Перейти до змісту

Святкування 7мої річниці board.lutsk.ua і його жителів 25.02.2012

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 500
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
не, ну *давати задню* чи переносити за буквально декiлька годин до початку ну зовсiм не альо, проблеми треба вирiшувати по мiрi поступлення, поки якби проблема в трьох столиках, то краще вже на мiсцi з ними домовлятись щоб пересiли, тобто завтра зранку гонитися (або сьогоднi дзвонити) щоб забронювали аналогiчнi столики в iншому залi i таки *вiдкупатися* взавтра коньяком щоб пересiли. Головне забронювати в iнших залах столи, щоб було куди пересiсти

якщо потрібно буде скінутись на коняк чи на оплату століка щоб пересадити я за, скіну скільки зможу( скільки треба буде)

Опубліковано

значить робити *шведський стiл* без сiдання, а щоб тiльки пiдходити, вiдповiдно *стоячих бiльше влiзе чим *сидячих*, чи сидячi мiсця тiльки для дам пiд стiною.

ЗЫ я не знаю, але руки опускати не можна

ЗЫ2 я хоч i не винний, але менi соромно за цей пiпець з празнуванням

Опубліковано

Переносити не діло, бо:

не всі з тих, хто має бути, можуть мати доступ до борди

є людина з Рівного

у всіх можуть бути свої плани і т.д

мені здається, що все можна вирішити. Хоча б так, як каже ман"як.

Опубліковано

А'м соррі що влажу.. хоть і не бордівчанин

Вогнем і мечем на другому поверсі 40 чоловік влізе.. рок-хата завжди ввечері пустує (був декілька раз і завжи тихо)

Тільки з самого ранку замовляти.

Опубліковано

просто не верится, даа.. но я все-таки за то, чтобы собраться завтра несмотря ни на что. и индивидуально договариваться со всеми предварительно заказавшими столики. ставить водку, коньяк, бехеровку.. если для это надо будет еще по 10-20 гривен добавить с участника, то, imho, никто не обеднеет.

Я за перенести

ко мне в велогараж. только чур без виски :smile3:

Опубліковано

не думаю що ті три столики будуть заняті з 18.00 і до закриття. А домовитись завжди можна. Я за сьогодні.

Опубліковано

Шкодер наш так посилено думає, що аж аватарку перевернуло, мозГ переважує..))))))

(хлопці, ви хоч ті, що залишилися столики забронюйте)

Опубліковано

не думаю що ті три столики будуть заняті з 18.00 і до закриття. А домовитись завжди можна. Я за сьогодні.

Фігово буде, якщо вони замовлені, наприклад, з 20ї. Будуть очі мозолити і домовлятись не буде з ким..
Опубліковано

А хіба не було випадків, що в кутку біля сходів чужі сиділи?

Ось, для прикладу. І нічого, нам було добре :) Головне компанія.

Опубліковано

Суть в тому, що варіантів рішень уже запропоновано достатньо і пора уже приймати рішення в якому напрямку діяти.

Опубліковано

Суть в тому, що варіантів рішень уже запропоновано достатньо і пора уже приймати рішення в якому напрямку діяти.

повнiстю згiдний, люди не можуть сидiти цiлий день i *втикати* в цю тему, буде чи не буде, в кожного е своi справи i плани i рiшення треба вже приймати

Опубліковано

Фігово буде, якщо вони замовлені, наприклад, з 20ї. Будуть очі мозолити і домовлятись не буде з ким..

ну я думаю що організатори мають контакти з адміністрацією закладу і це все можна швидко зясувати на яку год. вони замовлені.

Опубліковано

Я думаю, что влезем и порешаем с "чужими". Соберемся, а там на месте проблемы решаться. Переносить (место и время) - последнее дело. Меня волнует одно - хоть оставшуюся часть зала забронировали?

пс: Командорчик, ты хоть так не переживай. С Бордой ничего не станется, а никакой юбилей не стоит здоровья)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...