, приключения

163ab6bf38326595d3910120a99fa4cc.png

та серіал який вийшов з нього:

Флэш / The Flash

Жанр: фантастика, фэнтези, боевик, драма, приключения

0c0cf375acaa2a84abd883532fc05c3e.jpg

Змінено користувачем VaLeRa
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Український серіал (правда, знятий в расєї уже доволі давно) - Нюхач. Клас! Збірний образ Хауса і Шерлока. Непогано, як для України!

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Український серіал (правда, знятий в расєї уже доволі давно) - Нюхач. Клас! Збірний образ Хауса і Шерлока. Непогано, як для України!

Серіал цікавий ,образ , як ти писав, дійсно збірний, але дивиться на одному подиху)))) Обіцяють другий сезон. Змінено користувачем bublik007
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дивлюся

661210.jpg

Супер серіал!!!!!!! просто, незвичайні стандарти Дойла.А сам сюжет і історії ого-го!! (хто такий Моріарті? як я взнав то був у шоці!)Глянув перших 3 серії, і все затянуло! дивлюся 2 сезон 12серія, дуже-дуже цікаво!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потім стає нудно і передбачувано. Поки є Моріарті - цікаво , далі - шаблон.

Мені, власне, не сподобався "черговий шедевр" екранізації книги Конан Дойла

Доречі, цікаве кіно. Перших 2 сезони. Дійсно цікаво. Навіть місс (міссіс) Хадсон є ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Игра Престолов 5 сезон

http://filmove.ru/igra_prestolov_5_sezon_1_serija

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Игра Престолов 5 сезон

вже 4-ри серії в інтернет злили. ті хто його дивляться вже і переглянули швиденько, щоб не мучити себе :D

Змінено користувачем charlie
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...