Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Негоже члену "Команда форума" завуалірованно матюкатись

Матюкатись незавуальовано цензура не дозволяє)))))

Вчора пробувала:

Тільки комарі, [censored], кусаються)))
Опубліковано

А що, в "Барахолці" теж спілкування аж кипить...обговорення, емоції буває так зашкалюють)))) :0145:

Опубліковано

Фільтр показу "останіх тем" - прошу тицьнути носом де саме я його маю змінювати. Проте моє питання було було саме по яктивновсті відповідей на яке відповіла частково Наталка. Особисто неприємно коли маєш бажання почитати щось цікаве, натомість я бачу продаж та продаж, такі речі не несуть ніякої інформації і користі для саморозвитку.

Опубліковано

це такий баг, чи фіча. уже декілька разів помічав.

заходжу на форум, "Просмотр новых публикаций", в нових значиться тема з новим повідомленням

1uyu.png

заходжу в тему, а там останнє повідомлення 29.06.2012

4joyo.jpg

Опубліковано

це такий баг, чи фіча. уже декілька разів помічав.

заходжу на форум, "Просмотр новых публикаций", в нових значиться тема з новим повідомленням

1uyu.png

заходжу в тему, а там останнє повідомлення 29.06.2012

4joyo.jpg

то хтось в топіку проголосував

Опубліковано

Як поміняти свій нік? Пишу вже кілька разів різним адмінам, ніхто так і не відповів.

Опубліковано

Як поміняти свій нік? Пишу вже кілька разів різним адмінам, ніхто так і не відповів.

Тільки після 1200 постів.

Опубліковано

змінив

Опубліковано

Не можу підписатися на топік "Уматное картинко №5". Ні шляхом вибирання функції "Следить за темой" - результату ніякого. Пробував відписатися, а потім підписатися - аналогічно. Запостив картинку, думав, що підпише автоматом - фіг там. Кукі витирав. Що я роблю не так? Інші теми підписуються чудово.

Опубліковано
Я вернулса, напомніть как би ....разбанівающіх действій к моєму попередньому акку не било, буду начінать с начала соблюдать правіла.
Погано "соблюдаєш", "с начала":
Язык общения на Конференции - русский, украинский.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Часом у опері не працює ПКМ - вставить при написанні повідомлення, в принципі звик вже до

ctrlv.jpg

Але часом буває незручно коли однією рукою тримаєш кашку чаю і відриватись від неї не хочеться...

Було би непогано якби "підкрутили"

Опубліковано

Повідомлення було створене о 00-18, відобразилось 23-18. Чому ?

На це Вам ніхто не відпише (як і мені колись))) )

Це якийсь Ваш місцевий глюк.

Колись так вночі створила повідомлення з привітанням.

Наступного дня на роботі дивлюсь - повідомлення створене вчора.

Поставила таке ж запитання. У відповідь - тиша.

Потім видивилась, що так час відображається лише на одному моєму робочому компі.

Вдома нормально, інші компи на роботі нормально.

Причину так і не вияснила.

Опубліковано
Причину так і не вияснила.
відключи синхронізацыю часу в себе на компі. (В настройках годинника)
Опубліковано

А ще часом буває, видалю пост а він з часом з'являється, це глюк чи хтось із модерів забавляється?

• Адміністратори
Опубліковано

А ще часом буває, видалю пост а він з часом з'являється, це глюк чи хтось із модерів забавляється?

Да, це містика така є...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...