Yarchik Опубліковано 2 Вересня, 2013 в 17:30 #26 Опубліковано 2 Вересня, 2013 в 17:30 Ох, як же це я міг забути про той генделичок?.. дякую!
Tarzanych Опубліковано 2 Вересня, 2013 в 20:39 #27 Опубліковано 2 Вересня, 2013 в 20:39 Який в мене шок був, коли в Козятині 50% мужиків з вагону рвануло до торговок на пероні, і викупили все бердичівське пиво, що було Я хоч і не вживав до того вже 2-3 роки, спробував з цікавості. Пиво як пиво. Це мабуть така сама традиція як чай у поїзді, і м'які іграшки в Сухінічах
Venom Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 08:31 #28 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 08:31 Так, пиво як пиво. Але, так сказать "По долгу служби" стараюсь куштувати пиво, яке з'являється на ринку. Як відомих виробників так і нових. Крім того, періодично доводиться випивати пиво, термін якого "доходить" ябо закінчився. Так от. Колись провтикав термін у кількох пляшок Оболоні, Чернігівського на пару місяців. Перед тим, як виливати, вирішив спробувати. Смак практично не змінився. А ось у Бердичівського через пару днів після протермінування з'являється характерний кислуватий присмак. На рахунок дифіциту Бердичівського в літній період. Так, присутня така тенденція. Але, як правило, влітку відсутні ті сорти пива, термін бродіння яких більший. Це як правило "Кармеліт", "Оригінальне", "Старий Бердичів", є ще в них напівтемне та темне, які з'являються зимою.
vetalforever Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 08:47 #29 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 08:47 Крута темка. Я, як людина яка жила неподалік від пивзаводу в Бердичеві до 16 років, можу відверто заявити - пиво має хороший смак. Звертайте увагу на партію і "дійсний до" - в нього всього 25 днів придатності. Востаннє довелося купувати в СітіПарку (просп Волі49) місяців зо два тому та на ринку ГПЗ (біля бібліотеки). І найголовніше: Пийте охолодженим
Grekus Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 08:55 #30 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 08:55 Чув хороші відгуки про це пиво, але в магазинах, де зазвичай буваю ("Там Там", "Зося") - такого нема. Хто в курсі, де в центрі Луцька можна купити свіжого "Бердичівського"?Ну правда не центр но я беру пиво бердичівське Біля фокстроту на рівненській 48, та території автоколони 2 склад з пивом. Доречі микулин літровий там 9 грн.
Venom Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 09:19 #31 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 09:19 Звертайте увагу на партію і "дійсний до" - в нього всього 25 днів придатності.Поправочка - термін зберігання - 20 днів.
vetalforever Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 09:21 #32 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 09:21 пакращення
RomaL Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 09:48 #33 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 09:48 Коли ще в нас його не було, мені возили з Бердичева. Коли з'явилось у нас, пив тільки його. А привозили розливне з завода, то наше пивбазівське навіть близько не лежало. Пляшкове зіпсувалося, зараз його не п'ю. Якийсь присмак з'явився неприємний.
Valik113 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 10:05 #34 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 10:05 Раніше брав в Луцьку фірма "Славія" (Курілін І.А ) находиться за перехрестям між вулицями ківерцівсяка і стрілецька зразу за Авто мийкою там їх офіс і база .. дуже дешево брати .. можна вертати тару . Номер телефону на офіс 050 820 40 50 . зателефонуйте запитайте .. чі ще вони працюють з бердичевом !
huntsman Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 14:11 #35 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 14:11 як сказав мені один продавець "живого пива" - хороше пиво потрібно пити зимою в літку "павлівське" на стільки світлішає, що і смак не можливо відчути, а от в зимку воно дотримується термінів визрівання напевно давно вживаю Бердичівське (навіть ще коли його в Луцьку не було) часто бував на Житомирщині, то за Бердичівським не помічено сезонної зміни якості
Venom Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 14:18 #36 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 14:18 Ну так а я про що. Просто влітку Бердичів випускає пиво, яке має менші терміни бродіння. Пиво з довшими термінами бродіння починаю випускати не в сезон.
vetalforever Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 14:27 #37 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 14:27 кароче, хлопаки, шо ми отово мутимо воду в ступі?Може є пропозиція випити по бокальчику на днях?
Vadimm Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 15:04 #38 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 15:04 хороше пиво потрібно пити зимоюПавлівське зимою застати не кисле - це ж яким везунчиком треба бути? На днях (ще літом) хотів придбати пляшку - а термін придатності закінчується в цей же день. Виходить в Бердичівському більше консервантів.
Forever Autumn Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 15:23 #39 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 15:23 Якщо в центрі - то колишній буфет - там зараз ПАБ - розливне.
