Перейти до змісту

Луцька сплєтня. Шило в дупі. Це виправдано?

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можна нерідко почути нарікання людей на те, що молодь нині нікудишня, в от в старі часи…бла-бла-бла

Звичайно, в старі часи існували добровільно-примусові клуби по інтересах, гуртки і інша «совєцка» атрибутика «здорового суспільства», де молодь можливість відпочивати та проводити час, чогось вчитися. І все це було безкоштовно.

Що ми маємо зараз? Поодинокі потуги деяких об’єднань молоді зробити хоча би щось, якийсь концерт, фестиваль, акцію, виставку. Але це все – рідкі сплески на гладі води, коли у морі повний штиль. Наша пасивність лякає…і насторожує.

В Луцьку все ж таки знайшлося кілька чуваків – це голови молодіжок, – котрі в решті решт вирішили робити щось разом. «Гуртом легше й батька бити», сміється ініціатор.

Кажуть, що хочуть створити команду, котра буде працювати та розвиватися. З’єднати енергію отих моторчиків, котрі сидять у кожному.

Розділяй і владарюй більше не в моді, панове.

Що вони будуть робити разом. Як і коли. Чи це не кітч та черговий пафос – про це ми всі дізнаємось у понеділок 28-го листопада. І побачимо, чи буде результат.

Опубліковано
Розділяй і владарюй більше не в моді, панове.

Посміхнуло...

А ваапщє, я не зовсім поняв про що мова: про гуртки по інтересам (типу авіамодельний) чи про концерти (типу квартирники)?

Опубліковано

Интересно что они придумали. :) БаЦьька побити - это им вряд ли удастся, разве что организуются и побьют своих родителей. (очень смешно).

Ну, а если серьёзно то в "сАвЭцьки" времена. Помещения типа "Дворец Пионеров" принадлежало государству, и "сАвЭцькЭ" государство не брало денег за АРЕНДУ, а наоборот ПЛАТИЛО учителям (руководителям кружков) за их труд. В данный момент мы имеем "Нэзалэжную Краiну" с капиталистическим наклоном - где все помещения принадлежат КОМУ ТО. И этот "КОМУТО" - бесплатно предаставлять их не станет.

Отсюда имеем первую проблему. Кружки бесплатными быть не могут :(

Опубліковано

Отсюда имеем первую проблему. Кружки бесплатными быть не могут :(

это априори; а ещё, это "вступительный порог" для совсем уж разгильдяев

Опубліковано

Топікстартер написав про те, що люди ліниві і ні фігаськи робити не хочуть. Особливо молодь.

Так само з тексту можна прочитати та зрозуміти, що щось задумали ті, кому ліньки і тошно отак постійно "нічого не робити".

Чи проводити свої акції поодиноко - як мінімум тупо.

Ну от вирішили щось робити разом - увідім :)

з..і. Ігоркалм, хамячок гаваріт СПАСІБА!

Опубліковано

ой отмазка в молоді, мол нема де і що робити, й куда себе подіти :) Да ну ладно там.

Хто хоче, той знайде.

1. Турніків повно скрізь, було б бажання знайти

2. Зранку бігати є де

3. Велосипедів зараз греблю гати (прості, і наворочені, дорогі і дешеві), й в кого було бажання кататись, то просив у друзів, нормальний друг завжди поділиться всім.

4. Можливостей зараз повно, просто було б бажання, можна і в Інтренеті заробляти, є куча книжок в неті, та й бібліотекі ніхто не відміняв. Нема інету вдома, добре, є в якогось товариша 100% і він якщо нормальний друг, то виділить вам пару годить в день на свому компі без проблем. Та й в бібліотеках є безкоштовні години - я колись там "вісів" бо вдома компа і інету не було.

Перечісляти можна багато чого, прсото колись була пропаганда здорового життя.

А зараз якщо ти куриш, бухаєш і матюкаєшся - ти нормальний пацан, або дєвчонка :)))

Зараз дівчата "повилазили" з закутків, і хочуть бути не такі як їхні бабусі, й мами, хочуть курити, бухати і чорті з ким спати - бо це є круто, і це сучасне таке життя.

Той, хто хоче, той навчиться і здобуде. Головне відгородити себе від лузерів, і лінивих, правильно обрати друзів. І допомагати один одному у всьому що може зробити вас (маю на увазі друзів ваших і вас) успішними й кращими. І перший похід на майданчик на турніки, як правило проходить з ініціативи друга якогось, який каже йдем "подьоргаємся", а якщо ваш друг частіше каже "йдем бухнем" то нафіга він вам такий треба. Робіть висновки самі!!! І не кажіть що нема де...

Опубліковано

вечер. с 6 на 7 декабря... Вечорниці в бібліотеці. Іванна, радий буду бачити :)

Організатор особисто мені сказала, що Квартира FM буде присутня в повному складі :)

P.S. також мають бути : Лесин кадуб, декілька музичних гуртів, художники, сподіваємось, буде весело....

Моторолла, можливо і ти приєднаєшся ? :)

Опубліковано

Зазвичай прийнято ссилку давати, якщо це звідкись взято.

