Перейти до змісту

xforester

Power users
  • Постів

    1 775
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    4

xforester став переможцем дня 14 вересня 2015

xforester мав найпопулярніший контент!

Репутація

476 Поважний

5 Підписок

Відвідувачі профілю

7 147 переглядів профілю
  1. Як шо хочеш велику ємкість, купуй в інеті хороші акуми. Якшо хочеш подешевше, колупай з ноутбучних батарей, але треба запаритись, кржен протестити, і підібрати з більш-меш однаковою ємкістю.
  2. спеціального розділу немає, але при пошу книги не рідко видає кільк її варіантів. в т. ч. й української мовою.
  3. Я взагалі чомусь не можу створити свій аккаунт, але особливо не парюся з цього приводу. функціоналу мені і так вистачає
  4. Книги заливаю просто. Завантажую на ком/смарт і відпрвляю на якусь всвою пошту. потім відкриваю листа на пошті з браузера читалки і завантажую на неї. а про який телеграм-бот йдеться?
  5. користуюсь Amazon Kindle Paperwhite (друге покоління) з сенсорним керуванням, Wi-Fi на борту та експриментальним браузером, що дозволяє завантажувати книги напряму з інтернету. 2 Gb пам'яті вистачає на дууууже багато книг.
  6. Язавжди остерігаюся зустрічних автомобілів. якийсь дєдушка подснєжнік може увімкнути поворота, повернути, а їз за особєнностей старих автомобілів, цей поворотнік сам не вимкнеться, і дєдушка валить по прямій з ввімкненим поворотом. А роздуплитися може і через пару тройку км....
  7. Завжди вмикаю правий поворот, коли їду по Глушець повз Архітектора Метельницького в сторону дубнівського перехрестя Там головна йде праворуч під гірку, а яз'їжджаю з неї прямо.
×
×
  • Створити...