LaMeRiLKiN Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 20:19 #40 Опубліковано 3 Вересня, 2013 в 20:19 Якщо в центрі - то колишній буфет - там зараз ПАБ - розливне.а хіба там є бердичів? там всяке "московське", "душа монаха" і т.д. Але одне з найсмачніших в Луцьку на розлив.
Venom Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 07:46 #41 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 07:46 хороше пиво потрібно пити зимоюПавлівське зимою застати не кисле - це ж яким везунчиком треба бути? На днях (ще літом) хотів придбати пляшку - а термін придатності закінчується в цей же день. Виходить в Бердичівському більше консервантів.Або Бердичывське просто пастеризують
Oksana04 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 07:51 #42 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 07:51 Або Бердичывське просто пастеризуютьКажуть, що На Бердичівському пивзаводі немає пастеризатора. Тут якби й захотіли варити пастеризоване пиво - не змогли б. )))
Slavco Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 08:30 #43 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 08:30 Є совість говорити за пиво в першій половині дня?
bodia88888 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 08:43 #44 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 08:43 Є совість говорити за пиво в першій половині дня?Та ще й посеред тижня)))
deluxkangoo Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 11:18 #45 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 11:18 Вот что пишут спецы одноклубники:настоящее пиво это Бердичевское (хмельное, лагер, кармелит, пшеничное, и т.д...) Славутский комбинат, это Князь Сангушко, Княгиня Сангушко...Всё остальное пиво варится на так называемых "гранулах хмеля" что подрузомевает порошок, ну а пастеризатор, делает свое дело (ускоряет процесс брожения). Кстати на опель-клубе есть тема, где человек подробно все эти процессы описывает.Немного поясню для любителей пенного напитка:Умань-пиво, гранулированное, но без мальтозной патоки, варится не 20 дней а до 40 суток - потому имеет солодовый вкус, но проходит пастеризатор, срок годности 45 суток.Черниговское №28, тоже что и вся линейка СанИнбев, пастеризатор, мальтоза, крупа кукурузная или рисовая, гранулы хмеля, ИМХО - химия.Бердичевское - не проходит через "модный пастеризатор" сорт, хмельное и лагер, варится 20 суток -потому эти сорта чуть хуже, но 100% без химии, раньше оно было вкусней из-за того что вода была из скважин глубиной 240 метров, сейчас вода из скважин не используется (если верить моему товарищу).Князь Сангушко - это самый лучший продукт "пенного" варится по старой рецептуре и используется артезианская вода.Его очень редко встретишь в ларьках и магазинах, так как срок реализации 14 дней.
Vadimm Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 16:30 #46 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 16:30 Князь Сангушко - это самый лучший продукт "пенного" варится по старой рецептуре и используется артезианская вода. Его очень редко встретишь в ларьках и магазинах, так как срок реализации 14 дней. А в мене тут через дорогу магазинчик в якому постійно є і Сангушко і Бердичівське
igorgame Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 16:59 #47 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 16:59 де зазвичай буваю ("Там Там", "Зося") - такого немаУ Там-Тамі, навпроти ковбасного відділу, є декілька сортів на розлив!!!
DobrujVe4ir Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 08:56 #48 Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 08:56 Князь Сангушко - это самый лучший продукт "пенного" варится по старой рецептуре и используется артезианская вода. Его очень редко встретишь в ларьках и магазинах, так как срок реализации 14 дней. А в мене тут через дорогу магазинчик в якому постійно є і Сангушко і Бердичівське теж хотіла написати про цей магазин п.с. а ми з Вами сусіди виходить)
Zheny@ Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 09:02 #49 Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 09:02 Князь Сангушко - это самый лучший продукт "пенного" варится по старой рецептуре и используется артезианская вода.Згавнилося пиво. Рік тому було смачніше за Павлівське. тепер стало гівно. Солодке стало, явно через патоку чи ще якусь рисову муку.Хоч в пляшках, хоч на розлив.Павлівське та Бердичівське поки рулять. Земан розливний теж пайдьот.
Vadimm Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 15:06 #50 Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 15:06 Згавнилося пиво. Рік тому було смачніше за Павлівське. тепер стало гівно. Солодке стало, явно через патоку чи ще якусь рисову муку.От як раз зараз смакую, так, троха є солодких ноток, але приємне. Признаюсь, давно його не пив, не можу порівняти з "тим" Сангушко. Все одно смачно.теж хотіла написати про цей магазин п.с. а ми з Вами сусіди виходить)Ми з вами, схоже, не тільки сусіди, але й працювали на 1 фірмі тільки в різні періоди. Волі 2, так?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.