case_l Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 09:19 #1076 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 09:19 47 хвилин тому, laser сказано: ну я теж подумав що або GPS трекер, або автоінформатор. але інформатор теж мав би притримуватись GPS координат зупинок, чи не так? а з коробочки я не побачив що виходить антена, в середині вона не може бути, бо за таким слоєм металу нічого б не тягнуло. цікаво яким чином воно визначає де яка зупинка? Там оголошується маршрут, а не зупинка. 1
laser Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 09:26 #1077 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 09:26 Ага, ось воно що. Тоді я затупив, вибачаюсь. Дякую
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 07:01 #1078 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 07:01 On 12.10.2016 at 22:59, rl72 сказано: просвітиш в темі можна вважати офіційною відповіддю
rrid Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 09:06 #1079 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 09:06 2 годин тому, Zheny@ сказано: можна вважати офіційною відповіддю тобто, можна офіційно вважати, що тендер писали під конкретного виконавця? Цитувати За словами керівників ЛПЕ, згадане в дописі ТзОВ «Системний зв’язок» – єдине підприємство, яке могло б відповідати кваліфікаційним критеріям серед інших учасників торгів, якби такі торги відбулися. запитання - риторичне "Место ... определяет точку зрения" ((с) Кучма?)
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 09:23 #1080 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 09:23 20 хвилин тому, rrid сказано: тобто, можна офіційно вважати, що тендер писали під конкретного виконавця? Типова маніпуляція інформацією. Знайшли комплексного постачальника послуг. Подумали, а раптом когось пропустили, може ще хтось є? І не було нікого, хто запропонував комплексне рішення, впровадження. НІКОГО! Було купа продавців, таких і в Луцьку можна було знайти. А ще, був дзвінок від якогось "пана Дмитра (Дмитрия)", який пропонував свою продукцію. З рештою, як відповіли в ЛПЕ, підприємство могло просто купити готове рішення і не оголошувати ніяких публічних торгів, адже по закону втискали в допорогові закупівлі. І просто викласти готовий договір, повідомити про витрату грошей . Все. Вирішили справді зробити прозоро і чесно. І тут "зрада". А чому нікому не прийшло на думку, що пост на фейсбуці - чистої води заказуха. Яку заказав саме той пан, який ніде не фігурує у документах, але так наполягає на тому, що торги провелися не чесно. крім того, все це фінансується міськрадою (створена навіть спеціальна комісія з питань ЛПЕ і їх проблем), а не підприємством і тим паче не директором. 2
Гість rl72 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 11:05 #1081 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 11:05 1 година тому, Zheny@ сказано: Типова маніпуляція інформацією. Знайшли комплексного постачальника послуг. Подумали, а раптом когось пропустили, може ще хтось є? І не було нікого, хто запропонував комплексне рішення, впровадження. НІКОГО! Було купа продавців, таких і в Луцьку можна було знайти. А ще, був дзвінок від якогось "пана Дмитра (Дмитрия)", який пропонував свою продукцію. З рештою, як відповіли в ЛПЕ, підприємство могло просто купити готове рішення і не оголошувати ніяких публічних торгів, адже по закону втискали в допорогові закупівлі. І просто викласти готовий договір, повідомити про витрату грошей . Все. Вирішили справді зробити прозоро і чесно. І тут "зрада". А чому нікому не прийшло на думку, що пост на фейсбуці - чистої води заказуха. Яку заказав саме той пан, який ніде не фігурує у документах, але так наполягає на тому, що торги провелися не чесно. крім того, все це фінансується міськрадою (створена навіть спеціальна комісія з питань ЛПЕ і їх проблем), а не підприємством і тим паче не директором. і тому депутати міськради зобовязали ЛПЕ всі закупівлі робити через прозорро маніпулюють
difoto Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 11:08 #1082 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 11:08 1 година тому, Zheny@ сказано: А чому нікому не прийшло на думку, що пост на фейсбуці - чистої води заказуха. іноді краще жувати. 1 1
difoto Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 11:10 #1083 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 11:10 Данильчук підозрює директора ЛПЕ у корупції Депутат «Народного контролю» Pavlo Danylchuk підозрює корупційну складову у намаганнях директора Луцького підприємства електротранспорту «обійти» систему Prozorro. Зокрема, директор ЛПЕ Ігор Грицюк скасував оголошений тендер у системі Prozorro, мотивуючи це необхідністю «вивчити ринок» на закупівлю GPS-навігації, валідаторів та автоматичної систему оповіщення пасажирів. Також на бюджетній комісії Грицюк заявив, що торги скасували через відсутність коштів на програму розвитку підприємства. Водночас голова комісії Павло Данильчук повідомив, що у бюджеті заклали понад мільйон на реалізацію цієї програми. «Це ненормально, коли ви провертаєте такі махінації, навіть, припустимо, справді для вивчення ринку. Ми виділяємо кошти на покращення матеріально-технічної бази, а ви таким чином підставляєте нас. Таким чином закладається сумнів, що ви проаналізували усі структури, щоб про лобіювати свого учасника», – вважає депутат. Тож Павло Данильчук засумнівався, чи варто у таких умовах виділяти кошти і запропонував провести виїзне засідання на ЛПЕ.
