Перейти до змісту

Міст Кривицького (чи Романюка)

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І я побував на відкритті. Почали з того що Клімчук привітав Романюка з днюхою і подарував копію "Таємної вечері" Да Вінчі зі словами "Щоб у вас не було свого Іуди" (чи якось так). Також Клімчук сказав що нарешті перестав боятись прокурорів за 300 тис. грн закопаних в цей міст з обл. бюджету в 90х роках. Вручили грамоти мера трудягам які цей міст будували (краще б преміювали баблом). І нарешті перерізали стрічку і процесія пішла, а за ними і простий люд. Що цікаво, оскільки прогін між опорами між залізницею та К-Карого та біля Каравана досить довгий, а міст на одночасний прийом такої кількості відвідувачів напевно не розрахований, то почав зозкачуватись з відносно немаленькою амплітудою (може сантиметрів з 10). І канєшно, знайшлися в натовпі такі панікьорші, що з криками "зараз міст впаде, он як хитається, я далі не піду!" бігли назад проти основної течії. Досить багато народу десь над проїзджею частиною розвертались і йшли назад. Поки я дійшов до Каравану очільники області і міста вийшли з приміщення на зустріч і почимчикували назад. Охоронець був у вишиванці:).

Ліфт зі сторони вокзалу запроектований, але поки що його не будували. Чи буде ліфт в Каравані - не відомо. І якщо з коляскою чи візком зі сторони вокзалу піднятсь можна (передбачені "рейки" на сходах), то зі сторони Каравану звичайні сходи без нічого. Мамаші з колясками і бабульки з "кравчучками" будуть у захваті.

Порадувало гумове покриття по всій площі мосту і сходів, але склалось враження що довго воно не прослужить.

Ну пі кілька фотографій з примітками :)

1pxp.jpg

2efe.jpg

3ihi.jpg

4dod.jpg

5jwj.jpg

6vrv.jpg

7udu.jpg

8tft.jpg

9nrn.jpg

post-6376-0-09138300-1314189019_thumb.jp

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нашвидкоруч зайвих площадок я нарахував 7. Прикинув, що зріст людей, що на площадці - 1.7м. Розвернув горизонтально. Десь 2.5-3.5м получилась площадка. 7*3 = 21м.

Але я - аматор. Тому й перепитав у математиків/будівельників.

А яке відношення до цього має зріст людини? Двохметровому амбалу дорога наверх буде довшою чим метровій дитині чи як?

Розвертати горизонтально якраз і не треба, зазвичай люди йдуть найкоротшим шляхом (лізуть через колії і т.д.), тобто на міст чи з моста старатимуться йти якнайближче до шахти ліфту. І якщо ніхто не зустрінеться на дорозі, то на кожній площадці буде робити крок-два не більше, тобто метр на кожній площадці. Скільки їх, я не рахував, але хай навіть сім, це 7 метрів лишнього шляху причому горизонтального, від цього ще ніхто не вмирав. 7 метрів - значна відстань лише коли в тебе понос. :D

Опубліковано

не вірю своїм очам!

нарешті добудували!!!

виникло одне питання - якщо зі сторони ЖД-вокзалу ніхто вхід на міст не закриватиме, то з боку Каравану вночі, певно, буде закрито?

а потяги прибувають та відбувають не лише вдень.

Опубліковано

зрозуміло. ну що ж, побачимо. бо пройти відстань по мосту та виявити, що з боку Каравана двері будуть закриті...

роздовбуть ті двері швидше, ніж прибіжить охоронець.

Опубліковано

Що цікаво, оскільки прогін між опорами між залізницею та К-Карого та біля Каравана досить довгий, а міст на одночасний прийом такої кількості відвідувачів напевно не розрахований, то почав зозкачуватись з відносно немаленькою амплітудою (може сантиметрів з 10). І канєшно, знайшлися в натовпі такі панікьорші, що з криками "зараз міст впаде, он як хитається, я далі не піду!" бігли назад проти основної течії. Досить багато народу десь над проїзджею частиною розвертались і йшли назад.

