Перейти до змісту

33-й, травят собак

sashulya

Рекомендовані повідомлення

ануно пару фоток з табличками i адреси , хоча б на 33му намалюй но тут, щоб за балабола не зiйти

Слухай, вумний нуно-нано :_06:, я ж написав - мають бути такі! Я не собакодержатєль!

Не скрізь же ш "вони" сиплють цю гидоту!?

От чого, 3-є з моїх сусідів, які мають собаки в однієї лабрадор, в іншого боксер, ще в іншого такса!!! - чого я їх ніколи не бачу у себе у дворі, вони не сидять на лавочці для сушки білизни з бакляхою пива в руці і, на горобців і голубів, чи котів, на гарчать: "шарік кошечька", а ідуть через 2 двори в парк! Де собака бігає там, за тими голубами, або за м'ячем, який кидає йому хазяїн який хоче щоб його псіна була здоровою фізично!?

Багато гуляє в парку на 33-му, ще знайомі виходять до 25-ої школи, за стадіончик, на ЛШК ходить однокласник з своєю собакою займатись (там підбуль, йому треба рух!!)...далі продовжувати твою фантазію розвивати (дивлячись на аватару - вона в тебе є :_02: ?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь
ануно пару фоток з табличками i адреси , хоча б на 33му намалюй но тут, щоб за балабола не зiйти

і вапсчє! всім собаководам вигулювати собак строго на балконах і в пампєрсах,

шоб не капало.

А якщо серйозно - то які люди, такі і "мєтоди". кончєні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"(є ж такі!)" не совсем "мають бути"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"(є ж такі!)" не совсем "мають бути"

того я й спитав адреси,раз людина так впевнено про це говорить,значить знае, а я за розширення мого кругозору

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухай, вумний нуно-нано :_06:, я ж написав - мають бути такі! Я не собакодержатєль!

Не скрізь же ш "вони" сиплють цю гидоту!?

От чого, 3-є з моїх сусідів, які мають собаки в однієї лабрадор, в іншого боксер, ще в іншого такса!!! - чого я їх ніколи не бачу у себе у дворі, вони не сидять на лавочці для сушки білизни з бакляхою пива в руці і, на горобців і голубів, чи котів, на гарчать: "шарік кошечька", а ідуть через 2 двори в парк! Де собака бігає там, за тими голубами, або за м'ячем, який кидає йому хазяїн який хоче щоб його псіна була здоровою фізично!?

Багато гуляє в парку на 33-му, ще знайомі виходять до 25-ої школи, за стадіончик, на ЛШК ходить однокласник з своєю собакою займатись (там підбуль, йому треба рух!!)...далі продовжувати твою фантазію розвивати (дивлячись на аватару - вона в тебе є :_02: ?)

Вот как раз в парке на 33-м травить и начали. Мои собаки во дворе также никогда и не гуляли, но чтобы пройти в этот злополучный парк полюбому надо идти через двор. Кстати 90% собак гуляющих в этом парке и погибли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вірю, щоб це саме через "вдихання" так діяло...

любий вітерець - і все розвіється в моменті.

Мабуть таки щось розкидали для гам-гам... а цуцики намордніки зняли, поїли, і швиденько назад вдягнули, щоб хазяї не засікли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:ura: :ura:

ще один такий пост,дам волю почуттям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вірю, щоб це саме через "вдихання" так діяло...

любий вітерець - і все розвіється в моменті.

Мабуть таки щось розкидали для гам-гам... а цуцики намордніки зняли, поїли, і швиденько назад вдягнули, щоб хазяї не засікли

да яка фiг рiзниця, поiли,понюхали, обурюе сам факт безпринципноi жорстокостi. Хоча чому я дивуюся, тут он ще тому катовi, Сталiну, памьятник ставити збираются

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та сцикуны еще те занимаются этим гиблым делом, видели люди мужика, что заразу раскидает, так тот даже поговорить не соизволил, пятки сверкали, но все равно же сволочь попадется, а тут уже много желающих "поговорить" насобиралось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опубліковано · Приховав difoto, 15 Грудня, 2011 в 19:26 - оффтопик
Приховав difoto, 15 Грудня, 2011 в 19:26 - оффтопик

Знаете, чем сифилис лучше паранойи? Последняя передается не инвазивно, и даже не по воздуху - достаточно одного взгляда на монитор и ослабленный организм начинает атаковать болезнь.

ти б краще вiдповiдав по телефону коли до тебе дзвонять замiсть того, щоб *глубокi* мислi тут толкати, вiд гетто заразився ?

Посилання на коментар

хз чесно кажучи як і чим травлять, а в мене в дворі є тітонька (трохи "цікава"), яка підкормлює бездомних собак.

наших вони не чіпають, а на чужих піднімають страшний гавкіт. так що імхо то вже як попаде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, 14 днів вчить правила.

