Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

А в мене 3г включився вчора на 10 хв і пропав,подзвонив оператору,він сказав що 3г в тестовому режимі і краще перейти на 2г,а то може зв'язок пропадати.........

Ось і питається,наколеру я перейшов на тариф смартфон м плюс(чи шось таке).....

залежить від того де ти зараз перебуваєш район і вулиця чи приміщення

Лайф в тестовому робить офігенно краще ніж МТС 3Г

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 460
  • Створено
  • Остання відповідь

Це в якому районі міста, лайф такий класний. В мене 3г від київстара є по всьому місту, а на лайфі ще ні разу 3г не зявилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це в якому районі міста, лайф такий класний. В мене 3г від київстара є по всьому місту, а на лайфі ще ні разу 3г не зявилось.

про КС нічоно не скажу - не юзав,

а на лайфі "3Г" вже з вересня, наприклад в центрі (я перший раз замітив на повороті з Волі на Шопена)

то в тебе щось не те з телефоном

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Хтось зтикався з такою поведінкою смарту. Андроїд 4, при примусовому встановленні 3g only інтернет пропадает, і плюс відвалюється сіть, не можна нікуди позвонити. При встановеленні автоматичного вибору 2g/3g інтернет дуже повільний. Лайф грішить чи відвалився 3g модуль в телефоні? Все ніяк не дійдуть руки перевірити іншим оператором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AnimaNoir,лайф грішить. мережа ж не в комерційній експлуатації, можуть бути такі глюки. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось зтикався з такою поведінкою смарту. Андроїд 4, при примусовому встановленні 3g only інтернет пропадает, і плюс відвалюється сіть, не можна нікуди позвонити. При встановеленні автоматичного вибору 2g/3g інтернет дуже повільний. Лайф грішить чи відвалився 3g модуль в телефоні? Все ніяк не дійдуть руки перевірити іншим оператором.

Для початку тел в 3G и зробити пошук мереж в настройках.

Може у вас нема покриття 3G ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може у вас нема покриття 3G ?

Пробував, навіть в інженерному меню дивився. Покриття тупо пропадає і все. Район Риббази...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телефон який?

може варто спробувати йому модем прошити, якщо це щось з леново.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Може у вас нема покриття 3G ?

Пробував, навіть в інженерному меню дивився. Покриття тупо пропадає і все. Район Риббази...

Наскільки я знаю в Лайфа поки що 3 БС з обладнанням для роботи в 3G, тому тел не може нормально працювати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бонуси за домашній інтернет Київстар  ще не порізав, функціонують як і раніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бонуси за домашній інтернет Київстар  ще не порізав, функціонують як і раніше?

life тут яким боком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт всі. Народ коли на лайфі появиться нормальний 3ж інтернет???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вже діє новий сайт лайфу і навіть відкривається спершу на українській мові)

www.lifecell.com.ua/uk/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшла СМС, що з 28-го вже 10 грн. за місяць буде... Було 5, потім 7,50, тепер 10... "Халява" потроху дорожчає і дорожчає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну хоть поповнити можна без комісії. поки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ще от така новина сьогодні

Під спойлером "язик" )

Спойлер

В Ровно и Луцке появилось покрытие сети 3G+ от lifecell

Оператор сотовой связи lifecell сообщил о запуске сети третьего поколения с полным покрытием в Ровно и Луцке. Теперь жители и гости этих городов смогут пользоваться мобильным интернетом на высокой скорости 3G+.

Благодаря трехканальной передаче данных абоненты мобильного оператора lifecell смогут открывать интернет-страницы, загружать файлы, слушать аудио и онлайн-радио, смотреть потоковое видео со  скоростью до 63,3 Мбит/с.

Услугами связи третьего поколения от lifecell могут воспользоваться абоненты оператора, у которых есть современные смартфоны с поддержкой 3G. Для этого нужно выбрать соответствующий режим в настройках устройства.

Сеть третьего поколения от мобильного оператора lifecell на сегодня доступна в 10 областных центрах Украины и находится на этапе тестирования в более чем 200 населенных пунктах страны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну как бы начинает появляться по городу.
Соборности в той комнате где окна на "юбилейный" - 3G, в кухне где окна на 26 школу - G  :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні прийшла смс. На офіційному сайті вже нанесено покриття... Кому цікаво дивитись тут :)

lifecell.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зона відчуження?

Покриття 2016-02-02 10-53-39.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий густонаселений район - в бані)) Може, потужніші станції просто планують там встановити :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 21.01.2016 17:55, jack74 сказал:

Прийшла СМС, що з 28-го вже 10 грн. за місяць буде... Було 5, потім 7,50, тепер 10... "Халява" потроху дорожчає і дорожчає :)

Мені сьогодні прийшла СМС що знов 5 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви ще свої тарифні плани озвучуйте, а то "мені-мені"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 ж ,то добре,але телефон глючить і зв'язок пропадає.....ото не добре...

Покриття гівняне ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Годину тому за розмову тривалістю 15 хв. - тричі вибило...

Раніше дійсно нарікань не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...