Перейти до змісту

У Луцьку хочуть перейменувати вулиці

SysR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво, а в нашому місті є вулиця Любарта?

а то в честь Шухевича вже 2 назвали.... скоро в често кожного бійця УПА вулиці називать будуть!

Я проти перейменування, хочуть назвати вулицю, хай її побудують і хоть називають в свою честь, а так то це нікому не потрібне відмивання грошей, які в кінці осядуть в когось в кармані!

Звичайно, вулиці Любарта немає і поки що бути не може. Любарт же не українець.

Як не дивно, але вулиця Любарта (а також Вітовта, Кн. Острозьких, Свидригайла) була в Луцьку під час німецької окупації

• Відповідей 104
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якраз історична справедливість і полягає в тому, щоб зберігати історію. І якщо була вулиця зформована в певний період часу і назвалась тогочасним іменем, то вона і має називатись так - бе це історія.

Проспекту Волі повернемо ім’я Леніна? А якщо вулиці іменами Сталіна чи Гітлера названі, то їх назви теж змінювати не потрібно?

думаю варто заглянути глибше в історію =- у ті часи коли взагалі на тих місцях не те що вулиць не було, а й хат і поставити одну велику крапку.

Опубліковано

Їм не перейменуванням вулиць треба займатись а впорідкуванням тих що є, розказую: їду встановлювати банк-клієнт на вулицю Ранкова 1А - район цукрового. коротко опитавши куди мені їхати - їду. вийшов і почав лазити шукаючи потрібну адресу. шукав довго і ретельно вивчав місцевість. ніколи не міг додуматись до того що потрібна адреса не з тієї сторони вулиці і дуже далеко від самої вулиці.

прикладаю карту із вказаними адресами - №1 - цукровий завон і зверніть увагу де той об"єкт, що я шукав - Ранкова 1А, з якої сторони вулиці і наскільки віддалений від №1 і що між ними.

знаю що на вулиці Глушець, в районі від вулиці Бринського і далі до Дубнівської йдуть по одній і тій же стороні спочатку непарні, а потім адреса з парною нумерацією, чи навпаки, головне що саме на одній стороні вулиці

post-2373-0-56226200-1305812143_thumb.jp

Опубліковано

Отличное задание для квеста ;)

це точно квест у мене ще той був. і головне ніхто нічого не знає, бо це терторія якоїсь бувшої бази, тепер поділеної на н-нну кількість шматочків

Опубліковано

Та й в народі він називається не інакше як "Славік", оскільки (не знаю як зараз) колись на постаменті писало "СЛАВА ТРУДУ".

Протестую ! Це пам"ятник AC\DC !

Опубліковано
' timestamp='1305817055' post='1052374178']

я от шось дочитатися не можу - а в проекті точно нема вулиці імені депутата григоренка?

шось не цінить він себе, ой не цінить...

Ты не улицы ищи а ТУПИКИ ... :D

Опубліковано
' timestamp='1305805464' post='1052373975']
Якщо я не помиляюсь, то це ще не всі ніки цього хлопчини.
Помиляєшся! ...імена наші якшо хочеш то можу назвати тобі в пп і розповісти про нашу молодіжну організацію
Хочу. Будь ласка.

Четверо зареєстровані в один день. Одночасно на Борді не бувають. Всі безграмотно пишуть. Підозріло)))

Опубліковано
Як добре, що в нашій країні є ще такі люди з такею думкою, значить не все ще втрачено ! Бо адміни наші бордівчани які вже довго на борді, то закальонні люди ідей комунізму і совка ще з дитинства , ось тому й у них думка: хай краще будуть ті пережиткі комунізму, Бо то тільки їхня історія (советских людей)

я думаю ви помиляєтесь

ця дописувачка просто не вірить в героїзм, не конкретно цих людей а взагалі

і не розуміє як можно щось втрачати за ідею і гинути за неї

і адміни такі самі як дописувачка - ніхто там не вірить в совдєпію чи рускій мір, просто в голові немає ніякої ідеї, а на пусте місце приходять ті хто має більше прав і ближщі до "тіла" адмінів :smile-zachot:

Опубліковано

ця дописувачка просто не вірить в героїзм

:blink: Це треба бути бЄшеним героєм, щоб (не)перейменувати вулицю?

на пусте місце приходять ті хто має більше прав і ближщі до "тіла" адмінів

Свято место пусто не бывает)))

+1 грамотЄй

Опубліковано

Oksana04,

Беремо оригінальну цитату:

також ніколи не розуміла найменуваня вул., присвячених "піонерам-героям", яких як я завжди вважала "героями" зробила радянська пропаганда, тому що 12-14 річні діти, немаючі життєвого досвіду і яким насильно вкладались в голови радянські комуністичні ідеї, не думаю, щоб завжди усвідомлювали свої дії

Читаємо декілька разів, намагаємось зрозуміти сенс. Що ми бачимо:

1) Авторка вважає, що 12-14 діти не усвідомлюють свої дії і не можуть бути героями

2) Авторка не розуміє чому ці вулиці названі в честь цих "дітей" (за авторкою) (не розуміння елементарного)

3) Судячи зі своїх попередніх постів авторка не є свідомою українкою, отже, її слова треба трактувати так як вона і написала - вона дійсно не розуміє

Між "не розумію", і "назва цієї вулиці мені не подобається" або "назва цієї вулиці належить чужим героям" є величезна різниця.

Фактично вже з цієї маленької цитати можно скласти психологічний портрет авторки, і мій висновок - авторка просто не вірить у (чий би він не був) героїзм.

