Перейти до змісту

допоможіть вибрати точку достпу wi-fi (tp-link/d-link)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

що порадите купити tp-link чи d-link? і взагалі допоможіть вибарти модель бездротової точки доступу.

вимоги :

-для дому.. (підключений буде ноут,1-2 телефони)

-відстань до 20 метрів (4ри стіни)

-можливість підключення прінтера по wi-fi прінтер Samsung SCX-4600+USB cable

-ще одне питання:Samsung SCX-4600+USB cable можливо підключити через wi-fi до комп"ютера чи тільки через USB,напряму ??

(якщо не можливо підключити такий прінтер по wi-fi,то і потреба підключення по wi-fi відпадає,)

-швидкість домашнього інтернета до 100мбіт/сек

-можливість працювати як роутер

просто не стикався з цим тому питаю вас,дорогі форумчани.

допоможіть,порадьте яку краще модель вибрати?

бюджет- 400грн +/-

Опубліковано

що порадите купити tp-link чи d-link? і взагалі допоможіть вибарти модель бездротової точки доступу.

вимоги :

-для дому.. (підключений буде ноут,1-2 телефони)

-відстань до 20 метрів (4ри стіни)

-можливість підключення прінтера по wi-fi прінтер Samsung SCX-4600+USB cable

-ще одне питання:Samsung SCX-4600+USB cable можливо підключити через wi-fi до комп"ютера чи тільки через USB,напряму ??

(якщо не можливо підключити такий прінтер по wi-fi,то і потреба підключення по wi-fi відпадає,)

-швидкість домашнього інтернета до 100мбіт/сек

-можливість працювати як роутер

просто не стикався з цим тому питаю вас,дорогі форумчани.

допоможіть,порадьте яку краще модель вибрати?

бюджет- 400грн +/-

особисто сам юзаю d-link dir-300.підключений тільки ноут.

щодо відстані - думаю,потягне.в мене у двокімнатній квартирі тягне будь-де.

швидкість,здається,до 54 мбіт\с. щодо підключення принтера - не скажу,бо не знаю.

за за 8 місяців анінайменших проблем не було.і ціна прийнятна.от.для дому ідеальна модель.імхо.

Опубліковано

Микола Тарасенко

дякую,візьму до уваги ,але думаю мені б щось з швидкістю передачі до 150 мбіс/сек

сидів шукав в інтернеті знайшов ось таку модель TP-link TL-MR3220.. що про неї скажете?

Опубліковано

Бери tp-link 941nd.... І буде тобі щастя :) Повністю відповілає вашим вимогам

P.S. D-link не рекомендував би брати чи взагалі

Опубліковано

Микола Тарасенко

дякую,візьму до уваги ,але думаю мені б щось з швидкістю передачі до 150 мбіс/сек

сидів шукав в інтернеті знайшов ось таку модель TP-link TL-MR3220.. що про неї скажете?

D-link не бери у жодному разі... Рекомендував би той самий D-link, а ще краще щось із Asusa. Практичніше і надійніше.

Опубліковано

Користуюсь 1 рік D-link Dir-320, перепрошив його "прошивкою від Олега" - додалося багато функцій, ніяких проблем та напрягів під час користування не спостерігав, виправдовує себе на всі 100%

Опубліковано

під якого провайдера потрібно?

TP-LINK TL-WR1043ND - http://rozetka.com.ua/ru/products/details/41060/index.html

Asus WL-500g Premium V2 - http://rozetka.com.u...ex.html#tab=all

D-Link DIR-320/NRU - http://rozetka.com.u...20_nru/p177989/

всі з usb портами для підключення принтера, флешки.

Опубліковано

TP-LINK TL-WR1043ND - саме то.

Якщо Принтер із Ві-Фі, то добре. Вказана модель роутера може роздавати до 300Мбіт по Ві-Фі. Чесних більше 150 ТОЧНО. А по ЛАН-у він взагалі дає Гігабіт. Із роутером ніяких проблем не виникало. Прошивки свіжі завжди на сайті є. Звернися до Tum@n-а. І порадить і продасть.

