Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
47 хвилин тому, laser сказано:

ну я теж подумав що або GPS трекер, або автоінформатор. але інформатор теж мав би притримуватись GPS координат зупинок, чи не так?

а з коробочки я не побачив що виходить антена, в середині вона не може бути, бо за таким слоєм металу нічого б не тягнуло.

цікаво яким чином воно визначає де яка зупинка?

Там оголошується маршрут, а не зупинка.

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

можна вважати офіційною відповіддю

тобто, можна офіційно вважати, що тендер писали під конкретного виконавця? ;)

Цитувати

За словами керівників ЛПЕ, згадане в дописі ТзОВ «Системний зв’язок» – єдине підприємство, яке могло б відповідати кваліфікаційним критеріям серед інших учасників торгів, якби такі торги відбулися.

запитання - риторичне :(

"Место ... определяет точку зрения" ((с) Кучма?)

Опубліковано
20 хвилин тому, rrid сказано:

тобто, можна офіційно вважати, що тендер писали під конкретного виконавця? ;)

Типова маніпуляція інформацією.

Знайшли  комплексного постачальника послуг.  Подумали, а раптом когось пропустили, може ще хтось є?

І не було нікого, хто запропонував комплексне рішення, впровадження. НІКОГО!

Було купа продавців, таких і в Луцьку можна було знайти.

А ще, був дзвінок від якогось "пана Дмитра (Дмитрия)", який пропонував свою продукцію.

З рештою, як відповіли в ЛПЕ,  підприємство могло просто купити готове рішення і не оголошувати ніяких публічних торгів, адже по закону втискали в допорогові закупівлі. І просто викласти готовий договір, повідомити про витрату грошей . Все. Вирішили справді зробити прозоро і чесно.

І тут "зрада".

А чому нікому не прийшло на думку, що пост на фейсбуці - чистої води заказуха. Яку заказав саме той пан, який ніде не фігурує у документах, але так наполягає на тому, що торги провелися не чесно. 

крім того, все це фінансується міськрадою (створена навіть спеціальна комісія з питань ЛПЕ і їх проблем), а не  підприємством і тим паче не директором.

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Типова маніпуляція інформацією.

Знайшли  комплексного постачальника послуг.  Подумали, а раптом когось пропустили, може ще хтось є?

І не було нікого, хто запропонував комплексне рішення, впровадження. НІКОГО!

Було купа продавців, таких і в Луцьку можна було знайти.

А ще, був дзвінок від якогось "пана Дмитра (Дмитрия)", який пропонував свою продукцію.

З рештою, як відповіли в ЛПЕ,  підприємство могло просто купити готове рішення і не оголошувати ніяких публічних торгів, адже по закону втискали в допорогові закупівлі. І просто викласти готовий договір, повідомити про витрату грошей . Все. Вирішили справді зробити прозоро і чесно.

І тут "зрада".

А чому нікому не прийшло на думку, що пост на фейсбуці - чистої води заказуха. Яку заказав саме той пан, який ніде не фігурує у документах, але так наполягає на тому, що торги провелися не чесно. 

крім того, все це фінансується міськрадою (створена навіть спеціальна комісія з питань ЛПЕ і їх проблем), а не  підприємством і тим паче не директором.

і тому депутати міськради зобовязали ЛПЕ всі закупівлі робити через прозорро

маніпулюють

14570216_10202065358553628_3654945490623

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

А чому нікому не прийшло на думку, що пост на фейсбуці - чистої води заказуха.

іноді краще жувати.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Данильчук підозрює директора ЛПЕ у корупції

Депутат «Народного контролю» Pavlo Danylchuk підозрює корупційну складову у намаганнях директора Луцького підприємства електротранспорту «обійти» систему Prozorro.

Зокрема, директор ЛПЕ Ігор Грицюк скасував оголошений тендер у системі Prozorro, мотивуючи це необхідністю «вивчити ринок» на закупівлю GPS-навігації, валідаторів та автоматичної систему оповіщення пасажирів. Також на бюджетній комісії Грицюк заявив, що торги скасували через відсутність коштів на програму розвитку підприємства.

Водночас голова комісії Павло Данильчук повідомив, що у бюджеті заклали понад мільйон на реалізацію цієї програми.

«Це ненормально, коли ви провертаєте такі махінації, навіть, припустимо, справді для вивчення ринку. Ми виділяємо кошти на покращення матеріально-технічної бази, а ви таким чином підставляєте нас. Таким чином закладається сумнів, що ви проаналізували усі структури, щоб про лобіювати свого учасника», – вважає депутат.

Тож Павло Данильчук засумнівався, чи варто у таких умовах виділяти кошти і запропонував провести виїзне засідання на ЛПЕ.

Опубліковано
3 хвилин тому, rl72 сказано:

і тому депутати міськради зобовязали ЛПЕ всі закупівлі робити через прозорро

маніпулюють

ну, як тобі сказати.. є надто багато моментів.

А "зобов'язали" - звична реакція на маніпуляцію у фейсбуці. 

Наша з тобою тут розмова - також реакція на маніпуляцію.

пам'ятаєш анекдот, про "ложечки и осадок", точно так само і тут.  Функція виконана. Семя сомнения взошло и дало плоды!

Опубліковано
3 годин тому, Zheny@ сказано:

З рештою, як відповіли в ЛПЕ,  підприємство могло просто купити готове рішення і не оголошувати ніяких публічних торгів, адже по закону втискали в допорогові закупівлі. І просто викласти готовий договір, повідомити про витрату грошей .

