Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 годин тому, Ivanna сказано:

їздити чистим тролейбусом

є СУМНІВИ

який рухається за графіком

ну майже майже.

і в якому практично завжди є сидячі місця.

це фантастика.

Опубліковано
17 минут назад, Zheny@ сказал:

є СУМНІВИ

Чисті порівняно з маршрутками, принаймні за їх чистоту дрючать.

18 минут назад, Zheny@ сказал:

ну майже майже.

Якби не аварії на вулицях міста під дротами та не поломки самих тролів. Але це рідкість.

18 минут назад, Zheny@ сказал:

це фантастика.

Можливо, в години пік після півгодинної перерви в тролейбусі давка (зупинка "ЛПЕ" 9:40-9:45), але ця проблема зніметься, якщо побільшає випуск тролейбусів.

Опубліковано
1 година тому, Ivanna сказано:

це прикол?  хто кого дрючить?  Їм за воду настільки дорого платити (лічильник води поставили!!!) , за миття кожного тролейбуса, що вони лише сходи вхідні поливають, придурки, а сходи потім гниють. По їх не миють а поливають!

Чи ви може надивилися фото, де у вихідний день Грицюк із кількома своїми прибічниками витирали серветками поручні???

проблема зніметься, якщо побільшає випуск тролейбусів.

ключове слово.

Опубліковано

Якби не аварії на вулицях міста під дротами та не поломки самих тролів. Але це рідкість.

Можливо, в години пік після півгодинної перерви в тролейбусі давка (зупинка "ЛПЕ" 9:40-9:45), але ця проблема зніметься, якщо побільшає випуск тролейбусів.

Ви точно лучанка?

На днях повертався близько 19:00 додому торолейбусом, то наскільки я розумію ви не про місцеві тролейбуси написали?

• Ха-ха 1
Опубліковано
32 минуты назад, Zheny@ сказал:

це прикол?  хто кого дрючить?  Їм за воду настільки дорого платити (лічильник води поставили!!!) , за миття кожного тролейбуса, що вони лише сходи вхідні поливають, придурки, а сходи потім гниють. По їх не миють а поливають!

Чи ви може надивилися фото, де у вихідний день Грицюк із кількома своїми прибічниками витирали серветками поручні???

20 минут назад, Ukrainec сказал:

Ви точно лучанка?

На днях повертався близько 19:00 додому торолейбусом, то наскільки я розумію ви не про місцеві тролейбуси написали?

Та господь з вами, катайтеся маршрутками, якщо там точняк кращий сервіс. Хіба ж я бороню?:D

Опубліковано

Анекдот в тему.
- Водители маршруток! Не заклеивайте стекло входной двери! Задница в окне показывает 
пассажирам на остановке заполненность салона!

Опубліковано (змінено)

Є і менш чисті тролі (поляки і богдани в досить хорошому стані), і менш чисті маршрутки (і-вани особливо). Але, загалом, тролі виграють по чистоті (тут Женя і Вова неправі). Забруднити рукав в маршрутці - дуже легко, в тролейбусах скоріше бабуська тобі по ногам пройдеться.

Змінено користувачем CosmoPilot
  • Дякую! 1
Опубліковано

Для мене головною перевагою тролейбусів є те, що вони не обганяють один одного. Для пасажира це плюс, бо немає перегонів, а, відповідно, безпечнішн. А також плюс для інших учасників дорожнього руху, бо тролейбуси не вирулюють в тебе перед носом в другий, а часом і третій ряд, щоб обігнати колегу.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

головною перевагою тролейбусів є те, що вони не обганяють один одного.

Ніколи не бачив ,як воділа заднього знісає штанги передньому, щоб об'їхати?

А я бачив. Їхав у "передньому".

Це пздц.

Комунальний транспорт у вигляді тролейбусів, у Луцьку, зло чистої води. Більше зло тільки маршрутчики і депутати.

потрібно щось міняти. Тобто все. Починати з депутатів.

Опубліковано (змінено)

А депутатів вибирають люди, треба з людей починати.

Тобто кожен має почати з себе :(

Змінено користувачем Ukrainec
Опубліковано (змінено)
8 минут назад, Zheny@ сказал:

Ніколи не бачив ,як воділа заднього знісає штанги передньому, щоб об'їхати?

А я бачив. Їхав у "передньому".

Чого ж не бачив. Я до 2006 року взагалі виключно тролейбусами користувався. І бачив різне. І помагав пхати тролейбус, бо він зупинився в такому місці, де не було струму.

Але коли тролейбуси один одного обганяють, то це буває дуже рідко і очікувано для всіх інших. А маршрутка вирулює перед носом, та ще й інколи не ввімкнувши поворот.

8 минут назад, Zheny@ сказал:

Тобто все. Починати з депутатів.

Згідний. Все, що зроблено в місті за останні надцять років - зроблено через жопу, хіба що за виключення Набережної. Головне правильно поміняти депутатів. А міняти все інше - то вже їх робота.

Змінено користувачем volks
Опубліковано (змінено)
40 хвилин тому, volks сказано:

Головне правильно поміняти депутатів. А міняти все інше - то вже їх робота.

Ага!

Робота - це коли платять, а депутатам ЛМР не платять ;) 

Лише оплачений виклик на сесію дають, максимум

Допоки не дійде до кожного, що всі зміни це їх справа і що депутати це лише голос народу, доти і все буде через тойво: опу!

Опубліковано
17 минут назад, Ukrainec сказал:

Робота - це коли платять, а депутатам ЛМР не платять

Мені за хатню роботу також не платять. То це не робота?

