Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 21.09.2017 в 11:07, pashka05 сказал:

Чи комусь відомий забудовник "Луцьктехнобуд" - пропонує квартири у комплексі "Фільварок" на Прасолів? Щось відгуків ніде немає

і мені цікаво про них почути 

• 3 тижня потому...
Опубліковано
В 15.09.2017 в 21:00, VojinSvitla сказал:

Підкажіть, хтось з забудовників в Луцьку (Ковелі, Володимирі) пропонує 2-х кімнатні до 55 квадратів?

Волиньбудіндустрія будує на Кравчука 11Д. Є 2-кімн. 52 і 53 кв.м. Червона цегла. Зводять зараз 10-й поверх з 10.

• +1 1
Опубліковано
В 26.07.2017 в 12:43, Volyniaka сказал:

З перерахованих Вами по мірі убування:

1. Луцеорія, 2-га секція. Гарний краєвид на парк і Гнідавський луг, повністю з червоної цегли, гарна локація, непогане планування і якість будівництва. Мінус - дуже мало місця для парковки, відсутність дитячого майданчика.

2. ЛСТМ на Набережній. Неподалік від Центру, непогана якість будівництва, наявність яких-не яких дит.майданчиків та паркомісць. З мінусів - не дуже вдале планування, не визначеність з можливим осіданням будинків.

3. Яровиця. Я, особисто, плюсів не бачу. Локація в центральній частині перекреслюється повною відсутністю місць в садках і школах поблизу.  Підземна парковка не вирішить проблем з автомобілями. "Мурашник" - майже 600 квартир на ду-у-уже обмеженій площі; балкони і вікна різних секцій заглядають один до одного. Коли всі заселяться транспортний колапс на вулицях Яровиця та Франка забезпечений. Крім того, спереду є ще одна ділянка, яка безперечно буде забудована і тоді, замість виду на площу перед "Променем", знов таки будуть заглядати в чужі вікна.

4. Луцька рів'єра. Якість будівництва, як на мене - найгірша: біла цегла, перестінки з блоків, слабе утеплення; відсутність достатньої парковки. З плюсів - в частині квартир гарний краєвид, непогана інфраструктура.

ЗІ. Мені ще подобається "Супернова". Мабуть тому, що я сам мешкаю неподалік ))

ЗІІ. "Ніколи не кажи ніколи!" © Але з "Егоїстом" не радив би зв'язуватись...

Проект на 9-ть поверхів вже майже готовий під ту ділянку...

Опубліковано
8 часов назад, BARAKUDA сказал:

Супер. Ще одне гетто. Як і на Зацепи, і на 55-му. Слава богу, вже майже немає вільного місця, щоб засирати місто.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
10 годин тому, BARAKUDA сказано:

Там проектів вже було немало, я особисто кілька бачив. Але обставини...

Тепер, швидше за все багатоповерхівка з магазинами/офісами на першому поверсі..

Опубліковано
On 12.10.2017 at 07:46, NoGood сказано:

Волиньбудіндустрія будує на Кравчука 11Д. Є 2-кімн. 52 і 53 кв.м. Червона цегла. Зводять зараз 10-й поверх з 10.

Є десь прайс в відкритому доступі?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Побачила таку новину

Скандальному будівництву в центрі Луцька продовжили оренду землі

і у мене виникло питання ,хоча я не розумію як можна на орендованій землі будувати щось багатоквартирне

отже,оренду продовжили до 2022 року на 5 років

а якщо потім не продовжать,що будуть робити власникик квартир?

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 годин тому, kroha сказано:

Побачила таку новину

Скандальному будівництву в центрі Луцька продовжили оренду землі

і у мене виникло питання ,хоча я не розумію як можна на орендованій землі будувати щось багатоквартирне

отже,оренду продовжили до 2022 року на 5 років

Їхній колега Андрій Козюра зауважив, що хоч і будівництво фактично самочинне, і можна його розібрати, від цього ніхто не виграє. Натомість можна дати забудовнику «соломину» - землю в оренду, аби далі він міг погоджувати проект та отримувати дозвільні документи на будівництво.
То той що буратіно будував?)

Опубліковано
8 минут назад, Dima4s сказал:

Їхній колега Андрій Козюра зауважив, що хоч і будівництво фактично самочинне, і можна його розібрати, від цього ніхто не виграє. Натомість можна дати забудовнику «соломину» - землю в оренду, аби далі він міг погоджувати проект та отримувати дозвільні документи на будівництво.
То той що буратіно будував?)

саме так

Опубліковано
49 минут назад, Dima4s сказал:

що хоч і будівництво фактично самочинне,

Правильно. Хай добудовує, щоб люди не постраждали. А коли здасть, то штрафанути на кругленьку суму. А надалі рубати такі проекти ще коли тільки котлован починають рити.

• +1 1
Опубліковано
40 хвилин тому, volks сказано:

Правильно. Хай добудовує, щоб люди не постраждали. А коли здасть, то штрафанути на кругленьку суму. А надалі рубати такі проекти ще коли тільки котлован починають рити.

а надалы- не настане) все там домовлено))

Опубліковано
Только что, Dima4s сказал:

а надалы- не настане) все там домовлено))

Та то ясно. Всі такі сліпі прозрівають, коли вже n- нний поверх будують.

Опубліковано
2 годин тому, volks сказано:

Та то ясно. Всі такі сліпі прозрівають, коли вже n- нний поверх будують.

