Перейти до змісту

Міст Кривицького (чи Романюка)

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Табличку замітив при виході з мосту зі сторони вокзалу: "Міст збудована на честь 20-річчя незалежності України". Так що ж це виходить, що то приблизно 15 років чекати треба було? :)

Ну, хоча б так, і, хоча б так

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да.. Дивує кількість незадоволених. Таке відчуття, що постав станцію телепорту і всеодно знайдуться незадоволені - "Блін, чому мене телепортнуло лише до під'їзду, а не під двері квартири?". Головне, що відкрили нарешті. Із всякими примочками відкриття могло розтянутись на хз який час.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Та фіг він там гойдаться. Хіба коли сильний вітер. Але я не боюсь. Добре що я не бабулька-панікьорша.

Добре задєлають всі шпарини і куди ті бабульки дінуться. Або мєнта поставити і штрафувати.

Опубліковано

Я теж декілька раз по ньому ходив, ніфіга він не гойдається, хоча якщо і гойдається трохи то це нормально для для такого мосту.

п.с. сподобалось гумове покриття мосту, ходити по ньому прикольно, єдине шо поклали вони його троха халтурно.

А в цілому міст зробили нормальний, якщо чесно я думав що буде гірше.

Опубліковано

що ж всі так заладили: "гойдається, ходити страшно". вот ніхто не задавався питанням, що конструкція прольотів різна. якщо брати зі сторони каравану, перша і третя - одинакові. різні тільки довжини. середня - інша. без верхніх опор і балок. якби всі зробили такі як середня, при такій же кількості колон - вот тоді було б страшно ходити. а так... в любого інженера запитайте, що хоч трохі попрацював з металом - він скаже, що конструкція надійна. крім того в світі є купа інших мостів які гойдаються як гамак. але ж нічого - все добре.

Опубліковано

По цьому мосту ходжу доволі часто. Зручно. Нема про що і говорити.

Але він дійсно хитається. Для панікерів - це "біда". Для мене - не критично.

Коли проходжу по мосту, спеціально дивлюсь, чи хтось іде через колії: в перші дні після відкриття мосту - дійсно, досить не мало людей ходили внизу по коліям; зараз - практично не бачу.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Табличку замітив при виході з мосту зі сторони вокзалу: "Міст збудована на честь 20-річчя незалежності України". Так що ж це виходить, що то приблизно 15 років чекати треба було? :)

Варто, ІМХО, було написати, що не "збудовано на честь 20-річчя..." (Нафіг нада такі пам"ятники!), а "відкрито до 20-річчя...".

Опубліковано

Не маю необхідності ходити через міст, тому ще не йшов через нього. Так як я розумію вихід там через Караван,то як там на рахунок цілодобового проходу? Через міст можна перейти цілодобово?

Опубліковано

Не маю необхідності ходити через міст, тому ще не йшов через нього. Так як я розумію вихід там через Караван,то як там на рахунок цілодобового проходу? Через міст можна перейти цілодобово?

Так, можна! Міст цілодобовий!(див. вище)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Щойно вернувся злий з прогулянки з доньою. НЕ можу не написати своє "фе" в сторону працівників які робили пандус на міст.

Це просто ЖАХ. В Каравані виявилось, що він підходить тільки для задніх коліс... ладно тащу задом на задніх двох наверх... але ж ні... останній сходи і там "рельси" стають вужчі... (дуже вдячний ДІВЧИНІ, яка помогла занести наверх коляску... мужики просто валили байдуже поруч). Сам міст нормально поки немає снігу. Але тут я дійшов до спуску на Вокзал, а там все до землі вужче на 5 см мін за задні колеса... про передні навіть не говорю. Але нічого страшного... якось скотився.

Після прогулягки по проспекту Грушевського бажання вертатись тою ж дорогою вже не було і не буде. Дорога пролягла через старий добрий великий міст на Перемоги. Пандуси на його сходах тестувати не схотілось (

Цікавить чо можна якось вирішити цю проблему, бо для мам буде ВКРАЙ важко повтори всі мої маніпуляції.

Ось така нічна пригода.

Опубліковано

ооо, в нас взагалі колеса не підходять до тих "типу пандусів", як задні так і передні подвійні і тому не вміщуються в ті швелера. Тому приходиться складати коляску і нести в одній руці її, а в іншій малого. Добре, що іноді трапляються приємні чоловіки і допомагають... але це буває вкрай рідко...((( Краще було б зробити суцільний пандус, тоді було б без проблем, але ж то не в нашій державі... сумно :(

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вчора прийшлося мені підніматися біля вокзалу і спускатися через Караван. Був з возиком типу "Кравчучка". Цікаво, чим керувалися монтажники, які встановлювали швелери на пандуси. Возик просто не ставав на них. В Каравані лише на одному прольоті більш-менш нормально став, а так прийшлося нести все вручну. :angry2:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...