А в мене питання до собаководів/собаколюбів: А ви не задумувалися, що просто хтось мститься такому ж як Ви, за те, що хтось постраждав. Не від бродячої, а саме від домашньої собачки? Може ви між собою вирішіть, чи хтось часом не цькував собаку на когось. Чи може чийсь малесенький песик жорстоко покусав чиюсь дитину?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть или милиция или бить морду хозяину (или ядом его, хозяина, накормить)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки да... Женя правильный вопрос задал, только сегодня, прочитав эту тему,я понял, что терзало меня уже вторую неделю.Дело в том, что возле моего дома, напротив окон через дорогу находится фирма, территория её сравнительно большая, с некоторых пор там образовалась стая собак, которые неистово лаяли и кидались на тех, кто шел дорогой, и даже ночью было слышно и понятно, что если собаки орут, значит кто то идёт, но уже вторую неделю тишина.При чём, что жители дома давно были недовольны этими собаками.

Вопрос: почему так резко затихли псы? Ответ понятен :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть или милиция или бить морду хозяину (или ядом его, хозяина, накормить)

А скажи, любий друже, яку відповідальність може понести власник собаки, у випадку вбивства, каліцтва чи типу того, скоєного його улюбленцем?

15 днів арешту і штраф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

штраф. від 51 гривні.

А от якщо ти вб'єш собаку (чиюсь) то можуть і на 2 роки посадити. Ось таке безглуздя в законі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на 40-овому теж була завелася зграя собак бродячих під будинком, цілий день і цілу ніч гризлися і гавкали, на людей кидались, вночі спати було не можливо, а допомогли таблєтки "ізоніазід" з розрахунку 1 таблєтка на 1 кг собачої ваги, розтерти в порошок і змішати з якимись мясними відходами, зліпити шось типу котлет чи шариків і нагодувати собачок, роздавати нада всім собакам і дивитись шоб все зїли, хоча вони такі голодні шо не просто зїли а аж землю облизали, а через пару годин наступила тишина і спокій :0003: правда перед тим як подохнуть будуть голосно скавуліти і ригати а з рота буде йти піна. :_20:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо так грязно міськрада відробляє розтриньканий гранд.наданий Євросоюзом на впорядкування бродячих собак?Дешево і сердито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ыыы)))))) Особенности национальной охоты Борды...

Вы топстарт то видели ???

Уважаемые собаковладельцы, в районе 33-го квартала (ЗАГС) какие-то сволочи травят собак

а уже дошло до рецептов, "как правильно травить собак "

Начали за здравие, а окончили за упокой :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Calvin, 14 днів вчить правила.

А в мене питання до собаководів/собаколюбів: А ви не задумувалися, що просто хтось мститься такому ж як Ви, за те, що хтось постраждав. Не від бродячої, а саме від домашньої собачки? Може ви між собою вирішіть, чи хтось часом не цькував собаку на когось. Чи може чийсь малесенький песик жорстоко покусав чиюсь дитину?

Жень, підтримала частину №1))))))

А питання "бєзлабєрних" власників собак - вічне питання. Люди не завжди

усвідомлюють відповідальність, коли заводять собаку.

Мало того, люди не завжди усвідомлюють обов"язки, коли дітей народжують..(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, 14 днів вчить правила.

судячи по твоiх припущеннях, Гiтлеру в дитинствi теж якийсь еврейчик на ногу наступив, бо методи аналогiчнi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, я знаю такі місця. За дев'ятою школою на території чи до дворняги, чи то домашні обгидили все і кругом, що стати будь-де неможливо. Реально ходити по лайні не з приємного, коли прибираєш, або ж бути покусаним з іншої сторони.

Та й я вважаю, що "какие-то сволочи" не такі дибіли, щоб цією отрутою і люди травились. Звичайно це найгірший і негуманний™ спосіб, проте хтось з вас хоч копійку дав на будівництво якихось притулків для бездомних собак? Оскільки у місцевої влади ще більше проблем (ремонт автодоріг, закупівля нового обладнання, та тисячі їх!). І там, де бігають "ваші дітки", а з іншої сторони ж біля них бігали б ті самі дикі тварини. Тоді яка різниця, бути покусаним чи зхавати таблетку ароматизовану для собак? І при чому тут токсичні пари?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пiдведу висновок випливаючий з вищенаписаного : наскiльки б гiрше не ставало iншим, головне, щоб менi вiд цього ставало краще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пiдведу висновок випливаючий з вищенаписаного : наскiльки б гiрше не ставало iншим, головне, щоб менi вiд цього ставало краще

Мені особисто від цього нічого не буде. Я люблю тварин так само, як і ті всі захисники тварин, просто не так сильно. Але варто пам'ятати про загрозу людям і це інколи буває важливішим.На мою думку, можливо це чистка до Євро 2012, бо туристи через півроку вже будуть тут.

Чи ви гадаєте, що я у ранньому дитинстві ніколи не будував халабуд собакам чи кішкам, не виносив молочка чи ковбаски? Висновок буде трішки інший, оскільки популяція диких собак за деякий час різко зменшиться. А кому від цього "харашо", кому погано, то вирішуйте самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правда перед тим як подохнуть будуть ... ригати а з рота буде йти піна. :_20:

А догадаться "Метоклопрамид" добавить? Всё бы внутри оставалось ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...