Перейти до змісту

Serpent

Power users
  • Постів

    2 428
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    5

Serpent став переможцем дня 2 грудня 2023

Serpent мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 200 Професор

Відвідувачі профілю

13 886 переглядів профілю
  1. Вітаю! Де в Луцьку можна купити недорого камуфляж старого зразку типу "Дубок"? Для лісу, рибалки, ітд. Пройшовся по декількох магазинах відповідної тематики, то там скрізь тільки модні мультиками і пікселі. Або якщо хтось продає, то купив би, нове чи б/в, неважливо. Розмір М, зріст 174.
  2. Звичайно. Треба клацнути кніпку "вниз" навпроти Power limit.
  3. Я користуюся старим інтерфейсом, то там треба активувати внизу зелену "лампочку", і все працює.
  4. Я був свідком тих подій. Двоє наших незламних захисників не поділили, хто перший поїде на фронт. Один кричав - "Я", інший - "Ні, я". Ну і пішли в хід кулаки... Але вони вже помирилися і пообіцяли і надалі за будь-яку ціну разом боронити нашу неньку. А всі, хто тут пише інше - то агенти кремля і вороже ІПСО.
  5. От тут ти неправий. Пара іде не з каналізації. New York City steam system - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG
  6. Парове опалення ще досі є у Нью-Йорку. Мені подобається, коли десь у новинах або фільмах показують вулиці нічного Манхеттену, і там з каналізаційних решіток клубами іде пара. Додає місту якоїсь особливої аури та атмосфери, як на мене.
  7. Та хз, замінив запобіжник, і все запрацювало. Але запобіжники рідко горять просто так. Не виключаю, що є десь ще дефект в іншій запчастині. Можливо він плаваючий і проявляєть тільки за певних умов, не знаю.
  8. Саме так. Згорів високовольтний запобіжник. Замір опору первинної обмотки транса показує якусь фігню. Все інше (магнетрон, конденсатор, високовольтний діод) звониться норм. Так що грішу на транс поки що. В нашому селі на OLX нічого цікавого немає. А з інших міст пересилати не хочеться.
  9. Хто підкаже, де в Луцьку можливо є розбірка побутової техніки, щоб можна було купити запчастини? Накрилась мікрохвильовка, дуже схоже що трансформатору капут. Хотілося би його купити десь тут на місці і не морочитися із пересилками.
  10. У США майже всі пакети мобільного зв'язку включають в себе безлімітні СМС. Навіть супер-дешманські типу Mint у найдешевшому пакеті за 15$/міс пропонують "Unlimited Nationwide Talk & Text". Навіщо їм якісь сторонні програми, якщо можна безлімітно текстити звичайними смсками? Все логічно. У нас же в дешевих пакетах оператор дає дуже невелику кількість смс, то люди і відвикли ними користуватися. В месенджерах зручніше і головне - безкоштовно.
  11. Старий ЕЛТ-монітор Samsung 757dfx не треба? Правда він без кабелів.
  12. Comfy знову 200 грн роздає (але вже на покупки більше 500 грн) https://comfy.ua/ua/page/unikalna-kombo-propozicija.html
  13. Теж колись морочився цим питанням. На жаль, завантажуватися система із ССД на цьому перехіднику не буде. Є кілька варіантів: або патчити BIOS материнки, або шукати "правильний" перехідник зі встроєним емулятором legacy-пристрою, або старий диск samsung 950 pro, в який емулятор вже встроєний (ціни на евау на нього космічні). Ще є варіант із проміжним загрузчиком DUET-REFIND, та інші геморні способи. В любому випадку, якщо вірити відгукам, в повсякденній роботі не буде дуже помітна різниця в швидкості. Так що я не став цим всім морочитися. Краще докинути пару тисяч, і проапгрейдити систему, де все вже буде функціонувати без "костилів".
×
×
  • Створити...