Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Найкраще збудувати приватний будинок

Якщо в луцьку Будинок, то однозначно ))) Якщо За Луцьком, то це може не зовсім бути зручно для зовсім всіх, наприклад для мене,.по перше треба мати постійно авто своє щоб добиратися з місця роботи, на одні дороги туди сюди втрачається багато часу, якщо діти, постійно возити і привозити їх зі школи . + грошей це потягне набагато більше , в будинку ти сам собі хозяїн і вся робота по ньому ляже на мене, на вас )) Мені наприклад хватає 3-х поверхового будинку на дачі. Ну й маятні з ним! А в квартирі от живу і добре мені.

Опубліковано (змінено)

а на Ветеранів - якісь замаленькі квартирки.....

Так, я теж там прохожу кожного дня і був всередині дивився на 2-х кімнатні квартири. 65 м.2 Хоч і 65 - але зайшовши туди , таке відчуття що то малосімейки, незнаю, можливо тому що там все урізане, навіть спільний каридор на поверсі 3 чоловіка стане і вже тісно буде. Таке відчуття що то оновлена вторинка. особисто для себе як взнав ціну 6900 ( при 100% оплаті 6700 - 6600) - я для себе відмів цей варіант, хача там є 1 плюс - хороше місце. Напевно буду чекати будинок на федорова №3 поки будується або біля 21 гімназії але там теж неясно які квадратури . На іващенка поки дорогу туди не зроблять нормальну, теж відхилив варіант

Змінено користувачем koljangm
Опубліковано

Стосовно будинку біля 21 гімназії - там квартири тільки 2 та 3 кімнатні, і з нормальною квадратурою. Правда там ціна 7500 за квадрат.

А на Федорова в третьому будинку, що будується, будуть всі квартири (чи майже всі) кутові, оскільки тільки один підїзд. Це не лякає? Чи в ЛДБК з цим нормально? Стіни мохом не будуть покриватись років через 20, якщо квартира кутова?

А стосовно комплексу Фаворит (що на Кравчука 11а або 11б) - хтось щось підскаже?

Опубліковано (змінено)

7500..... А я то думаю чому там пише - "Поспішайте - кількість квартир обмежена двушки по 60 кв. метрів". А не хочуть вони самі там пожити за 7500 в тіснюсіньких кімнатках по 60 кв ))) За таку ціну я куплю 75 квадратів , не розумію за що переплачувати, вони тільки перший поверх звели і то хитро, з сторони як від троянди йди виклали керамічною якісною цеглою, а якщо ззаду глянути де не видно - дешевісінька цегла ))) В планах квартир я бачив там тільки 60 кв. двушки - більших немає, хочеш більше купуй 3-ри )) а за 7500 три хай дурні там беруть, тай двушки пожалуй тоже ! Поспішайте кількість обмежена ! :)))))))

Стосовно будинку біля 21 гімназії - там квартири тільки 2 та 3 кімнатні, і з нормальною квадратурою. Правда там ціна 7500 за квадрат.

А на Федорова в третьому будинку, що будується, будуть всі квартири (чи майже всі) кутові, оскільки тільки один підїзд. Це не лякає? Чи в ЛДБК з цим нормально? Стіни мохом не будуть покриватись років через 20, якщо квартира кутова?

А стосовно комплексу Фаворит (що на Кравчука 11а або 11б) - хтось щось підскаже?

Стосовно Фаворита - тільки одне скажу - СУПЕР. зайдіть туди і подивіться які там всередині кородири величезні , квадратури теж класні. а мінус як завжди один.......... ЗНОВУ ТА ДАААААААХОВА чорт би її забрав, а на 11а - здається автономка - але там 1 підїзд

Опубліковано

ЗНОВУ ТА ДАААААААХОВА чорт би її забрав, а на 11а - здається автономка - але там 1 підїзд

А стосовно кутових квартир - не страшно? Чи в новобудовах нормально до цього підходять? Наприклад ЛДБК?

Опубліковано

не страшно, все ок, до мелочей я не придираюся, можна утеплити якщо комусь холодно а мох.....за 20 років ремонт раз 5 прийдеться робити який ще мох )) Федорова №3 - на тебе надія, надіюсь вайман не підведе

Опубліковано

А стосовно новобудови на Франка від ВВС з автономними котлами - хтось щось чув? По якості як квартири?