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 11:18 #1084 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 11:18 3 хвилин тому, rl72 сказано: і тому депутати міськради зобовязали ЛПЕ всі закупівлі робити через прозорро маніпулюють ну, як тобі сказати.. є надто багато моментів. А "зобов'язали" - звична реакція на маніпуляцію у фейсбуці. Наша з тобою тут розмова - також реакція на маніпуляцію. пам'ятаєш анекдот, про "ложечки и осадок", точно так само і тут. Функція виконана. Семя сомнения взошло и дало плоды!
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 11:20 #1085 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 11:20 10 хвилин тому, difoto сказано: іноді краще жувати. саме так, Діма, саме так.
difoto Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 12:58 #1086 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 12:58 3 годин тому, Zheny@ сказано: З рештою, як відповіли в ЛПЕ, підприємство могло просто купити готове рішення і не оголошувати ніяких публічних торгів, адже по закону втискали в допорогові закупівлі. І просто викласти готовий договір, повідомити про витрату грошей . Да што ви гаварітє!!! Я був на одному засіданні облради і бачив, як обговорюють оці допорогові закупівлі. І варіанта "Взяти бабло і зробити на свій розсуд" там аж ніяк не було і не могло бути апріорі.
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 13:26 #1087 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 13:26 На скільки знаю я, то представники депутатського корпусу міськради їздили у Тернопіль, і бачили, що збиралися купувати. Рішення про купівлю комплексного рішення ніхто одноосібно не приймав! Тому фраза "у всьому винен стрілочник" недоречна, як мінімум. 1
difoto Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 14:18 #1088 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 14:18 47 хвилин тому, Zheny@ сказано: На скільки знаю я, то представники депутатського корпусу міськради їздили у Тернопіль, і бачили, що збиралися купувати. Женя! 1. В твоєму реченні пряма корупційна складова. 2. А так не має бути! (тим більше, що цього напевно й не було, див. п.1) "Але це ще не кінець" (с) Рома Сініцин
SunSeth Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 14:19 #1089 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 14:19 @Zheny@ Віктор Мозоль - це колишній директор Нової Лінії?
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 17:24 #1090 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 17:24 3 годин тому, SunSeth сказано: Віктор Мозоль - це колишній директор Нової Лінії? угу. 1
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 17:27 #1091 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 17:27 3 годин тому, difoto сказано: Женя! 1. В твоєму реченні пряма корупційна складова. Пряма корупційна складова, це коли телефонує якийсь пан Дмітрій, і намагається "порішати" про купівлю у нього GPS-ів. То де, поясни, корупція, в бажанні купити готове рішення ? А не купити в одного ЖПС, в іншого валідатор, в третього систему оповіщення (яку не запропонував ніхто), а четвертому сказати, "зліпи це до купи, шоби воно працювало". 3
4iter Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 19:56 #1092 Опубліковано 20 Жовтня, 2016 в 19:56 Павло Данильчук і "активіст" Синіцін - ще ті експерти в галузі ЛПЕ. Женя все правильно говорить - якась місцева барига не пропхала свій товар і фейсбучні експерти закричали про зраду. Знаю Ігора Грицюка, уявляю ситуацію на його підприємстві, бачу реальні проблеми, їздив в Тернопіль на огляд системи яку збираються закупити. На даний момент не маю ніякого відношення до всього цього процесу. Мій особистий висновок - проблема є, Ігор Грицюк її розуміє і робить все можливе, щоб вирішити, тернопільський варіант реально дієвий і максимально простий для застосування в наших реаліях. Зроблено багато праці, яка приносить реальні результати. А незадоволені бариги через фейсбук роблять кіпіш. П.