Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
20 годин тому, Zheny@ сказано:

вибачаємо, але де взяти гроші на ремонт лахів і на оплату електроенергії, яку ЛПЕ купляє БЕЗ знижок і пільг?

менше красти з ЛПЕ. Кожний новий директор обіцяє покращення. Чому в Рівному вартість проїзду у тролейбусах 2,5 грн.?. Напевно що менше крадуть. І цих 2,5 грн вистачає на зарплату, ремонт і обслуговування рухомого складу.

• +1 1
Опубліковано
17 годин тому, TFA сказано:

Я про додаткові зупинки. Їх не було і ніхто нікого не штурмував. От скажіть, нащо зараз зупинка навпроти Храму Всіх Святих Землі Волинської перед світлофором, якщо за світлофором зупинка "Там-Там"? Так само зупинка "Княжий двір" за пару метрів перед Аверсом, там практично ніхто не заходить, тільки зайвий раз стає, а потім додатково споживає електроенергію, коли рушає з місця. Зупинка "Тотем" на Відродження взагалі непотрібна. Зупинка "Писаревського" через якісь пару метрів від міської лікарні...

+ напроти "Салюта" на Соборності. Там ніхто не сідає.

Опубліковано
3 хвилин тому, NSL сказано:

точно?

там виходить вагон. І сідає не менше! Бо зручно: перехід, + в двори і до ювілейки.

Опубліковано
13 minutes ago, NSL said:

цікаво, а при введенні валідаторів не буде видно, скільки людей на якій зупинці зайшло? Були б кльові дані для аналізу пасажиропотоку...

Опубліковано
6 хвилин тому, itax сказано:

цікаво, а при введенні валідаторів не буде видно, скільки людей на якій зупинці зайшло? Були б кльові дані для аналізу пасажиропотоку...

в теорії так. Час на зупинці такий то (14,05) протягом 3 хв (до наступної зупинки) обілетили 5 пасажирів. Знач. 5 зайшло.

Опубліковано
1 час назад, NSL сказал:

+ напроти "Салюта" на Соборності.

Вона треба, але не в такому вигляді. Там немає нормально облаштованого місця. Кращий варіант був би за світлофором на місці автостоянки, там же і кишеню для заїзду можна було б зробити.

Опубліковано
5 хвилин тому, TFA сказано:

Вона треба, але не в такому вигляді.

Згоден.

5 хвилин тому, TFA сказано:

Кращий варіант був би за світлофором на місці автостоянки,

нє. там машин завжди вагон

Опубліковано
6 часов назад, Zheny@ сказал:

По топіку.

"Залізному капуту" - капут. .. чи то капот..

Капремонт

P_20170306_123515.jpg

P_20170306_144317.jpg

P_20170306_123508.jpg

Hide

Нарешті! Скільки вже можна було лякати людей... Ще зі 153 і 168 щось зробили б.

@Zheny@ А можна зробити фото інших тролейбусів у цеху? Буду дуже вдячний.

Опубліковано
1 година тому, LaMeRiLKiN сказано:

шо згорів польський Jelcz №222

не згорів. Не весь

Лише кабіна водія. Там, де й сталося замикання.

Ведеться службове розслідування.

Інших коментарів поки не буде.

Опубліковано

Діалог в тролі:

- В кого ще не оплачений проїзд?

- В мене (студент протягує гроші, говорить з дівчною)

- А видєлуватись будеш дома перед мамою!

- В мене нема мами.

- Ну перед татом, полюбому не сам живеш.

Кондукторша середніх років (35-45), темне волосся затягнуте в хвіст, синя куртка, бейджика нема (не видно), зріст 170-175 см. Троль - №223, маршрут 15 (чи 15а), близько 19-00, поблизу зупинки "Директорія", сьогодні. По ходу скористалась тим що "зелений" студент у відповідь не почне хамити, ще й при дівчині.

Опубліковано

@snouden перед цим було тихо-мирно, відбувалось буквально в метрі-півтора від мене. Хіба я сам чогось недобачив-недочув, але навряд.

Опубліковано
40 хвилин тому, snouden сказано:

Так а в чому причина такої реакції була?

не всі такі культурні "студенти"

а кондукторша вже з "досвідом роботи"

Опубліковано

Польське б/у наше всьо. Посписували свого часу хороші кузова ЗіУ, тепер депо хай чухає голову. 

@Zheny@ Не в курсі, чи виходило керівництво на контакт щодо кіровоградських ЗіУ? Звісно, ціни там трохи завищені, але пару кращих машин можна було б взяти, враховуючи, скільки за останній місяць робочих машин вийшли з експлуатації...

Опубліковано
1 година тому, TFA сказано:

Не в курсі, чи виходило керівництво на контакт щодо кіровоградських ЗіУ?

Не виходило, на скільки мені відомо.

1 година тому, TFA сказано:

Польське б/у наше всьо.

За 5 000 000 грн (вартість ОДНОГО нового Богдана) можна купити чи не 20 Єльчів!

АПД!

У Фейсбуці дописувач який зве себе " Луцьке Підприємство Електротранспорту " - ніякого відношення до підприємства  не має.  У нас немає власної сторінки на Фейсбук.  І підприємство, за достовірність інформації, поширеною даним дописувачем - не несе. 

Стосовно коліс, то тут не варто кричати польські зламки і т.д.

Не потрібно робити наголос на слові "польські".  Якщо порівняти із тими ЗіУ, що зараз їздять, в Єльчі їхати в рази приємніше.

• +1 4
Опубліковано
1 хвилина тому, SunSeth сказано:

А чо?

не до мене запитання.

А до Керівника. Має бути відповідальна особа, яка буде постити новини і "відмазки" , пов'язані із  подіями в ДЕПО.

Опубліковано

було вже чи ні?

Цитувати

Працівники ДП "Автоскладальний завод №1" корпорації "Богдан" в Луцьку написали лист Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, в якому закликають заборонити закупівлю українськими містами за кошти бюджету вживаних тролейбусів.

https://konkurent.in.ua/news/golovna/12759/luckij-bogdan-nazivaye-polski-trolejbusi-metalobruhtom.html

• +1 1
Опубліковано
46 хвилин тому, alexvvv сказано:

акликають заборонити закупівлю українськими містами за кошти бюджету вживаних тролейбусів.

ага.

купуйте у них! 1 тролейбус за 5 000 000 грн. І він окупить аж за НІКОЛИ!  В теперішній ситуації

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...