Forever Autumn Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 14:24 #1 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 14:24 Можна нерідко почути нарікання людей на те, що молодь нині нікудишня, в от в старі часи…бла-бла-блаЗвичайно, в старі часи існували добровільно-примусові клуби по інтересах, гуртки і інша «совєцка» атрибутика «здорового суспільства», де молодь можливість відпочивати та проводити час, чогось вчитися. І все це було безкоштовно.Що ми маємо зараз? Поодинокі потуги деяких об’єднань молоді зробити хоча би щось, якийсь концерт, фестиваль, акцію, виставку. Але це все – рідкі сплески на гладі води, коли у морі повний штиль. Наша пасивність лякає…і насторожує.В Луцьку все ж таки знайшлося кілька чуваків – це голови молодіжок, – котрі в решті решт вирішили робити щось разом. «Гуртом легше й батька бити», сміється ініціатор.Кажуть, що хочуть створити команду, котра буде працювати та розвиватися. З’єднати енергію отих моторчиків, котрі сидять у кожному.Розділяй і владарюй більше не в моді, панове.Що вони будуть робити разом. Як і коли. Чи це не кітч та черговий пафос – про це ми всі дізнаємось у понеділок 28-го листопада. І побачимо, чи буде результат.
ursa Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 14:37 #2 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 14:37 Хм. А конкретнее? Где увидим?
Dream Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 14:44 #3 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 14:44 Розділяй і владарюй більше не в моді, панове.Посміхнуло...А ваапщє, я не зовсім поняв про що мова: про гуртки по інтересам (типу авіамодельний) чи про концерти (типу квартирники)?
ihorkalm Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 14:52 #4 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 14:52 кажись, у хомячків скоро появиться нове колесо, яке вони зможуть радісно крутить разом
DarkMonk Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 15:07 #5 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 15:07 Интересно что они придумали. БаЦьька побити - это им вряд ли удастся, разве что организуются и побьют своих родителей. (очень смешно). Ну, а если серьёзно то в "сАвЭцьки" времена. Помещения типа "Дворец Пионеров" принадлежало государству, и "сАвЭцькЭ" государство не брало денег за АРЕНДУ, а наоборот ПЛАТИЛО учителям (руководителям кружков) за их труд. В данный момент мы имеем "Нэзалэжную Краiну" с капиталистическим наклоном - где все помещения принадлежат КОМУ ТО. И этот "КОМУТО" - бесплатно предаставлять их не станет. Отсюда имеем первую проблему. Кружки бесплатными быть не могут
ihorkalm Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 16:21 #6 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 16:21 Отсюда имеем первую проблему. Кружки бесплатными быть не могут это априори; а ещё, это "вступительный порог" для совсем уж разгильдяев
Andrew_Best Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 17:32 #7 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 17:32 Хто напише в двох словах, про шо то топікстртер? Бо стільки наваяв ...
Forever Autumn Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 18:01 Автор #8 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 18:01 Топікстартер написав про те, що люди ліниві і ні фігаськи робити не хочуть. Особливо молодь. Так само з тексту можна прочитати та зрозуміти, що щось задумали ті, кому ліньки і тошно отак постійно "нічого не робити". Чи проводити свої акції поодиноко - як мінімум тупо. Ну от вирішили щось робити разом - увідім з..і. Ігоркалм, хамячок гаваріт СПАСІБА!
