Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
мтс контракт все сіпер нічого не глючить навіть 3г робить) через 3моб)

мтс пріпейд все діпа глючить навіть дозвон інколи не робить( вапще ніяк(

Опубліковано

от якраз з їх 3G через Тримоб засада. вони на сайті пропонують вмикати його в ручному режимі, вибрати сітку з переліку. але, достатньо десь виїхати за межі покриття Тримоба, як зв'язок пропадає, бо сітка вибрана вручну та автоматично не повертається на МТС, треба так само вручну вибирати з переліку MTS 2G, як вони й пишуть на сайті. цікаво, чи хтось вирішив цю проблему та як? хотілося б автоматизувати перехід з роумінгу та навпаки, бо якось це не дуже зручно вручну перемикати мережу виїзжаючи з міста та повертаючись назад :dont:

Опубліковано (змінено)

Знову почалося((( Спасає присутність Київстарівської сімки і пакетних 60хв на всі напрямки) Ненавиджу МТС!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вхідні довбаний МТС приймає)

Змінено користувачем arrival22
Опубліковано

Задовбали вже!!! Або хочуть, щоб клієнтура від них пішла і збанкротити оператора хочуть, але такий сервіс у роботі спонукає лише переходити до іншого оператора не зважаючи, що довго люди користуються, але терпіти це все вже немає сил!!! Лайф турки повністю викупили у Ахметова і напевне будуть за якість боротись, так що є поле для роздумів...

Опубліковано (змінено)

Та ж сама ситуація. :(

Набираю:

- пердь-пердь, буль, вибило

- набираю знову - "Вибачте, напрямок перевантажено"...

Змінено користувачем BACbOK
Опубліковано

Придбав сімку києвстар, по тихеньку скидаю см на потрібні телефони про наявність нового номеру в мене)) МИТИСИ , мяко кажучи, задовбав))) В Іллічівську( одеська обл), за 2 неділі часу мого тут перебування, з 10 раз набору мтс 7 недозвону)))

Опубліковано

Придбав сімку києвстар, по тихеньку скидаю см на потрібні телефони про наявність нового номеру в мене)) МИТИСИ , мяко кажучи, задовбав))) В Іллічівську( одеська обл), за 2 неділі часу мого тут перебування, з 10 раз набору мтс 7 недозвону)))

Помітив,що в Одеській області самий розповсюджений оператор Лайф.

Опубліковано

Придбав сімку києвстар, по тихеньку скидаю см на потрібні телефони про наявність нового номеру

треба себе якось пересилити і зробити те саме. але звичку побороти дуже важко....
Опубліковано (змінено)

Помітив,що в Одеській області самий розповсюджений оператор Лайф.

Так, лайфом дуже багато користуються, зв'язок не поганий, інет дешевий)) + києвстаром. Змінено користувачем bublik007
Опубліковано

Був би дуал-сім апарат, вже б давно обрав би собі КС чи Лайф постійним оператором, а ту МТС-ну сімку запулив би в якості додаткової. Справді майже усі рідні, друзі і знайомі на МТС, тому повний перехід з МТС зараз незручний.

P.S. Зі слів знайомого працівника МТС: серйозна аварія у них (1 категорія - не знає, що це означає в операторів). Страждає пів України, а точніше західна частина нашої Неньки-Батьківщини, в тому числі Київ і Дніпропетровськ. Коли налагодять, поки ніхто точно не каже, тому лишається лише чекати і не нервуватись по можливості.

• +1 1
Опубліковано

от якраз з їх 3G через Тримоб засада. вони на сайті пропонують вмикати його в ручному режимі, вибрати сітку з переліку. але, достатньо десь виїхати за межі покриття Тримоба, як зв'язок пропадає, бо сітка вибрана вручну та автоматично не повертається на МТС, треба так само вручну вибирати з переліку MTS 2G, як вони й пишуть на сайті. цікаво, чи хтось вирішив цю проблему та як? хотілося б автоматизувати перехід з роумінгу та навпаки, бо якось це не дуже зручно вручну перемикати мережу виїзжаючи з міста та повертаючись назад :dont:

Може цим скористатись? - http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=173935

Я собі пару задач налаштував, повністю задоволений.

Опубліковано (змінено)

.ука, а я вот сиджу дивлюсь на свій телефон з 5а поділками, дзвоню на нього з іншого телефона, а виявляється хоч і 5 поділок, а він поза зоною.

А подзвонити з нього можу.

Змінено користувачем napalman
Опубліковано

Подзвонив 111, кажуть таке сьогодні по всій Україні, пиання, кажуть, закрите, просять перезавантажити телефони.

Опубліковано

Може цим скористатись? - http://4pda.ru/forum...howtopic=173935

Я собі пару задач налаштував, повністю задоволений.

про таскер я в курсі, та використовую його разом з годинником pebble, але щось я не знайшов там можливість зміни оператора. може погано шукав… взагалі, було б класно міняти без пересканування, бо зайо саме це – чекати хвилину поки телефон просканує перелік операторів

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підтверджую.Дві години тому був в центрі-інтернету не було,приїхав на Володимирську-та сама фігня...

• +1 1
Опубліковано

Питання.На який тариф перейти через "меню змін(7722)"?Там зараз"Смартфон 3G","Планшет","Просто Супер",Супер МТС 0".Потрібно на 3 місяці.

Вимоги:МТС дзвінки більше 30 хв,мобільний інет для повідомлень "Viber",і щоб по меньше в день знімало з рахунку.Буду вдячний.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...