Опубліковано

Йокарний бабай!

Ото тему крутнули.

Ну по перше. Korting, список зробленого тобою для держави, області, міста в студію. А то папі**ть усі гаразд, це ж не мішки таскати.

Конкретно. Інакше ти не відрізняєшся від решти "балаболів" (с)Korting

Зразу кажу - на єврейську відповідь/запитання типу "а шо ти зробив" не відписуюсь.

Я не матрос Желізняк і тільняшку за ідею не рву в ефірі Борди.

Ну і не вірю шо Григоренко не читає теми. Ну не вірю. Давайте покличемо Сірожу до мікрофону.

Опубліковано
а як відомо хороші думки і матерелізуються
Тільки в Україні вони матеріалізуються в чітко визначені кишені. ;)
в такій не сильно важливій справі як перейменування вулиць, я не бачу
Окрім чергового дерибану грошей податкоплатників.
Опубліковано

бо за таке можна получити

Вичислиш по айпі? :D

І наша підтримка один одного якщо щось толкове написане буде завжди

таке враження що толкове тут тільки ти і пишеш, бо шось ваша "молодіжна організація" більше нікого не плюсує.

Та й манери у вас якісь однакові (ви не брати-близнюки?).

Мені цікаво а хтось з місцевих балаболів оргіназує мітінг проти перейменування... Ну раз вам вже так шило в Ж?

Населення воно і є населення - куди політичний вітер віє туди і воно

А до чого тут балаболи? Я думаю на борді мало кого зачепила проблема переіменування в реалі (тіпа як мене), але спробуй збери мітинг з жителів вулиці в 6 будинків. Тим більше проблеми в жильців починаються не в усіх одночасно, а тоді коли треба йти наприклад в ЖЕК чи паспортний стіл (перереєструватись в паспорті, перереєструвати будинкову книгу і тп). Тому більшість жителів і не здогадуються що їх чекає згодом, і відповідно їм поки що відносно пофіг.

Але от в перейменуванні нічого поганого не бачу , тож гіршу назву ніж та яка є вже не придумають, може навідь краща буде !

Ну да, придумати другу вулицю Шухевича самоє ано. Або перейменувати 2 рази Зої Космодем’янської, Клари Цеткін, або зачепити видатного науковця Курчатова, згодом руки дотягнуться до Коперніка, композитора Шопена, героїв звільнення Луцька Фьодорова, Конякіна, Бенделіані і іже с німі. А там під шумок взятися за Пушкіна, Крилова,Чехова, Кутузова і так далі, продовувати можна довго, як і качати наші гроші під цим приводом.

Опубліковано
Тому більшість жителів і не здогадуються що їх чекає згодом, і відповідно їм поки що відносно пофіг.
І в них знову почнеться ходіння по безкінечних коридорах, стояння у нескінченних чергах, чекання на постійно відсутніх керівників у спробах зібрати купу папірців і підписів на них заради переоформлення якогось 1ого папірця котрий став недійсним після перейменування вулиці.
Опубліковано
Тому більшість жителів і не здогадуються що їх чекає згодом, і відповідно їм поки що відносно пофіг.
І в них знову почнеться ходіння по безкінечних коридорах, стояння у нескінченних чергах, чекання на постійно відсутніх керівників у спробах зібрати купу папірців і підписів на них заради переоформлення якогось 1ого папірця котрий став недійсним після перейменування вулиці.

Чесно кажучи порадувало що в БТІ таких як я приймали без черги (згідно вказівок міськради), хоча в самій черзі паніка здійнялася ще та! Чого не скаеш про ЖЕК чи паспортний стіл.

Опубліковано

розповісти про нашу молодіжну організацію

бо за таке можна получити

"Молоді боксери Луцька"? Не чув, не чув.... Хочааааа, тут ще тре вияснити що саме роздається... ;)

Хто небудь, - спитайте "ініціатора" за що він з/п отримує, якщо навіть не розібрався з ситуацією, випускаючи "бульку" в "ефір".

Опубліковано

Паризької комуни уже год как нету, Червоної Калини теперь млять, шило на мыло, стоит 10 домов, таксисты не знали первой, а теперь впомине не отдупляются в каком это городе.

от такі хєрові таксісти. не знають міста - нехай GPS купують.

Опубліковано

Таке припущення у мене, що ти Max. Якщо так, то ти ще той тюлькін пропагандіст. А Сірожа у нас з білого брацтва. Відповідно твоє "... караван іде" яскраво усе характеризує.

Повторю - то тільки припущення.

А в загальному - що і треба було довести.

Опубліковано
от такі хєрові таксісти. не знають міста - нехай GPS купують.
Карти так швидко не встигають поновлювати як у нас вулиці перейменовувати.
Опубліковано

Не треба одне питання підміняти іншим. Це була помилка влади, що перейменування не було зроблено ще 20 років тому. Тому що, виникає дивна ситуація, що наша влада з одного боку приймає закони про вивішування прапорів неіснуючої держави, а з другого боку "ховає" на презентації Євро-2012 від європейців пам’ятник Леніну на центральній площі Харкова.

Опубліковано

Фактично вже з цієї маленької цитати можно скласти психологічний портрет авторки, і мій висновок - авторка просто не вірить у (чий би він не був) геро%

Вірю, кортінг, вірю...але вважаю, що героїзм - то свідомий вчинок, тобто вчинок людини, яка усвідомлює значення своїх дій і може САМОСТІЙНО ними керувати, так що ти лише марно витратив час на писанину і псевдоаналіз мого психологічного портрету))

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...