MACCEN Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 18:12 #9 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 18:12 ой отмазка в молоді, мол нема де і що робити, й куда себе подіти Да ну ладно там. Хто хоче, той знайде. 1. Турніків повно скрізь, було б бажання знайти 2. Зранку бігати є де 3. Велосипедів зараз греблю гати (прості, і наворочені, дорогі і дешеві), й в кого було бажання кататись, то просив у друзів, нормальний друг завжди поділиться всім. 4. Можливостей зараз повно, просто було б бажання, можна і в Інтренеті заробляти, є куча книжок в неті, та й бібліотекі ніхто не відміняв. Нема інету вдома, добре, є в якогось товариша 100% і він якщо нормальний друг, то виділить вам пару годить в день на свому компі без проблем. Та й в бібліотеках є безкоштовні години - я колись там "вісів" бо вдома компа і інету не було. Перечісляти можна багато чого, прсото колись була пропаганда здорового життя. А зараз якщо ти куриш, бухаєш і матюкаєшся - ти нормальний пацан, або дєвчонка )) Зараз дівчата "повилазили" з закутків, і хочуть бути не такі як їхні бабусі, й мами, хочуть курити, бухати і чорті з ким спати - бо це є круто, і це сучасне таке життя. Той, хто хоче, той навчиться і здобуде. Головне відгородити себе від лузерів, і лінивих, правильно обрати друзів. І допомагати один одному у всьому що може зробити вас (маю на увазі друзів ваших і вас) успішними й кращими. І перший похід на майданчик на турніки, як правило проходить з ініціативи друга якогось, який каже йдем "подьоргаємся", а якщо ваш друг частіше каже "йдем бухнем" то нафіга він вам такий треба. Робіть висновки самі!!! І не кажіть що нема де...
ihorkalm Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 18:35 #10 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 18:35 з..і. Ігоркалм, хамячок гаваріт СПАСІБА!я гаварю НЗЧТ
MANJAK11 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 18:43 #11 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 18:43 ForeverAutumn Как и обычно, полет вашей мысли и мое радиолокационное устройство находятся в разных плоскостях
Volyniaka Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 21:48 #12 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 21:48 ... просто закінчується осінь...
Shkoder Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 02:27 #13 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 02:27 ... просто закінчується осінь... так ведь остатки сладки
Гетто Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 08:29 #14 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 08:29 вечер. с 6 на 7 декабря... Вечорниці в бібліотеці. Іванна, радий буду бачити Організатор особисто мені сказала, що Квартира FM буде присутня в повному складі P.S. також мають бути : Лесин кадуб, декілька музичних гуртів, художники, сподіваємось, буде весело.... Моторолла, можливо і ти приєднаєшся ?
Vika Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 09:33 #15 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 09:33 Зазвичай прийнято ссилку давати, якщо це звідкись взято.Бачили таку статтю на Волинських новинах http://www.volynnews.com/messages/1727/.Дивний спосіб щось анонсувати. Ні що там буде, ні де це відбуватиметься не вказано. Який сенс тоді писати?
Oksana04 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:00 #16 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:00 Зазвичай прийнято ссилку давати, якщо це звідкись взято.А тільки місяць тому ТУТ ForeverAutumn писала:це не цитування. а пи@д@ення постів без копірайту )))))ПеСе -1 за правду - це круто )))
Forever Autumn Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:14 Автор #17 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:14 Оксанко, Ви то як в муку бз*анули, чесне слово .Але ж ну так - як без того, щоб нагадати, точно! :) За копірайт, дамочки, не переживайте. Тут вона запощена згідно усіх авторських прав. Ол інклудед))))) ВН - не єдине джерело текстів, якщо ви раптом не знали. 2ihorkalm, Вам немає чим зайнятися окрім флуду? кушяйтє хамічка, мо попустить. 2 Маккен, молодь бухала, вживала важкі наркотики, курила завжди, при совєтах, після них і зараз. Не в тому суть. Не всі мають настільки багато сили волі і нетонку кишку, щоб займатися своїм здоров*ям, зазвичай всі ведуть себе ако стадо "мої товариші бухають - і я піду, наф мені той спортзал". Біда чорна (С). Благо у нас в Луцьку є АВЛ, благо, у нас є рицарські клуби, ну і плюс всілякі максимально чи мінімально платні об*єднання. getto, ВПЕРШЕ чую про це, чесно. (6-7 грудня). То певно в тому і трабла, всі щось роблять, але кожен у своїй хаті скраю, кожен мінімально інформує, кожен всьо окремо, аби ж на себе одіяла натягнути побільше (але...судячи з раскладів, навіть можу здогадатися про орг-ра
