Перейти до змісту

Вегетаріанство

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 хвилин тому, bigroomhouse сказано:

Я в Намасте спробував гарячий напій лимонно-пекучий, без цукру, і забув як називається. Він виглядом схожий на лимонний сік, і в ньому шматочки лимону плавали. Може хтось підкаже ? Дуже мені сподобався.

"імбирний чай"

• 5 тижнів потому...
  • Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Long term vegetarian diet changes human DNA raising risk of cancer and heart disease

A_picture_of_vario_3146135b-large_trans+

Populations who have had a primarily vegetarian diet for generations carried a genetic mutation which raised risk of cancer and heart disease

Довготривале вегетаріанство змінює гени і може спричинити рак та проблеми серця

хоча тут же є купа досліджень що скажуть навпаки

Опубліковано
34 хвилин тому, b0rg сказано:

Довготривале вегетаріанство змінює гени і може спричинити рак та проблеми серця

хоча тут же є купа досліджень що скажуть навпаки

який відсоток людей, що вмирає від раку є вегетаріанцями?

Опубліковано
Цитувати

In the 2015 paper from EPIC-Oxford (19), there was no difference in all cancer mortality between vegetarians (including vegans) and regular meat-eaters (0.93, 0.82-1.05). Vegetarians had lower rates of death from pancreatic (0.48, 0.28-0.82) and lymphatic (0.50, 0.32-0.79), but not colorectal, lung, breast, or ovary cancers.

After excluding participants who changed diet categories during the study, vegetarians had a lower risk of all cancer (0.82, 0.72-0.94), and similar findings as above for the other cancers.

Vegans suffered from 67 deaths from cancer, with a rate not significantly different from regular meat-eaters (1.14, 0.88-1.47).

Практично однаковий відсоток вегетаріанців та м"ясоїдів вмирає від раку

Опубліковано
9 хвилин тому, lilechka сказано:

це добре, не доведеться здохлятину їсти

Опубліковано
3 часа назад, lilechka сказал:

Дослідження не зовсім "чисте".Для дослідження брали вегетаріанців на даний момент,а не вегетаріанців від народження.Оскільки багато вегетаріанців припинили їсти м'ясо в зрілому віці.Я дивився статистику онкозахворювань по країнах світу,так от,в Індії близько 40%-50% вегетаріанців від народження,інша частина вживає м'ясо досить рідко.То порівняно з країнами Заходу у них захворюваність в 10-20 разів!!! нижча.Джерело

Опубліковано
41 minutes ago, zaHARE said:

Дослідження не зовсім "чисте".

Де ви бачили "чисте" дослідження? Хто фінансує - такі і результати :D

Вегетаріанці від народження? Ета как? Приколи типу "не їдять мняса з дитинства бо тупо немає за що його купити" або "не їдять мняса з дитинства бо в селі, де народився, ніхто його не їсть" не катять. Будь-ласка, з біологічної точки зору. І без дхармипутри і досліджень інших вегетаріанських "вчених", якщо ваша ласка.

А, і ще одне. Материнське молоко теж вважається за фуфуфу вегетаріанцями "від народження", чи тільки мнясо невинно убієнних тварин?

А, і чуть не забув. Ніц особистого, ваша тема і всьо такоє. Просто в цьому куточку більше прошарених людей крутиться, от і питаю.

Опубліковано
18 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

А, і чуть не забув. Ніц особистого, ваша тема і всьо такоє. Просто в цьому куточку більше прошарених людей крутиться, от і питаю.

а ще можна зайти в поліклініку\лікарню і спитати - "хто тут вегетаріанці"... і порахувати %

p.s. материнське молоко не "фуфуфу", як і людське залом... як і м'ясо... просто ні ринок ні законодавство ще не готові до цього

Опубліковано
32 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

А, і ще одне. Материнське молоко теж вважається за фуфуфу вегетаріанцями "від народження", чи тільки мнясо невинно убієнних тварин?

Якщо мама виживає після кормління, то ок.