Опубліковано

Я теж зараз шукаю роутер, на даний момент зупинився на Asus RT-N10U

під якого провайдера ???

Датагруп (Домашній телеком) Не знаю як правильно підключення називається, але кабель RJ45 втикнув в комп, настроїв IP, DNS, і тд... Запустив авторизатор і інет працює!!!!!

Поки що не взнавав, чи Датагруп такі роутери підтримує, оскільки Asus RT-N10U ще не остаточний варіант.

Опубліковано

дякую за поради зупинюсь мабуть на TP-LINK TL-WR1043ND

інтернет віт датагруп

ще одне питання

мій принтер Samsung SCX-4600+USB cable чи підтримє він вай-фай зв"язок?? а то шось не можу знайти

Опубліковано

TP-Link TL-WR741ND Wi-Fi N 150 Mbit/s, 1xWAN, 4xLAN 100 Mbit/s.

TP-Link TL-WR940N Wi-Fi N 300 Mbit/s, 1xWAN, 4xLAN 100 Mbit/s.

TP-Link TL-WR1043ND Wi-Fi N 300 Mbit/s, 1xWAN, 4xLAN 1000 Mbit/s, USB(порт використовується для підключення накопичувачів, але за перепрошивки роутера в DD-WRT можливе використання порта для підключення принтерів).

TP-Link TL-WR2543ND Wi-Fi N 450 Mbit/s (2.4 & 5 Ghz), 1xWAN, 4xLAN 1000 Mbit/s, USB (на заводській прошивці підтримує підключення принтерів. Список сумісних моедей).

Ці роутери підходять під:

Airbites

Домашній Інтернет від Київстар

Датагруп

Візор

Аверс (за наявності модему)

Укртелеком (за наявності модему)

Усім, хто обирає роутер для дому достатньо вищеописаних моделей.

Якщо ж ви плануєте використовувати роутер в офісі, де є необхідність поділити швидкість, організувати безпечений віддалений доступ, або позакривати зайві порти - необхідно дивитись в сторону маршрутизаторів Mikrotik, а саме:

RB750 5xLAN/WAN 100 Mbit/s

RB750G 5xLAN/WAN 1000 Mbit/s

RB751U-2HnD Wi-Fi N 300 Mbit/s, 5xLAN/WAN 1000 Mbit/s

Опубліковано

prodrupaler

можна брати .. підійде любий роутера з підтримкою static ip

Дякую!!!! Але як бути з авторизатором???? Адже поки його не запустиш то інтернета немає, а мені бажано, щоб WIFI роздавався, навіть тоді, коли комп виключений.....

Опубліковано

Дякую!!!! Але як бути з авторизатором???? Адже поки його не запустиш то інтернета немає, а мені бажано, щоб WIFI роздавався, навіть тоді, коли комп виключений.....

береш *трьохлiтрову чикушку* i пишеш kmd в приват :)

Опубліковано

Микола Тарасенко

краще TP-Link TL-MR3420

собі такий беру)))

Опубліковано

prodrupaler

можна брати .. підійде любий роутера з підтримкою static ip

Написати заяву в офісі на відмову від авторизатора.

Опубліковано

краще TP-Link TL-MR3420

собі такий беру)))

Розумно було б давати поради базуючись на власному досвіді.

Опубліковано

Як тут вже писали, для дому однозначно щось з цього:

TP-Link TL-WR741ND

TP-Link TL-WR940N

TP-Link TL-WR1043ND

Ну, а якщо найпродуманіше, надійніше, продуктивніше, на усі випадки життя і взагалі, то ось це:

RB751U-2HnD Wi-Fi N 300 Mbit/s,

Опубліковано

щоб не створювати нову тему,спитаю тут:

а чим конкретно відрізняються tp-link від d-link? і чим вони кращі?

а,і до речі,я в своєму першому повідомленні помилку допустив - в мене швидкість до 150 мбіт\с.

Опубліковано

а чим конкретно відрізняються tp-link від d-link? і чим вони кращі?

TP-Link:

+ сервісний центр у Луцьку

+ ціна відповідає функціоналу

+ простіше домогтись випуску нової прошивки, якщо правильно сформувати претензію

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...