Да што ви гаварітє!!! Я був на одному засіданні облради і бачив, як обговорюють оці допорогові закупівлі. І варіанта "Взяти бабло і зробити на свій розсуд" там аж ніяк не було і не могло бути апріорі.

Опубліковано

На скільки знаю я, то представники депутатського корпусу міськради їздили у Тернопіль, і бачили, що збиралися купувати.

Рішення про купівлю комплексного рішення ніхто одноосібно не приймав!

Тому фраза "у всьому винен стрілочник" недоречна, як мінімум.

• +1 1
Опубліковано
47 хвилин тому, Zheny@ сказано:

На скільки знаю я, то представники депутатського корпусу міськради їздили у Тернопіль, і бачили, що збиралися купувати.

Женя!

1. В твоєму реченні пряма корупційна складова.

2. А так не має бути! (тим більше, що цього напевно й не було, див. п.1)

"Але це ще не кінець" (с) Рома Сініцин

Опубліковано
3 годин тому, difoto сказано:

Женя!

1. В твоєму реченні пряма корупційна складова.

Пряма корупційна складова, це коли телефонує якийсь пан Дмітрій, і намагається "порішати" про купівлю у нього GPS-ів.

То де, поясни, корупція, в бажанні купити готове рішення ?

А не купити в одного ЖПС, в іншого валідатор, в третього систему оповіщення (яку не запропонував ніхто), а четвертому сказати, "зліпи це до купи, шоби воно працювало".

• +1 3
Опубліковано

Павло Данильчук і "активіст" Синіцін - ще ті експерти в галузі ЛПЕ. Женя все правильно говорить - якась місцева барига не пропхала свій товар і фейсбучні експерти закричали про зраду. Знаю  Ігора Грицюка, уявляю ситуацію на його підприємстві, бачу реальні проблеми, їздив в Тернопіль на огляд системи яку збираються закупити. На даний момент не маю ніякого відношення до всього цього процесу. Мій особистий висновок - проблема є, Ігор Грицюк її розуміє і робить все можливе, щоб вирішити, тернопільський варіант реально дієвий і максимально простий для застосування в наших реаліях. Зроблено багато праці, яка приносить реальні результати. А незадоволені бариги через фейсбук роблять кіпіш.

П.С. найбільше бісить, в даній ситуації, що коли одиниці чесних і адекватних людей (як Ігор Грицюк), що просто без піару змінюються світ на краще, може заплямити купка пропіарених брехунів (як Павло Данильчук і отой активіст Синіцин) і обурена маса, почувши слово "зрада" кидається поливати гімном все підряд.

П.П.С. все вищевказане - моя особиста думка, взята з моїх реальних спостережень. Я не буду надалі сперечатися і щось комусь доводити. Зазвичай я мовчки читаю і гортаю далі, але тут не міг втриматися, соррі....

• +1 3
Опубліковано
9 годин тому, 4iter сказано:

якась місцева барига не пропхала свій товар і фейсбучні експерти закричали про зраду

біда в тому, що не місцева. Далеко не місцева.

І як говорилося вище, ніде не фігурує у документах, які були представлені у ПрозоРРо.

Але ж найлегше підхватити і в унісон кричати "зрада", бо так сказав якийсь "Сініцин" у фейсбуці! 

Опубліковано

Нема мої маршрутки, рішив потраліваліти =)

234 машина помоєму.

Годинник бреше. Ще якогось віктора з іменинами по табло вітало. ги

IMG_20161025_55651.jpg

• +1 1
Опубліковано

Уявляю, якби у польському тролейбусі на табло писало українською ото б смороду було. А в нас нічо, нормал. Валинская рєзня (с) Невже те табло на асемблері написане.

• +1 1
Опубліковано

Дарма ви про політику, я думаю.

Всьому свій час. буде бажання (читай наказ) - осилять. один спеціаліст у них точно є. машина можливо недавно на маршрут стала. бо ще не силь нами засрана. їдеш і не віриш що реклами нема. очі відпочивають, душа радіє

Опубліковано

@laser та я вчора їхав. І те польськомовне табло не так мені око різонуло, як дитина питала, що то за х..ня там пише. Не змогли перекласти/довести до розуму, то зніміть його на чорта лисого - справа 10 хвилин.

• +1 1
Опубліковано

Цей пост із розряду "Скарги/пропозиції" щодо тролейбусної частини. Мова піде про маршрутні таблиці, або їх ще називають трафаретами. Останнім часом, а якщо бути точним, за останній рік, з'явилися нові трафарети, де номер маршруту написаний значно меншим розміром, ніж зазвичай, а маршрут слідування взагалі надрібнили, що хоч під лупою розглядай. Ось один із екземплярів:

212traf_240.jpgi.gif
Мені, як людині, в якої із зором є проблеми, проблематично роздивитися номер на відстані, хоча зір в мене не геть поганий. Що вже говорити про пенсіонерів та інших, в яких зір ще гірший... А тим більше в темну пору доби, особливо зараз, коли день став коротким. Озвучка - це не панацея, оскільки, вона на багатьох тролях не працює, а часом буває, що говорить не те, що треба. 

Тому, в мене пропозиція, повернутися до старих варіантів трафаретів, які були в кінці 90-х - на початку 2000-х. Номер маршруту великий, червоним кольором. А текст пишеться чорним і вказуються лише основні пункти слідування:

81_240.jpgi.gif 157_240.jpgi.gif
Сподіваюсь, цим питанням займуться.

• +1 2
Опубліковано
On 25.10.2016 at 18:30, SunSeth сказано:

то зніміть його на чорта лисого

А не простіше просто вимкнути? Тільки спочатку прийдеться пошукати де в нього кнопка. "Ури, ищи кнопку!" (с)

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...