Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Мені ще 19-го прийшло смс: "З 01.12 дзвінки абонентам інших мобільних операторів-1,25 грн/хв. Деталі:111*6."

В мене в СМС-ці написано "за межами регіону", тобто не в Волинській області

"Деталі 111*6" розвіють ваші сумніви. Я вже нервово зиркаю в сторону лайфа.

Опубліковано (змінено)
МТС снимет с абонентов по 5 грн

Оператор подготовил клиентам новогодний "сюрприз".

Мобильный оператор "МТС Украина" вводит услугу, которая автоматически подключается при пополнении счета и снимает 5 гривен независимо от желания абонента.

За эти деньги в канун Нового года, 31 декабря, абоненты смогут общаться, а также отправлять SMS и MMS внутри сети без ограничений. Также предоставляются безлимитные минуты на фиксированные городские номера и заграничные звонки в 27 стран (в перечень не входят страны СНГ).

Услуга "Безлимитный Новый год" подключается с 25 ноября по 30 декабря текущего года включительно при пополнении счета на сумму от 9 грн.

Чтобы отказаться от нее, нужно будет набрать комбинацию клавиш *101*13#, после чего снятые деньги вернутся на счет в течение трех дней. Но при каждом следующем пополнении счета услугу снова подключат. Она включена в состав всей тарифной линейки "МТС Предоплата", кроме "Супер МТС Плюс", "Смартфон", "Планшет", "MAX Energy Allo", а также линейки "ULTRA" и "Турист МТС".

Напомним, у МТС около 21,6 млн абонентов.

В прошлом году МТС заработал 1,98 млрд грн чистой прибыли при выручке 9,7 млрд грн.

Показатель ARPU (Average revenue per user), отображающий, сколько один абонент в среднем тратит на мобильную связь в месяц, в 2012 году вырос с 38,79 грн до 39,19 грн. При этом показатель MOU (Minutes of use), то есть сколько минут абонент выговаривает за месяц, вырос до 597 минут с 580.

А відмовитись можна з 30 листопада

Змінено користувачем ZombieKitty
Опубліковано

ех скільки ж людей то не відмовиться, бо зараз вони про це повідомляють , а після 30 листопада ні смс-ок може не бути ні інфо при перевірці рахунку. Сотні тисяч гривень , а то і мільйони на рівному місці :D. Я ж кажу - геніальний хід

Опубліковано

можна відмовитись, але після кожного поповнення потрібно буде знову відмовлятися. інакше всерівно знімуть.

якщо знімуть вже 5 грн- більше знімати як би не мають ( хоча в МТС усе можливо)

Супермегановорічна акція придумана для бабусь та дідусів або просто для тих кому надоїсть дзвонити 111 до оператора чи відправляти смс.

Ган.. ська компанія

• +1 1
Опубліковано

Мені ще 19-го прийшло смс: "З 01.12 дзвінки абонентам інших мобільних операторів-1,25 грн/хв. Деталі:111*6."

Дзвонив до оператора, сказали у Волинській області ніяких змін з тарифом не відбудеться ;)

Опубліковано

Вот Вы с МТС, как народ с нашим правительством :)

... хает его чуть ли не каждый за "покращення", а перейти на другого оператора, так нет, потерпим, может исправится...

"Эх,...загадочная русская душа" ©

Опубліковано

Вот Вы с МТС, как народ с нашим правительством ... хает его чуть ли не каждый за "покращення", а перейти на другого оператора, так нет, потерпим, может исправится... "Эх,...загадочная русская душа" ©

уже двічі міняв оператора - спочатку був тоді ще ЮМС, потім КС, потім знову МТС. Важко наважитись, буцімто всі контакти на тому операторі, як повідомити новий номер, але це проходить через тиждень-другий. Зараз поглядаю в сторону Лайф

Опубліковано

Вот Вы с МТС, как народ с нашим правительством :)

... хает его чуть ли не каждый за "покращення", а перейти на другого оператора, так нет, потерпим, может исправится...

"Эх,...загадочная русская душа" ©

а що, знайшовся вже ідеальний оператор - зі стабільно високою якістю голосового зв'язку й передачі даних одночасно, при цьому ще й з дешевими тарифами???

в кожного оператора є як переваги, так і вади.