Мені здається міст розрахований на більше людей. Колись Одесі розхитував моста, по якому їздять авто, то він явно більше ніж на 10 см вгору і вниз хитався і нічого.

Опубліковано

Ліфт зі сторони вокзалу запроектований, але поки що його не будували. Чи буде ліфт в Каравані - не відомо. І якщо з коляскою чи візком зі сторони вокзалу піднятсь можна (передбачені "рейки" на сходах), то зі сторони Каравану звичайні сходи без нічого. Мамаші з колясками і бабульки з "кравчучками" будуть у захваті.

Про інвалідів, як завжди, забули. Європа йопт.

Невже не можна було зробити нормально...

Опубліковано

Подивився фото і навіть не знаю, чи то тішитися з того відкриття мосту (бо й самому іноді приходиться на вокзал пішки ходити), чи то плакати.

- А чи подумали ті Романюки і є же с німі, що сонце буває тільки влітку, а взимку буває і сніг, і якщо накриття ніякого не буде, то куди його згрібати? На голови базарникам, на машини, на поїзди, на пасажирів і провідників? Невже не знайшлося яких 10 - 15 тисяч у.о. щоб зробити накриття? Чи ніхто навіть не збирається цього чищення снігу робити?

- Щось мені здається що пандуси, на східцях зовсім не для дитячих колясок і не для кравчучок - там на швелерах такі борти, що там пройде тільки тачка з розчином. І ширина між колесами напевно замірялася не в кравчучки а в зіл-130 - однозначно, мої чемодани, з якими я постійно їжджу - не для цих ПАНТусІВ... Одним словом Дибіли а не майстрі...

- А не можна було перила, хочаб, де потрібно буде бабусям тягнутися вверх по тих сходах зробити з пластику - невже пластмасовий завод не дав би кілька десятків метрів труби, чи навіть залив би трубу 40-ку в пластмасу? Дуже гарно за металюку братися в 20-градусний мороз?

- Якщо вже такі всі тупоголові в нашому місті - підскажу де взяти гроші на накриття і пластикові поручні - продайте на років 5-10 рекламні площі - дві сторони ззовні і внутрішні за кілька тисяч і ось вам кошти і бабці будуть втішені. Хоча не сумніваюся - реклама скоро там появиться, а ті хто її буде чіпляти - ні копіючки не вкладає і не буде вкладати в будову мосту - все розписано відать...

Опубліковано
Міст - штука класна, але страшнувато стало, коли він хитатись почав

Повністтю згоден! Міст відчутно хитається на середині, причому не заповнений а майже пустий!

Ще здалось що на спеці почали плавитись і виділяти запах "коврики" з резини...

Кажуть Караван буде відкритий цілодобово (сходи)

Це краще ніж нічого, але найкраще щоб був нормальний відкритий спуск...

А то чувак там стоїть і "пасе", це ж треба тепер всю цю плитку і облаштування охороняти... Ех, тупість.

Про інвалідів, як завжди, забули. Європа йопт.

Невже не можна було зробити нормально...

І не кажи. Коли почали будувати міст ні про який Караван не було і мови, думали буде нормальний міст з нормальним виходом.

п.с зараз дивлюсь на фоту сходів з вокзалу і бачу наскільки вбого зроблено. Справдій, лишній кілометраж доведеться мотати :(

Опубліковано
виникло одне питання - якщо зі сторони ЖД-вокзалу ніхто вхід на міст не закриватиме, то з боку Каравану вночі, певно, буде закрито?

а потяги прибувають та відбувають не лише вдень.

Також було таке питання у мене, відповіді ніхто з моїх знайомих не дав, які були на відкритті. Зі сторони Каравану там, до речі, навіть акваріум є. Питання - як буде вночі? Потяги вночі також ходять, а Караван закривається на ніч. Тоді що, знову по коліям треба йти? :|

Опубліковано
Питання - як буде вночі? Потяги вночі також ходять, а Караван закривається на ніч. Тоді що, знову по коліям треба йти? :|

Для начала научись читать то, что пишут другие ;)

Опубліковано
Питання - як буде вночі? Потяги вночі також ходять, а Караван закривається на ніч. Тоді що, знову по коліям треба йти? :|

Для начала научись читать то, что пишут другие ;)

Да те що пишуть - до дупи, там охорону треба ставити зі сторони каравану, бо тому акваріуму буде капєц. Не думаю, що вони підуть на таке. Ну подивимось..