С. найбільше бісить, в даній ситуації, що коли одиниці чесних і адекватних людей (як Ігор Грицюк), що просто без піару змінюються світ на краще, може заплямити купка пропіарених брехунів (як Павло Данильчук і отой активіст Синіцин) і обурена маса, почувши слово "зрада" кидається поливати гімном все підряд. П.П.С. все вищевказане - моя особиста думка, взята з моїх реальних спостережень. Я не буду надалі сперечатися і щось комусь доводити. Зазвичай я мовчки читаю і гортаю далі, але тут не міг втриматися, соррі.... 3
Zheny@ Опубліковано 21 Жовтня, 2016 в 05:38 #1093 Опубліковано 21 Жовтня, 2016 в 05:38 9 годин тому, 4iter сказано: якась місцева барига не пропхала свій товар і фейсбучні експерти закричали про зраду біда в тому, що не місцева. Далеко не місцева. І як говорилося вище, ніде не фігурує у документах, які були представлені у ПрозоРРо. Але ж найлегше підхватити і в унісон кричати "зрада", бо так сказав якийсь "Сініцин" у фейсбуці!
laser Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 14:22 #1094 Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 14:22 Нема мої маршрутки, рішив потраліваліти =) 234 машина помоєму. Годинник бреше. Ще якогось віктора з іменинами по табло вітало. ги 1
SunSeth Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 14:31 #1095 Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 14:31 Уявляю, якби у польському тролейбусі на табло писало українською ото б смороду було. А в нас нічо, нормал. Валинская рєзня (с) Невже те табло на асемблері написане. 1
laser Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 14:39 #1096 Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 14:39 Дарма ви про політику, я думаю. Всьому свій час. буде бажання (читай наказ) - осилять. один спеціаліст у них точно є. машина можливо недавно на маршрут стала. бо ще не силь нами засрана. їдеш і не віриш що реклами нема. очі відпочивають, душа радіє
SunSeth Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 15:30 #1097 Опубліковано 25 Жовтня, 2016 в 15:30 @laser та я вчора їхав. І те польськомовне табло не так мені око різонуло, як дитина питала, що то за х..ня там пише. Не змогли перекласти/довести до розуму, то зніміть його на чорта лисого - справа 10 хвилин. 1
TFA Опубліковано 30 Жовтня, 2016 в 09:42 #1098 Опубліковано 30 Жовтня, 2016 в 09:42 Цей пост із розряду "Скарги/пропозиції" щодо тролейбусної частини. Мова піде про маршрутні таблиці, або їх ще називають трафаретами. Останнім часом, а якщо бути точним, за останній рік, з'явилися нові трафарети, де номер маршруту написаний значно меншим розміром, ніж зазвичай, а маршрут слідування взагалі надрібнили, що хоч під лупою розглядай. Ось один із екземплярів: Мені, як людині, в якої із зором є проблеми, проблематично роздивитися номер на відстані, хоча зір в мене не геть поганий. Що вже говорити про пенсіонерів та інших, в яких зір ще гірший... А тим більше в темну пору доби, особливо зараз, коли день став коротким. Озвучка - це не панацея, оскільки, вона на багатьох тролях не працює, а часом буває, що говорить не те, що треба. Тому, в мене пропозиція, повернутися до старих варіантів трафаретів, які були в кінці 90-х - на початку 2000-х. Номер маршруту великий, червоним кольором. А текст пишеться чорним і вказуються лише основні пункти слідування: Сподіваюсь, цим питанням займуться. 2
Maniko Опубліковано 30 Жовтня, 2016 в 13:09 #1099 Опубліковано 30 Жовтня, 2016 в 13:09 On 25.10.2016 at 18:30, SunSeth сказано: то зніміть його на чорта лисого А не простіше просто вимкнути? Тільки спочатку прийдеться пошукати де в нього кнопка. "Ури, ищи кнопку!" (с) 1
Zheny@ Опубліковано 30 Жовтня, 2016 в 17:55 #1100 Опубліковано 30 Жовтня, 2016 в 17:55 думаю, табло змінимо на україномовні. Як і трафарети (електронні)
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти