Перейти до змісту

Вегетаріанство

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 годин тому, MANJAK11 сказано:

фублін, збочинець

Зарубати собаку - це так само нормально, що і зарубати свиню чи корову. Просто дивлячись на м'ясо собаки, Ви хоч трошки розумієте вегетаріанців.

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Навіщо ці крайнощі.  Я не проти вегетаріанців це їх вибір. Але я без м'яса жити не можу.

Опубліковано
4 хвилин тому, silfida сказано:

Навіщо ці крайнощі.  Я не проти вегетаріанців це їх вибір. Але я без м'яса жити не можу.

Це логічно, бо Вас змалечку підсадили на нього.

Опубліковано
5 хвилин тому, Deemon сказано:

Я за травоїдних, більше мяса залишиться нормальним ;)

Хіба є його нестача? Купа лежить на прилавках і гниє/розкладається :)

Опубліковано
On 05.07.2011 at 17:56, laska сказано:

Сьогодні ця тема спливала неодноразово. Обговоримо? Тим більше, що у нас на форумі є яскраві представники вегетаріанців. zaHARE, ау!

Створила тут, а не в кулінарії, бо це все ж таки спосіб життя.

Від себе, розумію етичні міркування прихильників, фізично почуваюсь краще, коли споживаю рослинну їжу.

На сьогодні це дороге задоволення.

Вегетаріанство - це ВИБІР, спосіб життя, світосприйняття. Питання це скоріше риторичне, а тема напевно більш філософська ніж кулінарна.

Опубліковано
4 хвилин тому, OlgaAlterEgo сказано:

Вегетаріанство - це ВИБІР, спосіб життя, світосприйняття. Питання це скоріше риторичне, а тема напевно більш філософська ніж кулінарна.

Народившись у суспільстві м'ясоїдів, Вам стати вегетаріанцем мабуть так само складно як і чоловіком :)

Опубліковано

погано тільки те, що нерідко цей вибір починають наліво-направо втирати як мантру, а-ля покайтесь і увіруйте в боби, бо м"ясо це треш, пекло і забуття.

Опубліковано
9 хвилин тому, case_l сказано:

Народившись у суспільстві м'ясоїдів, Вам стати вегетаріанцем мабуть так само складно як і чоловіком

філософія на рівні - дерево=майонез

Опубліковано
13 хвилин тому, Deemon сказано:

погано тільки те, що нерідко цей вибір починають наліво-направо втирати як мантру

Де саме? І як часто?

Опубліковано
11 годин тому, difoto сказано:

Бо на другій хрюшка мімімішна.

11 годин тому, filosof81 сказано:

Ну якщо є люди для яких це виглядає кумедно - я не дивуюсь чому в цій країні йде війна

просто на першій - походу собака!

Опубліковано
Цитувати

По количеству белка собачатина ничуть не уступает говядине или свинине. А вот если посмотреть на содержание жира и холестерина, то здесь картина получается совершенно иная. В 100 граммах мяса собаки содержится всего 44 мг холестерина, тогда как для свинины и говядины это 55 и 70 мг соответственно.

Таким образом, при практически одинаковой питательной ценности, собачатина характеризуется пониженным содержанием холестерина. Именно этим фактом и объясняются полезные свойства собачьего мяса с точки зрения диетологии.

http://krasmeat.ru/poleznyie-svoystva-sobachego-myasa/

Опубліковано

Когда забивается животное, продукты его жизнедеятельности прекращают выводиться его кровеносной системой и остаются "законсервированными" в мертвом теле. Мясоеды, таким образом, поглощают ядовитые вещества, которые у живого животного покидают тело вместе с мочой. Доктор Оуэн С. Паррет в своей работе "Почему я не ем мяса" заметил: когда варят мясо, вредные вещества появляются в составе бульона, в результате чего тот своим химическим составом практически идентичен моче.
В индустриальных державах с интенсивным типом развития сельского хозяйства мясо "обогащается" множеством вредоносных веществ:
ДДТ, мышьяком /используется как стимулятор роста/, сульфатом натрия /используется для придания мясу "свежего", кроваво-красного оттенка/, ДЕС, синтетическим гормоном /известный канцероген/. Вообще мясопродукты содержат множество канцерогенов и даже метастазогенов. Например, всего в 2 фунтах жареного мяса заключается столько же бензопирена, сколько содержится в 600 сигаретах!

Опубліковано
27 минут назад, filosof81 сказал:

Когда забивается животное, продукты его жизнедеятельности прекращают выводиться его кровеносной системой и остаются "законсервированными" в мертвом теле. Мясоеды, таким образом, поглощают ядовитые вещества, которые у живого животного покидают тело вместе с мочой. Доктор Оуэн С. Паррет в своей работе "Почему я не ем мяса" заметил: когда варят мясо, вредные вещества появляются в составе бульона, в результате чего тот своим химическим составом практически идентичен моче.
В индустриальных державах с интенсивным типом развития сельского хозяйства мясо "обогащается" множеством вредоносных веществ:
ДДТ, мышьяком /используется как стимулятор роста/, сульфатом натрия /используется для придания мясу "свежего", кроваво-красного оттенка/, ДЕС, синтетическим гормоном /известный канцероген/. Вообще мясопродукты содержат множество канцерогенов и даже метастазогенов. Например, всего в 2 фунтах жареного мяса заключается столько же бензопирена, сколько содержится в 600 сигаретах!