Та в Луцьку це рахується нормальним, коли за 2 метри від твого вікна, ігноруючи всі будівельні норми, може з'явитися "Буратіно" або "Егоїст", а університетський гуртожиток раптово може "перетворитися" на повноцінний багатоквартирний житловий будинок. А церкву вліпити можуть взагалі де завгодно - хоч на схилі, хоч в дворі, хоч біля університетських корпусів. І всі документи в порядку, скрізь погоджено, не придертися. Луцьк - місто чудес.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано

Ну тепер побачим, чи розбиратиме сафрон 10й поверх, а може і йому козюра дасть соломинку за пару шекелів :) 

Опубліковано
6 хвилин тому, Deemon сказано:

Ну тепер побачим, чи розбиратиме сафрон 10й поверх, а може і йому козюра дасть соломинку за пару шекелів :) 

Розбирати ніхто не буде бо вже все збудовано і за будівництво проплачено, а от за шекелями черга буде 500%

П.с.: цікаво було б почитати результати експертизи по ПКД на подібні об'єкти. Вангую, що і там зауважень немає

Опубліковано
On 21.09.2017 at 11:07, pashka05 сказано:

Чи комусь відомий забудовник "Луцьктехнобуд" - пропонує квартири у комплексі "Фільварок" на Прасолів? Щось відгуків ніде немає

Коротко напишу.

1. Забудовник перевірений, але халтури багато. В нашому будинку конструкторський чи який прорахунок - зворотня тяга в вентиляції - зимою від стін ванни і кухні - холодом тягне капець, добре що інеєм не покриваються, хоча в сусіда вода замерзла - була блилько труба до вентшахти. Так що треба добре дивитись

2. Каже одне, робить трохи інше, плани і проекти міняються походу. Нам обіцяли що навколо будуть будинки аналогічні нашим 2-3 поверхи, щоб поменше людей - побільше простору, а по факту організовують мурашник як і скрізь. Перед носом втулили 5 поверхі(зараз утепляють) і збоку планують ще один такий самий. Це той в якому зараз продають квартири. Фуднамент роблять - я звичайно не експерт, але такий собі фундамент.

3. Планування не найкращі (як і якість внутрішніх робіт). Штукартука і стяжка рівні (в основному), але цементу явно шкодували. Стелі - панель, на останньому поверсі - буде гіпсокартон - дешевий. В мене поки без опалення стояла - весь пішов хвилями - мусили все переробляти. І утеплення даху - фактично нульове.

4. Розводки електрики - фактично ніякої - в кімнатах по 2 розетки і вимикач. Вода і каналізація - тільки виводи. Котел - не знаю які зараз - в мене Тепловест, радіатори опалення - дешеві сталеві.

IMG_20171026_111659.jpg

IMG_20171026_111723.jpg

IMG_20171026_111736.jpg

IMG_20171026_111746.jpg

• +1 6
Опубліковано
20 часов назад, kroha сказал:

...отже,оренду продовжили до 2022 року на 5 років

приватизують )

земля "до будівництва" і земля "на якій вже збудований багатоквартний будинок"  - це дві великі різниці.

Якщо будинок введено в експлуатацію і передано на баланс ОСББ - то земля також передається ОСББ. 

Згідно з положеннями Земельного кодексу України, земельні ділянки, на яких розташовано багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкова територія, що перебувають у спільній сумісній власності власників квартир та нежитлових приміщень у будинку, передаються безоплатно у власність або в постійне користування співвласникам багатоквартирного будинку чи підприємствам, установам і організаціям, які здійснюють управління цими будинками...

• +1 2
Опубліковано
4 часа назад, Deemon сказал:

Ну тепер побачим, чи розбиратиме сафрон 10й поверх

Коли його тільки починали будувати, то на білборді на Гордіюк біля пошти була зображена п'ятиповерхівка.

Ось знайшов навіть фото.

2286-10235-lvivska1.jpg

• +1 1
Опубліковано
23 хвилин тому, volks сказано:

Коли його тільки починали будувати, то на білборді на Гордіюк біля пошти була зображена п'ятиповерхівка.

...а не так давно, біля спирт-заводу був плакатик з 9 поверхами :) 

знайшов ще таку картинку

cb-bezyimyannyiy.jpg

п.с. штраф за лишній поверх був смішний - 26 100 грн

Опубліковано
5 minutes ago, Deemon said:

...а не так давно, біля спирт-заводу був плакатик з 9 поверхами :) 

п.с. штраф за лишній поверх був смішний - 26 100 грн

А може там на 9-му поверсі просто квартири двохрівневі? 

Колись і "газифікація" будинків висотою більше 9 поверхів була заборонена, тому у випадку з такими двохрівневими квартирами кухня розташовувалась на 9-му поверсі, а на 10-му - лише житлові кімнати. Таким чином вдавалось "обхитрити" таке обмеження. Як зараз - не знаю.

Опубліковано

Жк Карамель на 40-му. На першому фото такий вигляд мав жк на оф сайті ще декілька місяців тому. Та й в принципі на сайтах про новобудови і зараз. А друге фото вже взяте з оф сайту тепер. Цікаво чи попереджали інвесторів, що їхні квартири будуть в таких "веселих" будинках.

17083-728x546.jpg.ae0504601872aefa96afd621455801ce.jpgcarm.thumb.jpg.9aafb6a37c3152529549804566092387.jpg

Опубліковано

Бачив в живу -те малинове там як... на возі.

В нас вже є дурдом-веселка під назвою Промінь, який а ж ніяк там не вписується...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...