30 минут назад, Ukrainec сказал:

Допоки не дійде до кожного, що всі зміни це їх справа і що депутати це лише голос народу

І як той голос донести до них.

Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, volks сказано:

Мені за хатню роботу також не платять. То це не робота?

За хатню - ти маєш вибір: платити комусь, або робити сам. Тут ти хочеш щоб за тебе людина робила всю роботу якій ти не платиш. 

14 хвилин тому, volks сказано:

І як той голос донести до них.

В стандартному порядку! Якщо зрозумієш як і будеш так діяти то зрозумієш про які зміни я мав на увазі.

13 хвилин тому, Barugan сказано:

З себе я вже почав, дальше що мені робити, щоб жити хотілось тут?

А що ти хочеш?

Опубліковано
27 минут назад, Ukrainec сказал:

Тут ти хочеш щоб за тебе людина робила всю роботу якій ти не платиш. 

Не за мене, а за себе. Їх туди ніхто не примушував йти. А раз пішли, то потрібно сумлінно виконувати свою роботу.

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, volks сказано:

Не за мене, а за себе. Їх туди ніхто не примушував йти. А раз пішли, то потрібно сумлінно виконувати свою роботу.

А як ти розумієш їх обов"язки?

Які критерії оцінки того, що вони виконують свою роботу не сумлінно?

Опубліковано
13 минут назад, Ukrainec сказал:

А як ти розумієш їх обов"язки?

Розвиток міста у всіх сферах. І контроль за якістю виконання робіт.

15 минут назад, Ukrainec сказал:

Які критерії оцінки того, що вони виконують свою роботу не сумлінно?

Та достатньо у вихідний день і ввечері прогулятися містом і відразу видно як міська влада відноситься до своїх обов'язків.

Опубліковано (змінено)
8 годин тому, volks сказано:

Розвиток міста у всіх сферах. І контроль за якістю виконання робіт.

Ти щось більше хочеш від людини, якій не платиш: депутат 

Контролювати маєш ти і інформувати його через відповідні звернення, і щоб це було ефективно бажано це робити колективно. А вже по результатам того як він реагував на твої (ваші) звернення ти маєш приймати рішення обирати чи не обирати його на наступний термін.

8 годин тому, volks сказано:

Та достатньо у вихідний день і ввечері прогулятися містом і відразу видно як міська влада відноситься до своїх обов'язків.

А що не так в місті до чого ти маєш претензії саме до міськради? 

Опубліковано
14 минут назад, Ukrainec сказал:

А що не так в місті до чого ти маєш претензії саме до міськради? 

Як мінімум претензії до освітлення в місті. А також в нас за останні 10 років не проведено жодного якісного ремонту в місті. Таке враження, що вони сліпі по місту ходять. Ну і ця тема яскраво показує роботу міської влади.

Опубліковано
40 хвилин тому, volks сказано:

Як мінімум претензії до освітлення в місті. А також в нас за останні 10 років не проведено жодного якісного ремонту в місті. Таке враження, що вони сліпі по місту ходять. Ну і ця тема яскраво показує роботу міської влади.

Воу? Так вже й жодного?! Тоді до тебе питання: як давно ти був в місті? Ти точно Луцька чи як однин "тутешній" з Італії пишеш про Україну.

Ця тема показує, про 1) не пиорітетність ЕТ для міських урядців, бо потребують значних інвестицій і від'ємну рентабельність, яка на фоні розбитих дворів і відсутнього освітлення справді  так і виглядає 2) не ефективність менеджменту на кп. 3) неналежне відношення людей які працюють на даному кп до своїх обов'язків. 

Опубліковано
19 минут назад, Ukrainec сказал:

Воу? Так вже й жодного?!

Давай приклади, а я тобі обгрунтую по кожному свою позицію.

Опубліковано
21 минуту назад, Ukrainec сказал:

Ця тема показує, про 1) не пиорітетність ЕТ для міських урядців, бо потребують значних інвестицій

В нас інфраструктура в такій опі, що все потребує значних інвестицій.

22 минуты назад, Ukrainec сказал:

2) не ефективність менеджменту на кп. 3) неналежне відношення людей які працюють на даному кп до своїх обов'язків. 

То треба змінювати менеджмент на кп на такий, який буде працювати ефективно і працівників змусить це робити.

Опубліковано (змінено)
3 годин тому, volks сказано:

Давай приклади, а я тобі обгрунтую по кожному свою позицію.

Не зрозумів?! В тебе претензії, а я маю давати приклади?

Якщо ти займаєш якусь позицію, але не намагаєшся її відстояти, то вона ніц не варта. Писанина в тирнеті ніц не варта.

2 годин тому, volks сказано:

В нас інфраструктура в такій опі, що все потребує значних інвестицій.

Пропорційно культурному розвитку і тому наскільки ми готові змінюватись. А змінюватись і змінювати ой як ніхто не любить.

2 годин тому, volks сказано:

То треба змінювати менеджмент на кп на такий, який буде працювати ефективно і працівників змусить це робити.

Ну так міняють же, пів року лише пройшло як змінили на якогось Поца, да Жень :D... Що не так?

Опубліковано
1 година тому, Ukrainec сказано:

да Жень :D...

А Женя ту тяким боком?

Женя уже півроку як не працює в депі. :) Мені, відверто, пофіг.

Хоча, снився сон... що Грицюк повернувся директором. тьфу-тьфу-тьфу.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...