• 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
6 часов назад, Zheny@ сказал:

Ти ялинку купуєш чи сосну?

ЧИ купив штучну?

Років 12 тому купили штучну і ї ставимо.)))

Опубліковано

а от я ні.

І вирощену курятину і свинину, і ялинки, яких в рік садять по 10 000 штук.

Отакий я ізвєрг.

Навчаться м'ясо вирощувати штучно - все одно буду його їсти.

Опубліковано
13 часа назад, Zheny@ сказал:

а от я ні.

І вирощену курятину і свинину, і ялинки, яких в рік садять по 10 000 штук.

Отакий я ізвєрг.

Навчаться м'ясо вирощувати штучно - все одно буду його їсти.

Та хіба я в тебе з рота видираю?)))) Я от не можу підняти руку на невинне створіння і перерізати йому горлянку,тому й пощу в цій темі інфу,що тварини також мають почуття,люблять життя,людлять своїх діток,люблять волю.

А "штучне" м'ясо вже давно роблять і наші ковбасники його досить у великих кількостях додають у свою продукцію для здешевлення собівартості.Ніхто й не помічає)))).

Опубліковано
9 часов назад, Cherman сказал:

Я, думаю, під час виробництва ковбаси, не страждає жодна коровка чи свинка.:)

На жаль,поки страждає.І не одна-мільйони.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Безсенсово сперечатися з тим хто не практикував вегетаріанство хоча б рік -два. Тільки людина яка харчувалася і так і так - довгий проміжок часу ,може зрозуміти і порівняти. Я  не вживаю мясо близько 6 років. Різницю відчуваю. Були тижні коли я інтенсивно працював фізично + вечері тренування. - Без проблем, без мяса. В мене є друзі - в яких діти не їдять мяса з народження -  в когось по 5, в когось 15 років. Тому мій особистий досвід  і досвід моїх друзів показує,яка реальність. і що є що.

Опубліковано
14 годин тому, filosof81 сказано:

Безсенсово сперечатися з тим хто не практикував вегетаріанство хоча б рік -два. Тільки людина яка харчувалася і так і так - довгий проміжок часу ,може зрозуміти і порівняти. Я  не вживаю мясо близько 6 років. Різницю відчуваю. Були тижні коли я інтенсивно працював фізично + вечері тренування. - Без проблем, без мяса. В мене є друзі - в яких діти не їдять мяса з народження -  в когось по 5, в когось 15 років. Тому мій особистий досвід  і досвід моїх друзів показує,яка реальність. і що є що.

Больше месяца как затихла канонада(или даже больше если считать с окончания главной битвы), но обязательно найдется борцун-некромант за свободу от отбивных и в очередной раз будет бытся каждому в лицо с возгласами что он уже зеленый чуть больше чем полностью, а ты ешь мяса и вообще я Д'артаньян - все мясоеды. 

Опубліковано

Ad hominem, или argumentum ad hominem (лат. «аргумент к человеку») — аргумент, основанный на личности оппонента, а не на сути дискуссии, объективных фактах и логических рассуждениях. или проще некоторые люди при спорах, когда у них кончаются аргументы для защиты своей позиции, переходят в другую фазу ведения диалога: они атакуют личность оппонента (или позицию).  Я  высказывал свою точку зрения, вы можете быть с ней не согласны - это ваше право. Но хамить человеку(даже косвенно) которого вы не знаете - это просто  отсутствие элементарной культуры .

Опубліковано
On 30.07.2016 at 12:38, filosof81 сказано:

Я  высказывал свою точку зрения, вы можете быть с ней не согласны - это ваше право. Но хамить человеку(даже косвенно) которого вы не знаете - это просто  отсутствие элементарной культуры

молодець - піди з'їж відбивну телячу.

Опубліковано
8 годин тому, Zheny@ сказано:

молодець - піди з'їж відбивну телячу.

добре хоч не "жрітє камні" :)

але тема корисна, магічно притягує "хіщніків" і "міслівцев"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...