Гетто Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:14 #18 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:14 зато я плюсанув... То як, Іванна, чекати на тебе ? ато на бордовки ти якось рідко ходиш .... Всіх деталей я і сам не знаю, в понеділок, коли узгодимо з міською радою, все буде ясно. а поки 24-90-72 Центральна бібліотека для дітей...Проспект Грушевського, 1... якщо в слухавці буде чутно специфічний чоловічий голос - це я
Forever Autumn Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:21 Автор #19 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:21 зато я плюсанув... То як, Іванна, чекати на тебе ? ато на бордовки ти якось рідко ходиш .... Всіх деталей я і сам не знаю, в понеділок, коли узгодимо з міською радою, все буде ясно. а поки 24-90-72 Центральна бібліотека для дітей...Проспект Грушевського, 1... якщо в слухавці буде чутно специфічний чоловічий голос - це я Дякую, мені би ліпше номер орг-ра, котрий поширює дезінформацію. В неті реклами про цю подію нуль . А на бордівки немає ні часу ні натхнення
Гетто Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:36 #20 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:36 Дякую, мені би ліпше номер орг-ра, котрий поширює дезінформацію. В неті реклами про цю подію нуль Справа в тому, що ця ідея виникла спонтанно, буквально декілька днів тому, на моїх очах. Прізвище цієї дівчини - організатора я поки що оприлюднювати не буду, але впевнений, що її у Луцьку знають. Взавтра надам більше інфи
Forever Autumn Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:40 Автор #21 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:40 Хай буде по-твоєму. Мінус - всє сєбє на умє. А судячи з тактики і розказням, уже ізвєстно, шо ета за дєвачька. 2Шкодер, Дім, ти нагадав, що нік пора міняти )) Щодо паршивої статті, без копірайту, без знань, як пишуться ліди, кончену інтрижку, колєсо для хамячкоф (і якими компліментами ви ще тут мене обклали, шановні читачі Борди- ?????), завтра тут буде запощений прес-реліз. ОК?
Гетто Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:48 #22 Опубліковано 27 Листопада, 2011 в 10:48 я так бачу, тра створюваты топстарт :"За что не любят Осень на Борде?"
Forever Autumn Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 13:31 Автор #23 Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 13:31 Молодь Луцька об’єдналася заради спільних дій, проте дехто й відмовивсяГромадські активісти у Луцьку вирішили, що «гуртом і батька легше бити», а тому підписали Меморандум про співпрацю. Акція відбулась 28 листопада у приміщенні Волинського прес-клубу. http://vip.volyn.ua/news/molod-lutska-ob-dnalasya-zaradi-sp-lnikh-d-i-prote-dekhto-i-v-dmovivsya
kudrom Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 13:48 #24 Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 13:48 Молодь Луцька об’єдналася заради спільних дій, проте дехто й відмовився Громадські активісти у Луцьку вирішили, що «гуртом і батька легше бити», а тому підписали Меморандум про співпрацю. Акція відбулась 28 листопада у приміщенні Волинського прес-клубу. http://vip.volyn.ua/...o-i-v-dmovivsya Позитив, тільки дивіться, щоб це не використовували потім в якихось дрібно-політичних цілях. Але то таке, насправді дійсно "гуртом легше і батька бити". Удачі! Чекаю інформації про перші спільні акції
Forever Autumn Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 16:40 Автор #25 Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 16:40 Молодь Луцька об’єдналася заради спільних дій, проте дехто й відмовився Громадські активісти у Луцьку вирішили, що «гуртом і батька легше бити», а тому підписали Меморандум про співпрацю. Акція відбулась 28 листопада у приміщенні Волинського прес-клубу. http://vip.volyn.ua/...o-i-v-dmovivsya Позитив, тільки дивіться, щоб це не використовували потім в якихось дрібно-політичних цілях. Але то таке, насправді дійсно "гуртом легше і батька бити". Удачі! Чекаю інформації про перші спільні акції Не для політики то було створено. Точно кажу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.