Опубліковано

Так охорона вже стоїть. Задумка з виходом через Караван ідіотська і найгірше в цьому мості. Стільки грошей просрано на непотрібні "площадки" зі сторони вокзалу, а вихід нормальний не зробили.

Опубліковано

Так охорона вже стоїть. Задумка з виходом через Караван ідіотська і найгірше в цьому мості. Стільки грошей просрано на непотрібні "площадки" зі сторони вокзалу, а вихід нормальний не зробили.

Вона там буде і вночі?

Опубліковано

Вона там буде і вночі?

так я питав, 24 години на добу чергування, + в них там 2ва компа з вiдеоспостереженням.

Опубліковано

ой,ну прям "вау на селі"...

така показуха, а ті і радуються що бабкі відмили

а народ позбігався: УУУУУУ і роти поодкривали

Опубліковано

Бл..., ну якого .... вам бракує? Не було моста - хрєново, є міст - ще гірше.

Масса людей, які в свому житті собачої будки не побудували, починають показувати які вони розумні і дотепні.

Ходіть і далі через колії, раз вам так подобається.

Опубліковано

Балувані всі стали ,як та Галя з анегдоту.

наскільки памятаю на добудову мосту з бюджету міста гроши не йшли ,

криша на пішоходному мості нафіг не потрібна ,це не літне кафе, а сітку поставити потрібно,

щоб різні дебіли,ой пробачте контркультурная маладеж , :rolleyes: не нробували провірити чи точно в контактній мережі

27 тисяч вольт.

Опубліковано

Балувані всі стали ,як та Галя з анегдоту.

наскільки памятаю на добудову мосту з бюджету міста гроши не йшли ,

криша на пішоходному мості нафіг не потрібна ,це не літне кафе, а сітку поставити потрібно,

Щодо коштів з бюджету - читай уважно пост №26

Також Клімчук сказав що нарешті перестав боятись прокурорів за 300 тис. грн закопаних в цей міст з обл. бюджету в 90х роках.

Ти знаєш, що це таке 300 тис гр в 90 роках? Це, тоді коли долар був по 4 гр. - тобто це цілих 75 тис доларів. Так вот, тоді коли коли робочим платили рівно 2 долари за день, коли вони ті панелі положили, з якогось заводу що розбирався, Інакше положили б однакові. За ці кошти, я думаю можна було 3 мости таких побудувати і забути.

Так що не нада тут зі своїми умозаключєніями... Ми не балувані, а звичайні реалісти - поїдь подивися, чи з таким само смаком і якістю побудовано хатинки наших добродіїв керівників. Думаю, там не сірою фарбою викрашено все і всюди...

Хіба не було б гарно зробити щось наприклад таке?:

Опубліковано
Бл..., ну якого .... вам бракує? Не було моста - хрєново, є міст - ще гірше.

Масса людей, які в свому житті собачої будки не побудували, починають показувати які вони розумні і дотепні.

Що таке приватність життя тобі відомо? Якого я повинен проходити на міст повз охорону як КПП? :dont:

Такого навіть в Росії нема.

Опубліковано

в нас все через ЖОПУ, пора змиритись :(

Роблять для галочки все, а не для людей, тому що "ті" не їздять і не ходять пішки...

Інвалідів краями пустили, ще й замутять доступ до нього не круглі суткі :) все може бути.

А тим хто його затвердив руки повідривати :)

На рахунок балуваності, то вже краще не робити нічого чим щось яке нафік нікому не нада, а то наприклад взяти Автостанцію, вроді накрили хоть від дошу, а ні щоб зробити повністю козирьок, щоб можна було сховатись від не погоди, а то тільки в коридорчиках, просто про людей не дбають, і всім пофігу... Так краще чим було, але всетаки...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...