Бачили таку статтю на Волинських новинах http://www.volynnews.com/messages/1727/.

Дивний спосіб щось анонсувати. Ні що там буде, ні де це відбуватиметься не вказано. Який сенс тоді писати?

Опубліковано

Зазвичай прийнято ссилку давати, якщо це звідкись взято.

А тільки місяць тому ТУТ ForeverAutumn писала:

це не цитування. а пи@д@ення постів без копірайту
)))))

ПеСе -1 за правду - це круто )))

Опубліковано

Оксанко, Ви то як в муку бз*анули, чесне слово :).Але ж ну так - як без того, щоб нагадати, точно! :):) :)

За копірайт, дамочки, не переживайте. Тут вона запощена згідно усіх авторських прав. Ол інклудед)))))

ВН - не єдине джерело текстів, якщо ви раптом не знали.

2ihorkalm, Вам немає чим зайнятися окрім флуду? кушяйтє хамічка, мо попустить.

2 Маккен, молодь бухала, вживала важкі наркотики, курила завжди, при совєтах, після них і зараз. Не в тому суть. Не всі мають настільки багато сили волі і нетонку кишку, щоб займатися своїм здоров*ям, зазвичай всі ведуть себе ако стадо "мої товариші бухають - і я піду, наф мені той спортзал". Біда чорна (С).

Благо у нас в Луцьку є АВЛ, благо, у нас є рицарські клуби, ну і плюс всілякі максимально чи мінімально платні об*єднання.

getto, ВПЕРШЕ чую про це, чесно. (6-7 грудня).

То певно в тому і трабла, всі щось роблять, але кожен у своїй хаті скраю, кожен мінімально інформує, кожен всьо окремо, аби ж на себе одіяла натягнути побільше :) (але...судячи з раскладів, навіть можу здогадатися про орг-ра :)

Опубліковано

зато я плюсанув... То як, Іванна, чекати на тебе ? ато на бордовки ти якось рідко ходиш .... :)

Всіх деталей я і сам не знаю, в понеділок, коли узгодимо з міською радою, все буде ясно.

а поки 24-90-72 Центральна бібліотека для дітей...Проспект Грушевського, 1... якщо в слухавці буде чутно специфічний чоловічий голос - це я :)

Опубліковано

зато я плюсанув... То як, Іванна, чекати на тебе ? ато на бордовки ти якось рідко ходиш .... :)

Всіх деталей я і сам не знаю, в понеділок, коли узгодимо з міською радою, все буде ясно.

а поки 24-90-72 Центральна бібліотека для дітей...Проспект Грушевського, 1... якщо в слухавці буде чутно специфічний чоловічий голос - це я :)

Дякую, мені би ліпше номер орг-ра, котрий поширює дезінформацію. В неті реклами про цю подію нуль :( .

А на бордівки немає ні часу ні натхнення

Опубліковано
Дякую, мені би ліпше номер орг-ра, котрий поширює дезінформацію. В неті реклами про цю подію нуль

Справа в тому, що ця ідея виникла спонтанно, буквально декілька днів тому, на моїх очах. Прізвище цієї дівчини - організатора я поки що оприлюднювати не буду, але впевнений, що її у Луцьку знають.

Взавтра надам більше інфи :)

Опубліковано

Хай буде по-твоєму. Мінус - всє сєбє на умє. А судячи з тактики і розказням, уже ізвєстно, шо ета за дєвачька.

2Шкодер, Дім, ти нагадав, що нік пора міняти :)))

Щодо паршивої статті, без копірайту, без знань, як пишуться ліди, кончену інтрижку, колєсо для хамячкоф (і якими компліментами ви ще тут мене обклали, шановні читачі Борди- ?????), завтра тут буде запощений прес-реліз. ОК?

Опубліковано

Молодь Луцька об’єдналася заради спільних дій, проте дехто й відмовився

Громадські активісти у Луцьку вирішили, що «гуртом і батька легше бити», а тому підписали Меморандум про співпрацю. Акція відбулась 28 листопада у приміщенні Волинського прес-клубу.

http://vip.volyn.ua/news/molod-lutska-ob-dnalasya-zaradi-sp-lnikh-d-i-prote-dekhto-i-v-dmovivsya

Опубліковано

Громадські активісти у Луцьку вирішили, що «гуртом і батька легше бити», а тому підписали Меморандум про співпрацю. Акція відбулась 28 листопада у приміщенні Волинського прес-клубу.

http://vip.volyn.ua/...o-i-v-dmovivsya

Позитив, тільки дивіться, щоб це не використовували потім в якихось дрібно-політичних цілях. Але то таке, насправді дійсно "гуртом легше і батька бити". Удачі! Чекаю інформації про перші спільні акції :)

Опубліковано

http://vip.volyn.ua/...o-i-v-dmovivsya

Позитив, тільки дивіться, щоб це не використовували потім в якихось дрібно-політичних цілях. Але то таке, насправді дійсно "гуртом легше і батька бити". Удачі! Чекаю інформації про перші спільні акції :)

Не для політики то було створено. Точно кажу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...