Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
18 часов назад, volks сказал:

Проблема від цього меншою не стає.

Депо взагалі ніяких підсвіток не робить. Вони і трафаретів кончених наробили (1 і 2 маршрути з дуже маленьким шрифтом). Багато трафаретів з неактуальною схемою руху. Так що все набагато гірше...

Опубліковано
В 28.11.2020 в 13:58, volks сказал:

@TFA ти можеш там в депо сказати, що номер треба підсвічувати білим кольором. Бо з їхнім красівіньким кольоровим я навіть зі своїм дуже хорошим зором нічого не можу розібрати, поки не під'їде впритул.

Тобто тралік з юсб в салоні, але без електронного табло? о_О

Опубліковано
On 28.11.2020 at 18:13, Ghost_manka сказано:

Пссс, а хтось застав робочі USB-роз'єми в нових тролейбусах? Їхав сьогодні та хотів підзарядити телефон. В передній частині жоден роз'єм не працював...

пенсіонери поламали чи що   

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, nickel сказал:

Тобто тралік з юсб в салоні, але без електронного табло? о_О

Ну як би траліків з ЮСБ аж 2.

Змінено користувачем volks
  • +1 1
Опубліковано
7 часов назад, TFA сказал:

Депо взагалі ніяких підсвіток не робить. Вони і трафаретів кончених наробили (1 і 2 маршрути з дуже маленьким шрифтом). Багато трафаретів з неактуальною схемою руху. Так що все набагато гірше...

Мені страшно за нові Богдани.

Опубліковано

Ihor Polishchuk

25 хв  · 

Протягом тривалого часу ми працювали з приватними перевізниками і переконували їх оновлювати автобуси, якими здійснюються перевезення.
Така робота дала свої плоди. 20 комфортних автобусів для обслуговування міських маршрутів придбає ТОВ ВТП «Санрайз» до квітня наступного року. 2 перші автобуси виїжджають на маршрут вже завтра.
Автобуси MAN імпортовані з Європи мають 80 місць, з яких 42 для сидіння, облаштовані просторим зручним салоном та адаптовані до потреб людей з інвалідністю та мають екологічний стандарт ЄВРО 5.
20 таких автобусів замінить близько 45 старих автобусів типу «Богдан».
Спойлер

128493866_3682329231832721_5555163414617128823762_3682329338499377_4481047468348128868843_3682329358499375_5093790230959129119200_3682329215166056_8510923643511128715672_3682329428499368_4571325038236

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

гарні автобуси, одне питання - накуя? 

1. Я розумію, якби це були електробуси, або, хоча б гібридні...

2. 20 таких довгих автобусів на наші вузькі вулиці? А на зупинку - один автобус зупинився, іншим куди подітись?

3. І саме головне, казали ж, що куплять нові тролейбуси і маршруткам скажуть - досвідос, перемутили?

Опубліковано

А мені сподобалось, щось схоже курсує Варшавою (Solaris на LPG)

+ Євро-5

+ Більша пасажиромісткість (особливо, враховуючи сучасні реалії з перевезенням лише сидячих місць)

+ Доступ для маломобільних груп

Електробуси - це далеко не панацея (найголовніше - через батареї, технологія повинна вдосконалитись років 5-10 ще).

Про "вузькі вулиці" також посміхнуло, ті ж варшавські соляріси навіть в історичному центрі себе добре почували.

В ідеалі - залишити такі на маршрутах, де є обмежена контактна лінія. На усе інше - тролейбуси.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
19 минут назад, Bliksss сказал:

20 таких довгих автобусів на наші вузькі вулиці?

В якому місці вони вузькі?

20 минут назад, Bliksss сказал:

А на зупинку - один автобус зупинився, іншим куди подітись?

Це проблема не довжини автобуса, а графіків, при яких автобуси і тролейбуси не повинні їздити гуськом.

• +1 3
Опубліковано
9 minutes ago, volks said:

В якому місці вони вузькі?

Хмельницького наприклад, від братського мосту до ДПЗ - вся дорога вузька.

10 minutes ago, volks said:

Це проблема не довжини автобуса, а графіків, при яких автобуси і тролейбуси не повинні їздити гуськом.

в нас не реально добитись чіткого графіку, в нас навіть світлофори - не можуть відрегулювати нормально.

Опубліковано
23 минуты назад, Bliksss сказал:

Скажи, будь ласка, що ти шуткуєш.

На Хмельницько широченна односторонка на дві смуги і від Братьського моста до ДПЗ також широченна двохсмугова дорога.

23 минуты назад, Bliksss сказал:

в нас не реально добитись чіткого графіку, в нас навіть світлофори - не можуть відрегулювати нормально

Навіщо та мова. Все більш ніж реально. Навіть в нас. Я декілька років їздив на 9а. Так вона на зупинку ЗАВЖДИ приїжджала о 8.30 +-1 хв.

• +1 3
Опубліковано
31 minutes ago, volks said:

Я декілька років їздив на 9а. Так вона на зупинку ЗАВЖДИ приїжджала о 8.30 +-1 хв.

чистої води - егоїзм, "я - їздив, мені - нормально",

а ви вкурсі що крім 9а (якого вже нема) - в Луцьку є ще інші маршрути, і на роботу/з роботи всі в різний час їздять?

Опубліковано
26 минут назад, Bliksss сказал:

а ви вкурсі що крім 9а (якого вже нема) - в Луцьку є ще інші маршрути, і на роботу/з роботи всі в різний час їздять?

Ти зараз знов гониш? Від Соломона набрався? Мені було б нормально, якби він о 8.20, 25, 35 приїжджав.

Опубліковано
28 минут назад, Bliksss сказал:

Ну цей горб - це і є балони.

Опубліковано
1 hour ago, Bliksss said:

"Рогаті" непогано справляються з тим відрізком. Навіть значно довші - E231 мод.

Опубліковано
4 minutes ago, Zeiss said:

"Рогаті" непогано справляються з тим відрізком. Навіть значно довші - E231 мод.

я мав на увазі, що їх стане більше...

В будь-якому випадку, якщо це краще для людей, я ж тільки - ЗА

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...