Перейти до змісту

В школах Луцька змушують вивішувати портрет Януковича

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://zaukrainu.info/2011/05/v-shkolah-lutska-zmushuyut-vyvishuvaty-portret-yanukovycha/#more-2045

Директорів луцьких шкіл зобов’язали в своїх кабінетах повісити портрет Януковича. Хто проти – «Буде мати особисту розмову з Клімчуком!» заявив начальник освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк. 13 травня відбулась нарада управління освіти Луцької міської ради на якій начальник управління Олег Гребенюк в усній категоричній формі зобов’язав керівників шкіл вивісити портрети Януковича в усіх кабінетах школи. Про це нас повідомив один із директорів, який був присутній на нараді. Начальник освіти застеріг присутніх – хто наказ не виконає буде «особисто спілкуватися з Клімчуком у його кабінеті!».

Я не розумію обурення? В радянські часи навіть в молодших класах над дошкою завжди висів портрет юного Ілліча і "хлопченя з розумними очима і з чолом високим та ясним" завжди надихало! А зараз нема кому надихати, срочно треба фотки "юного Віті"!

Опубліковано

Гугл по запиту "В школах Луганска заставляют вывешивать портрет Ющенко" нічого в тему не видав...

значить, вішали і не вийо..ались

Опубліковано

я бы повесил обязательно! композиция "янык vs. венок " - радует глаз и душу g05.gif

как вариант композиция "из школы в школу жизни. ходка первая" шобы дети знали на кого ровняться

погуглил пикчеры - перзедент прекрасен в любом ракурсе .. хоть комиксы рисуй

Опубліковано

Для дартсу?

Як тільки Федорич виграв вибори відразу був Повішен На офісі. (в якості мішені :rolleyes: )

Клієнтам подобається бавитись, :mdr::P

Опубліковано

а шо тута странного ? висели ведь Владимир Ильич Ленин, Иосиф Виссарионович Сталин, Георгий Максимилианович Маленков, Никита Сергеевич Хрущёв ,Леонид Ильич Брежнев ,Юрий Владимирович Андропов, Черненко, Михаил Сергеевич Горбачёв, потом настал черёд Кучмы, Ющенка, вот теперь висит Янукович, кто там за ним прийдёт - тоже висеть будет... традиция такая ёпт..

Опубліковано

я бы повесил обязательно! композиция "янык vs. венок " - радует глаз и душу g05.gif

как вариант композиция "из школы в школу жизни. ходка первая" шобы дети знали на кого ровняться

погуглил пикчеры - перзедент прекрасен в любом ракурсе .. хоть комиксы рисуй

3b1d9dca19.jpg

Опубліковано

Портрет президента - нічого не вдієш... Інше питання - чи подобається він..

А є закон, щоб в школах висів пАльтрєт Прєза?

А якщо висить Шевченко?

Дайош в церковно-приходських школах фоткі Яника в стилі - Опознавательная фотосъемка

i-2569.jpg

Опубліковано

Ось вчився в 4-тій школі то в класах висіли плакати "прапор і гімн України". Деінде - Леся Українка, Тарас Шевченко.

нащо ці президенти в кожному кабінеті. Не висіли ніколи..Понапридумують

Опубліковано

Куточок символіки і класу є вимогою ще за Кучми. Там прапор, герб, гімн, портрет президента, обов'язки учнів, актив класу.

Вчителі жартома кажуть: вішаємо портрет Януковича, може покращить свій освітній рівень :D

Начальник освіти застеріг присутніх – хто наказ не виконає буде «особисто спілкуватися з Клімчуком у його кабінеті!».

Ще би з таким завзяттям наш барин взявся за інші вагоміші проблеми школи. Починати навчальний рік без підручників уже стає нормою і проводити навчання в погано отоплюваних кабінетах теж. :closedeyes:

Опубліковано

Так принято во всех странах мира, и ничего удивительного в этом нету.

Каждый должен знать какой сейчас президент в стране.

Опубліковано

Вчора бачив - такий висів в кабінеті правознавства. Беріться за маркери і фламастери, мої юні друзі :D

Опубліковано

Вчора бачив - такий висів в кабінеті правознавства. Беріться за маркери і фламастери, мої юні друзі :D

краще за яйця) Вже перевірено - в нього на них імунітету немає :lol:

Опубліковано

колись гАНЯ гЕРМАН казала, щось типу

""Портрет в.ф. не потрібно вішати - це ж не ікона"

ТОМУ ЩО ПОСЛІДОВНИЙ.....

))))

Опубліковано
' timestamp='1305983684' post='1052375623']

почекайте, наскільки я зрозумів новину - це ДИРЕКТОРІВ шкіл зобов'язують у КАБІНЕТАХ ДИРЕКТОРІВ -

при чому тут навчальні приміщення?

Ключове слово ЗОБОВ'ЯЗУЮТЬ...

Певно від того й таке сприйняття.

Опубліковано

Знаєте, народ. Мені якось пофіг, хто там висить чи буде висіти. Цього року я забираюсь з цього пекла поборів і показухи. Залишились екзамени. Я напевно один із тих людей, яким політика в школі не байдужа, бо всім ІНШИМ (школоло) якось пофіг на яників і ющенків. Їм важливіше новий хіт патапа, ріанни з емінемом чи нового статусу Вкантактє.

Так що вибачайте, в школі я шаную лише Тараса Шевченка і Лесю Українку і інші відомі портрети. А ще я поважаю СУ-152, яка висить в кабінеті військової історії, і яку я опізнав завдяки WoT (Хоч якась користь).

Опубліковано
' timestamp='1305997330' post='1052375715']
' timestamp='1305983684' post='1052375623']

почекайте, наскільки я зрозумів новину - це ДИРЕКТОРІВ шкіл зобов'язують у КАБІНЕТАХ ДИРЕКТОРІВ -

при чому тут навчальні приміщення?

Ключове слово ЗОБОВ'ЯЗУЮТЬ...

Певно від того й таке сприйняття.

ну, бачиш, не знаю напевно жодної людини, яка пролізла в керівне крісло якимись позитивними якостями...

тому тут усе дуже просто - цим людям не звикати робити те, що кажуть зверху.

Відсотків на 90 згоден...

Точніше про 90% згоден :(((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...