зазвичай, простіше купити дуоса, ніж міняти оператора ;)

Опубліковано

Saddy,

як повідомити новий номер
у багатьох операторів є функція автоматично повідомити свій новий номер всім абонентам тел.книги смскою, так що це вже давно не проблема.

rrid, ідеальних операторів нема але й такого гівна як в мтс теж більше нема ніде, та й якісні послуги дешевими не будуть ніколи.

Опубліковано

у багатьох операторів є функція автоматично повідомити свій новий номер всім абонентам тел.книги смскою, так що це вже давно не проблема.

про ці фукнції знаю, але в той час, як я починав користуватися послугами стільникового зв"язку та змінював операторів, не те що такої смс-розсилки не було, а навіть вхідні дзвінки платні були :0144:

Опубліковано (змінено)

ідеальних операторів нема але й такого гівна як в мтс теж більше нема ніде, та й якісні послуги дешевими не будуть ніколи.

в різних операторів в різні моменти їх історії була різна якість послуг.

МТС - цей оператор був останнім, де були помічені глюки. кілька місяців тому було декілька днів, коли приходили смс "вам дзвонили", хоча телефон був увімкнений. але це було буквально декілька днів - але й тоді з 3-4 спроби можна було додзвонитись. але він не був єдиний - в цьому році такі ж смс приходили і на київстар.

щодо якості послуг також не згідний. коли мені треба було організувати rdp на ноутбуці через модем, то два роки тому якість мобільного інтернету була по такому "рейтингу": 1) ютел 2) мтс 3) лайф 4) київстар. Це - зі свого досвіду. В дружини в тарифному пакеті були халявні мегабайти від київстара, але доводилось купувати мегабайти в мтс, бо київстаровськими користуватись було неможливо.

це щодо якості послуг - ідеального оператора немає.

це ж справедливо і щодо вартості послуг і односторонньої зміни тарифікації. Тим, хто ниє, що нав'язують послуги в мтс, наведу як приклад історію тарифу "класичний" від київстару - коли всі абоненти цього тарифного плану отримали смс від оператора, в якому попередили про автоматичну зміну тарифу на базовий.

всі оператори - не благодійні організації.

Змінено користувачем rrid
Опубліковано

зазвичай, простіше купити дуоса, ніж міняти оператора ;)

тоді краще вже не дуоса а тріоса :)

Опубліковано

Текст из серии "накипело!" и "когда же это кончится?".

Не так давно, с неделю назад, наверное, в Украине МТСу что-то ударило в глотку и они решили, что было бы не плохо кидануть пару тысяч своих клиентов на бабки. Да так, чтобы к ним никто не мог предьявы предьявить.

Суть кидалова:

Абсолютно для всех абонентов МТС-Украина были изменены условия их тарифных планов. В какой-то раздел был добавлен пункт, говорящий о том, что при пополнении счета более, чем на 9 гривен (доллар, грубо говоря), с вас взымается 5 гривен (50 центов) в счет услуги "азаза лалка затралил" (название не помню). Отказаться от этой услуги можно только через неделю, когда ты об этом забудешь, и только самостоятельно полазив где-то там в меню автоответчика. Оператор отключить ничего не может. И даже после отключения услуги, при очередном пополнении счета, услуга будет автоматически подключена, а деньги - сняты. Т.е. выходит, что отключить ее никак нельзя, как бы вы не пытались.

Суть "услуги":

Снимая с каждого пополнения счета 5 гривен, в конце года, 31-го декабря, вы сможете весь день бесплатно звонить в сети МТС-Украина и МТС-Россия, а так же слать SMS и пользоваться мобильным интернетом. Прикол в том, что внутри страны все абоненты и так бесплатно общаются друг с другом, а в Россию действует льготный тариф - копеечные цены совсем.

Что в итоге?

Скомуниздив кучу денег у ничего не подозревающего народа (об изменении условий никого не оповещали - узнал случайно, когда проверял счет после очередного пополнения), они не дают вам в замен совершенно ничего. И даже когда их раскрыли, глава компании выдал следующую гениальную фразу: "Просто мы заботимся о своих клиентах. Мы заметили, что люди часто звонят по своим телефонам и решили сделать им такой вот небольшой подарок к новому году". Ну за**ись ваще подарок, ничего не скажешь!

