Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Black, вибір завжди є, оскільки такого гівняного звязку й відношення до клієнтів окрім яйцелопих немає більш ніде.

Читай уважно - я про те, яким чином не платити москалям?

Навіть якщо користуватись іноземним оператором у роумінгу вони зароблятимуть.

На рахунок CDMA Інтертелеком належить придністровському "Інтердністркому", тобто теж москалям.

Щось на зразок Thuraya ми не потягнем.

Ну є ще варіант - відмова від мобільного телефону. Це мабуть єдина альтернатива ))))

Укртелеком належить Ахметову, так що альтернатив вже немає

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Ну є ще варіант - відмова від мобільного телефону. Це мабуть єдина альтернатива ))))

главное не забывать выюзывать свои 99 халявных минут в день

Опубліковано

Black, та мені байдуже хто там власник, мене турбує лише якість, покриття та ціна і хай там буде навіть австралійці власниками. в щодо мтс то по ціна-якість це останній варіант, про покриття взагалі нема чого казати - бермудський трикутник з назвою мтс.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

від МТС на Миколая сьогодні "хороший" подарунок, дозвонитись навіть з 3-го разу неможливо, то позазоно, то невідповідає, смс приходять "вам дзвонили" - чому? телефон полстійно в мережі!

з*****и :0156:

Опубліковано

Даааааа. якість звязку ГУАНО!!!!!! Додзвонитись нікуди не можу....

Повністю підтримую. Сьогодні повний ппц...

Опубліковано

Дзвонила мені дружина,я вибив,немав змоги говорити,передзвонюю бере якийсь чоловік трубку, я шокований.Телефоную на стаціонарний і дружина з предявою,що дзвонить на мій номер,а там якась дівчина відповіла.Що там(на МТС) робиться ?

Опубліковано

Піпець думав тільки на карбишева таке робиться а ні знать по всьому місту таке....

Єдине що із контрактних номерів можна дозвонитися.... нова фішка МТС....

невже знову винен Майдан?

Опубліковано

Піпець думав тільки на карбишева таке робиться а ні знать по всьому місту таке....

У меня контрактный и звонил я на контрактный и обычные, ужас, а не связь

Опубліковано

В мене дзвонить без проблем весь день, препейд. Правда нещодавно сімку міняв, на старій вичерпалась кількість звернень до сім-картки.

Опубліковано

неправда, в мене теж контракт дозвонитись будь-куди майже неможливо...

можливо виною туман і іній :_07: :_07: :_07:

Опубліковано (змінено)

ахахахх, не можуть до мене дозвонитись, то на стаціонарний набирають або на київстар зі стац :D:0120:

Змінено користувачем charlie
Опубліковано

Слова аж важко знайти, щоб це все описати. Сижу в стоматолога, телефон на вібро, а тут смски повалили (причому навіть вчора відправлені) + вам дзвонили + знову на зв'язку.

Розумію, що форум не допоможе ні в чому, але може хоч когось відмовить від купівлі стартового мтс.

Опубліковано

Зі слів працівника МТС: "Перший раз чуєм про проблему, немає заявок, створили заявку" :)

Опубліковано

Зі слів працівника МТС: "Перший раз чуєм про проблему, немає заявок, створили заявку" :)

пиздёж брехня,

я в 14:33 по телефону описал проблему работнику львовской (они за Луцк отвечают) тех службы

• -1 1
Опубліковано

Подождите!!! 31 числа наступит БЕСПЛАТНЫЙ ДЕНЬ!!!

його вже відмінили)

а хто сьогодні зміг дозвонитись - перевірте рахунок, бо у багатьох знімало гроші навіть при наявності безкоштовних хвилин

Опубліковано

Подождите!!! 31 числа наступит БЕСПЛАТНЫЙ ДЕНЬ!!!

його вже відмінили)

а хто сьогодні зміг дозвонитись - перевірте рахунок, бо у багатьох знімало гроші навіть при наявності безкоштовних хвилин

Вже замітив, знімало щось типу плати за з'єднання, але хвилини безкоштовні всеодно йшли. Дрібниця вроді, 2грн, але сумніваюсь, що вони повернуться.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...