Опубліковано

Маю квартиру на Кравчука 11б , як на мене хороший район ,та саме місце розташування будинку. Сам будинок також зроблений якісно , стіни утеплені і мають товщину 70 чи 80 см . Коли шукав собі квартиру також вагався на рахунок дахової котельні, але зараз скажу що то все дурниці . На кожну квартиру стоїть свій лічильник тепла, скільки напалив стільки заплатив. Тут є свої плюси і мінуси . Плюси : в тебе в квартирі не стоїть великий ящик і не портить їнтерєру , нема ризику появи чадного газу. нічого не шумить, так як в автономці сам встановлюеш температуру в кожній кімнаті. Мінуси : не можна включити опалення коли захотів (наприклад зараз коли похолодало), Вартість опалення виходить на %35 дорожче. Лічильник тепла один раз на 4 роки потрібно здавати на перевірку і опосвідчення (ціна приблизно 800грн) . Ось і все на рахунок опалення . В мене також був вибір взяти квартиру з автономним на Кравчука 11а, і взяти на Кравчука 11б з даховою котельнею, зупинився на даховій і не зовсім не жалію. Спілкувався з сусідами їх також все влаштовуе. А самі квартири дуже просторі 1-но кімнатна 54 кв, 2 кімнатна 74-77 кв, а 3 кімнатна 108 , на кожному поверсі є своя кладовка і прачечна . на рахунок будинків на Федорова також дуже подобаються ,але е одни мінус , у них не стоять лічильники тепла на кожну окрему квартиру, а лише на підїзд. Де потім витрати тепла будуть розбиватись на весь підїзд, і на кожну квартиру відносно їх площі.

Опубліковано

vadzo,

А як стосовно теплоти Вашого будинку? Кажуть, що біла цегла дуже сильно тримає температуру влітку -і будинки дуже нагріваються, в квартирах немає чим дихати. В цьому плані з червоної цегли набагато комфортніші будинки.

А у Вас як з цим питанням? Чи не жарко влітку в квартирі?

І хотів поцікавитись - чому не розглядали варіант з Федорова (там квартири також досить просторі) - там зараз в будинках встановлюють лічильники на опалення? Та навіть якщо без лічильників - то від батарей можна зробити теплу підлогу де завгодно, та й взагалі використовувати гарячу воду, яка йде на опалення (все одно лічильника нема).

Дякую.

Опубліковано

Біла цегла це тільки облицювальна для фасаду, а в середині стіни кладка з червоної цегли + утеплено пінопластом. На рахунок температури завдяки таким товстим стінам будинок як не нагріваеться швидко ,так і не втрачае температури взимку + забудовник відразу поставив хороші двохкамерні німецькі вікна TROKAL. На Федорова дивився , але й тому не захотів брати що на той час не було окремого лічильника. В мене площа 108 кв. я взимку в холодні місяці плачу за опалення 350 грн, а на Федорова за 93 кв буде приблизно 400- 450грн, і це не залежно від того чи ви економили тепло чи ні, або чим ви обігрівали чи батареями чи теплою підлогою. Я в себе відключав взимку опалення взагалі, (корисно коли десь відїзджаєте) і не платив нічго. На Федорова таке неможливо було. Але якщо зараз на Федорова поставили лічильники на окрему квартиру і вам подобаеться будинок, то звичайно зверніть увагу на нього.

Опубліковано

Якщо брати квартиру з даховим, то краще на кравчука 11б ніж на федорова 4 . Я був там і там , на очі видно на 11б і по площам і по всьому краще.

Опубліковано

А стосовно будинків на Франка від ВВС щось чули можливо? Чи добротні там будинки?

Кажуть що там зекономили на котлах, поставили китайські.

А в усьому іншому як ці будинки?

Опубліковано

А стосовно будинків на Франка від ВВС щось чули можливо? Чи добротні там будинки?

Ви б краще поцікавилися чи той район не топило під час останніх злив

• +1 1
Опубліковано

Щодо котлів не знаю, але Савчук (ВВС) будує давно і добротно. Планування квартир, як на мене, бажають кращого.

• +1 1
Опубліковано

Skorpio76, Самі будинки на Франка не топило, бо вони стоять на підвищенні.

А стосовно ВВС - то мені здається, що не все там так добре: вхідні двері дешеві, котли дешеві, вікна з браком. Але це все можна поміняти. Але як самі будинки - чи надійні?

А ніхто не підскаже: можливо в Колізеї на Кравчука продаються 3х-кімнатні квартири (квартира)?, тільки не останній і не перший поверх. Мені здається, Колізей - це найкраще з новобудов, що є в Луцьку....

Дякую.

Опубліковано

Не хочу нікого ображати, але я б краще вже підзбирав гроші і придбав/побудував будинок. Є ділянки нормальни (Єршова, Відродження), так і будинки, навіть під знос, в межах міста (те саме Старе Місто), ніж купляти дорогущу квартиру в новобудові. Звичайно, якщо хочеться вже - то тут без варіантів. Але свій будинок - це все-ж таки свій будинок. В теплу пору року просто казка.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

http://lutsk.vol.sla...3b8590;promoted

Trans 19 то для тебе в Колізеї 3-кімнатна ....тільки 75000 + ріелтор в нагрузку _)))))))))))) Як купиш чи подивишся то напишеш, бо цей віталій миколайович дуже "стрьомний" , бо в нього що не квартира, то горячий варіант чи у звязку з переїздом. ) Або походи поклей оголошення шукаю від власника, в колізеї класні квартири не спорю.

Не хочу нікого ображати, але я б краще вже підзбирав гроші і придбав/побудував будинок. Є ділянки нормальни (Єршова, Відродження), так і будинки, навіть під знос, в межах міста (те саме Старе Місто), ніж купляти дорогущу квартиру в новобудові. Звичайно, якщо хочеться вже - то тут без варіантів. Але свій будинок - це все-ж таки свій будинок. В теплу пору року просто казка.

В мене кум так і зробив і я йому не заздрю теж не в "обіду" - горбатився в москві ради " стройки" - в ітозі за 5 років посивів , а ще каналізацію робити, бо "времянка" , тай запах в ХАТІ.......Якщо робити то РОБИТИ якісно , а це для будинка у Луцьку а не у ближніх селах , - . питання 100 к.$

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Skorpio76, Самі будинки на Франка не топило, бо вони стоять на підвищенні.

А стосовно ВВС - то мені здається, що не все там так добре: вхідні двері дешеві, котли дешеві, вікна з браком. Але це все можна поміняти. Але як самі будинки - чи надійні?

А ніхто не підскаже: можливо в Колізеї на Кравчука продаються 3х-кімнатні квартири (квартира)?, тільки не останній і не перший поверх. Мені здається, Колізей - це найкраще з новобудов, що є в Луцьку....

Дякую.

Була на продажі квартира у Колізеї. Здається 115 тис доларів.Пошукайте на форумі відповідну тему.

Але саме Колізей ризиковано щодо підтоплень. Пам"ятаєте відео з останніх злив? І в Колізеї практично немає подвір"я

Опубліковано
В мене кум так і зробив і я йому не заздрю теж не в "обіду" - горбатився в москві ради " стройки" - в ітозі за 5 років посивів , а ще каналізацію робити, бо "времянка" , тай запах в ХАТІ.......Якщо робити то РОБИТИ якісно , а це для будинка у Луцьку а не у ближніх селах , - . питання 100 к.$

Згідний. При тому, що "горбатився 5 років і посивів" і побудував будинок недобудований з нюансами - я б вибирав покупку квартири. Треба розраховувати свої сили все-ж таки і не гробити здоров*я заради квадратних метрів.

• +1 2
Опубліковано

Дякую, але квартира ця що в оголошенні - на останньому 9-му поверсі, 10-ий це технічний, і якщо криша буде текти - то на 9 поверх вода попаде без проблем.

Можливо хтось знає, чи продаються 3-х кімнатні квартири в 2-му підїзді на Кравчука 11б (крім першого поверху)? Буду дуже вдячний за інформацію.

Стосовно будинку біля податкової - там фактично немає дворика, каркас повністю з блоків, знаходиться біля завантаженої машинами вулиці - так що думайте.

Чи хтось чув за будинок на Чернишевського біля пожежної - коли він реально буде зданий? Бо його будують вже довго... Квартири там продаються вже давно, але здати ніяк не здають. Там дуже спокійне місце.

Опубліковано

А хто може щось знае про будинок біля податкової Луцьксантехмонтаж.

Подивіться тут

http://www.lstm.com.ua/uk/real_estates/1-bagatokvartirniy-zhitloviy-budinok-na-kiyivskomu-maydani

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...