Так вот и живем. Нас может кидать кто угодно, а мы не в силах что-либо изменить или как-то им ответить :(

P.S.:

К слову, звоня оператору, я поинтересовался, какого же хера они без моего разрешения меняют условия моего тарифа. Оператор ответил: "ну, да, мы изменили сами, но мы же не виноваты. мы вас предупреждали. и это всего на месяц". В моем соглашении написано, что оператор не может изменять условия обслуживания без моего явного согласия. Проведя опрос среди знакомых МТСовцев, оказалось, что только один я заметил изменения, а остальные, узнав о кидалове, просто отмахнулись: "ай да ну и похер - пять гривен не так уж и много". А в масштабах всей страны? Не много?..

*101#

Опубліковано

Ну от, поповнив рахунок на 10грн, зняло більше п'яти гривень просто так, за здорово живеш..на послугу "Безлімітний Новий Рік". Типу хочеш не хочеш - а змирись. ..уй вам! Відіслав смс щодо відмови, прийшла стандартна відмазка, відповідь: "Послуга..буде відключена протягом доби. Повернення 5.31грн буде здійснено протягом 3діб".

Кляті москалі!.. Вчора вкрали 21грн за інтернет, який повинен був підключитися автоматично, а не підключився (а винна як завжди та, що на печі лежить.. тобто невістка),а сьогодні ще й п'ять зцупили.

Сплюнув "........щоб ви повиздихали зі своїм ТС!, сволото" , і повернувся на інтернет Лайф, до першоджерел. Що не може не радувати. Адже зараз якість нету - НАБАГАТО краща. Ніж у тому.. Яйцеголовому.

Опубліковано

Смс безкоштовні скасували без попередження (форум не рахуємо), 5грн вертають вже другий день.. Якби хтось сказав 5-7 років тому, що з мтс перейду на лайф в пошуках стабільності - засміявся б.

• Адміністратори
Опубліковано

переставайте кормити москаля. змінюйте оператора! :)

Опубліковано

Дзвонив до оператора, сказали у Волинській області ніяких змін з тарифом не відбудеться ;)

Підлі брехуни!!! Сказали, що у Волинській області ніяких змін не відбудеться в умовах тарифікації. А сьогодні за кожну відправлену смс знімає більше 60 коп.

Опубліковано

Яка альтернатива?

МТС належить російському МТСу

Київстар - російському Вимпелкому (Білайну)

Лайф - Ахметову

3Моб - Ахметову

Опубліковано

Яка альтернатива?

МТС належить російському МТСу

Київстар - російському Вимпелкому (Білайну)

Лайф - Ахметову

3Моб - Ахметову

Дааааааааа Уж! Выбор не богат! :(

Опубліковано (змінено)

Black, вибір завжди є, оскільки такого гівняного звязку й відношення до клієнтів окрім яйцелопих немає більш ніде.

Змінено користувачем Dieselsmart
Опубліковано

Дивна акція "Користуйтеся та не платіть" в ТП "Супер МТС 3Д Нуль 35+".

Спочатку написано про одні умови, нижче -- протилежні.

Картинки під спойлером

tQWFJ.jpg

zYge.jpg

Опубліковано

Дивна акція "Користуйтеся та не платіть" в ТП "Супер МТС 3Д Нуль 35+".

Спочатку написано про одні умови, нижче -- протилежні.

Картинки під спойлером

tQWFJ.jpg

zYge.jpg

Ця контора вже настільки прогнила, що сама себе на...бує :0158:

Опубліковано

Black, вибір завжди є, оскільки такого гівняного звязку й відношення до клієнтів окрім яйцелопих немає більш ніде.

Читай уважно - я про те, яким чином не платити москалям?

Навіть якщо користуватись іноземним оператором у роумінгу вони зароблятимуть.

На рахунок CDMA Інтертелеком належить придністровському "Інтердністркому", тобто теж москалям.

Щось на зразок Thuraya ми не потягнем.

Ну є ще варіант - відмова від мобільного телефону. Це мабуть єдина альтернатива ))))

• Адміністратори
Опубліковано

2 місяць корпорація не користується послугами мтс.

В фінансовому плані усе виходить однаково. Навіть можна сказати що трішечки дешевше.

Немає квакань, булькань. Нема незрозумілих пропадань коштів.

Інтернет на еджі 256Kbit/s На мтс інтернета більше не було ніж був. :)

Одні плюси.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...