Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дозвонитись не реально до них,читав звісно але є питання."Смартфон 3G" як би підходить але "підводні камені" мають бути )))

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Дозвонитись не реально до них,читав звісно але є питання."Смартфон 3G" як би підходить але "підводні камені" мають бути )))

Наберіть 555 дзвінок коштує 50коп.

Опубліковано

Наберіть 555 дзвінок коштує 50коп.

На той момент пробував і за "50 коп",не виходило.Зара все ок,перевівся,все влаштовує)

Опубліковано

підключив тариф "Смартфон 3Ж перший", т.я. захарили космічні тарифи на попередньому тарифі ("супер мтс 3д 0-35+"), які змінили в значно більшу сторону на початку липня 2015 року всупереч забороні на зміну умов тарифів.

так почалися нові трабли - телефон почав через раз підключатися до передачі даних, також почало лагати підключення в різних районах міста. допомагає перезавантаження, вкл/викл режим "в літаку", руний вибір мережі 2Ж/3Ж, тобто перезавантаження модему.

грішив на апарат, прошивку. але сьогодні в ході розмови із знайомими виявив в них аналогічні проблеми, які з'явилися саме після переходу на вказаний тариф. при тому, що в нас кардинально різні апарати - андроїд та айфон. тобто проблема на їхній стороні.

дзвінок до оператора - дізнався, що маю застарілу точку доступу. переналаштував - ті самі яйця, тобто яйце (каламбур вийшов, див. логотип мтс).

от і думаю - може хитрі манагери так хочуть заставляти по-трохи абонентів переходити з дешевого (читати "халявного", т.я. його вартість включена в щоденну плату користування дзвінками в мережі) 2Ж інтернету на платний 3Ж, який *сарказм* має швидкість більшку за звук? адже бабла вкинули дофіга, а народ не поспішає підключати?

Опубліковано

Saddy, досить цікаво, я також грішив на телефон, раптово почав вимикатись МТС, після переходу на цей тариф, телефон не знаходить мережі, допомагає перезавантаження телефону (андроїд). З КС (в мене телефон на 2 сім-карти) все нормально а ось МТС почав глючити що ппц.

Поки не виключаю апаратну проблему, чи не було у вас подібних глюків?

Опубліковано

Electronshik, такого не помічав

буває, що при різкому зниженні рівня сигналу (при вході в ліфт чи підвал наприклад) мережа пропадає взагалі на декілька секунд, а потім розчехляється і з'являються 1-2 поділки індикатора антенки.

але схиляюся до думки, що це особливості телефону чи прошивки

Опубліковано

Не думаю що це від зміни тарифу залежить... просто чергові глюки... які були місяця 2 назад.... пройшли.... півтора місяця працював інет гуд..... а зараз знову буває пропадає.....

Опубліковано

космічні тарифи на попередньому тарифі ("супер мтс 3д 0-35+"), які змінили в значно більшу сторону на початку липня

або я на лижах, або.... в мене зараз знімає 4-5 грн/день на цьому пакеті, інтернет відключений уаапщє, дзвінків за день - 5-6 по хвилині, вотзефак??? На сайті змінені тарифи такі, що з моїм режимом має знімати 1,5 грн. максимум.
Опубліковано

або я на лижах, або.... в мене зараз знімає 4-5 грн/день на цьому пакеті, інтернет відключений уаапщє, дзвінків за день - 5-6 по хвилині, вотзефак??? На сайті змінені тарифи такі, що з моїм режимом має знімати 1,5 грн. максимум.

%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%81-%D0%BC%D1%82%D1%81-%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%B2%D1%81%D0%B5%D1%85-%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%B1%D1%8B%D0%B2%D0%B0%D1%8E%D1%82-1067129.jpeg

Опубліковано (змінено)

Народ, підключайте безкоштовну послугу "Баланс під контролем" і будете бачити куди діваються ваші гроші. Після підключення ще ні разу в мене не зникали гроші.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Опубліковано

не працює вже годину - р-н старого міста.

щодо мобільного інтернету - просто не з"єднує. вже тиждень неможливо зайти через їх інтернет. на телефоні настройки самі збиваються. вручну виправляю - пробую з"єднатись і знову все вилітає.

незнаю чи треба мені той мтс

Опубліковано

Не можу поповнити рахунок без комісій через "мой мтс" кредиткою приватбанка. Якісь особливості є? Перечитувати навіть 30-40 сторінок забагато. Хтось підскаже.

Опубліковано

Кажуть (працівники "Прівєта"), що тут всі платежі без комісій. Дещо зі списку використовував - дійсно без комісії (зокрема Київстар, ВіаСат).

ЗІ. А МТС на протязі дня пропадає регулярно, потім вмикається і так вже разів 10 за день.

Опубліковано (змінено)

Кажуть (працівники "Прівєта"), що тут всі платежі без комісій.

Тут теж http://www.mts.ua/ua...ervices/payment

Змінено користувачем Maniko
Опубліковано

Не можу поповнити рахунок без комісій через "мой мтс" кредиткою приватбанка. Якісь особливості є? Перечитувати навіть 30-40 сторінок забагато. Хтось підскаже.

Яка комісія? З офіційного сайта БУДЬ-ЯКОГО оператора поповнення без комісій!!!

Опубліковано

паузи при розмові, кожних 2 хвилини то тільки в мене? говориш говориш і бац - тишина, альокаєш і безтолку, по ту сторону те саме

раніше вибивало просто по 100500 раз, тепер новий прикол

Опубліковано

Кажуть (працівники "Прівєта"), що тут всі платежі без комісій.

Тут теж http://www.mts.ua/ua...ervices/payment

поповняв багато разів за цим посиланням. без комісії)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...