Перше твердження брєд, й має смисл хіба до здохлих тварин, а не яких забили, та й то там інші процеси проходять

Ну і по другому твердженню : можна подумати, рослини виключно на *Божій росі* нині вирощуются ? ГМО ? Нє нє слишал. Міндобрива ? Аналогічно. Й так далі. Про те, що всі немісцеві рослини зриваются виключно недозрілі й *доходять* виключно на прилавках, я вже мовчу. Не треба нікого ні в чому переконувати, а то як боротьба за права гомосексуалістів получаєтся. Мені пофіг, що вони там між собою *шпілятся*, але нафіг мені доказувати, що то так добре й природньо ? Ви ж не до колег вегетаріанців цей текст писали, правда ?

Опубліковано

ні це пропаганда вегетаріанства)) ви все правильно про рослини написали -0 але не забувайте що тварин годують цими ж рослинами )

Опубліковано
1 година тому, filosof81 сказано:

Например, всего в 2 фунтах жареного мяса заключается столько же бензопирена, сколько содержится в 600 сигаретах!

Удоснах !

Прийдеться їсти м'ясо на пару. Жарти не буду.

Когда забивается животное, продукты его жизнедеятельности прекращают выводиться его кровеносной системой и остаются "законсервированными" в мертвом теле. Мясоеды, таким образом, поглощают ядовитые вещества, которые у живого животного покидают тело вместе с мочой.

Звучить грубо.

Та й схоже на маячню якогось барана ,який об'ївся сирої трави.  Як і сказано було вище, таку тезу можна було висловити до тварини, що померла своєю смертю, або від хвороби.  так, тварини також хворіють!

когда варят мясо, вредные вещества появляются в составе бульона, в результате чего тот своим химическим составом практически идентичен моче.

Дуже розумно!  Просто геніально! Я коли варю м'ясо для супу чи бульйону - перший "бульйон" після 10-15хв кипіння - зливаю.  м'ясо мию під проточною водою і лише тоді ставлю доварюватися. І ніяк інакше!

А щодо сечі, то я завжди вважав, що уренотерпію ці ж вегетаріанці і вегани придумали! 

Ага. А овочі ви в себе на лоджиї вирощуєте? Екологічно чисті? Политі талою водою з альпійських гірських річок ?І земля для них привезена десь із гір Тібету?

Нє?  Купуєте в маркетах?  То купіть прилад для перевірки на гербіциди та пестициди - будете здивовані!  Або занесіть в лабораторію - вам очі відкриють, стосовно "безпечності ваших овочів.

Я ще більше скажу:

Цією фразою оперують вегани і вегетаріанці уже кільканадцять років! :) лол.  нічого нового не придумали і не знайшли.

Тут вичитав цікаві тези. Особливо стосовно рослинної їжі.

Опубліковано
8 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

треба якусь тему зробити про "Хелсі фуд", для тих хто хоче жити вічно

ну нарешті!

Є подібна тема. Не хочу шукати, щось про корисні продукти , роздільне харчування і т.д.

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

ну нарешті!

Є подібна тема. Не хочу шукати, щось про корисні продукти , роздільне харчування і т.д.

бо то не справжні вегетаріанці то хелсі-фудери

Опубліковано
20 годин тому, OlgaAlterEgo сказано:

Саме тому вона і в цьому розділі :)

Опубліковано

Навіщо ви всі спорите? Це все така фігня. У кожного свій вибір і він рахує його правильним. Мясоїди не погоджуються з вегетаріанцями і навпаки вегетаріанці з м"ясоїдами, тому що це їх вибір і бачення світу, стиль життя і т.д. І коли хтось цьому суперечить з"являється супротив, виникає суперечка так як по цьому стилю людина жила 10,20,30 років. Це перевертає все її бачення з ніг на голову, тому вона ніколи з цим не згодиться. Людина має пройти свій шлях, досвід щоб зрозуміти. В цьому і є сенс життя пізнавати себе і світ. А ви хочете людей заставити і переконати. Коли я захотів стати вегетаріанцем, точніше мене зацікавив їх вибір, я задав питання чому? Взявши літературу, передивився безліч фільмів, спробував на собі і мені це сподобалось. І ось я вегетаріанець!) . І я дуже радий, що зробив цей вибір. Але дійшов я до цього не з чиїхось переконань, тобто з переконань але я їх сам обрав і мені це ніхто силою не нав"язував.

Всім добра!)))

Опубліковано

І ще одне. Якби вегетаріанство було б просто смішною помилкою, ця тема не викликала стільки суперечок. І не тільки на цьому форумі, а й в усьому світі. Є правда і там і там. Ви самі обираєте де бути. Де комфортніше. Наприклад ще в дитинстві в селі на мої очах різали свиню і я з сестрою це побачив і почав дуже плакати. Потім коли підріс я і сам допомагав вбивати і не плакав. Я прибив в собі це відчуття, тому що мені нав"язали що так треба. Але згодом я вернувся і зробив свій вибір. Тому вибирайте що вам комфортніше, що приносить полегшення і це буде правильно. Ми всі дуже різні і не можемо обирати теж саме. Кожен до цього прийде згодом.

Мабуть все. Всім удачі!

Опубліковано
В 03.08.2016 at 17:29, Andrey123 сказал:

Навіщо ви всі спорите? Це все така фігня. У кожного свій вибір і він рахує його правильним.

Всім добра!)))

Проблема в тому - що це не просто питання вибору незначних речей. Це питання життя і смерті живих істот. Яких вбивають жахливою смертю - заради тих хто хоче просто насолоджуватися. Для канібала людське мясо просто - смачний делікатес. і з гастрономічної точки зору з ним неможливо сперечатися - питання ребром стає з етичної

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...