Перейти до змісту

шроты Луцка

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А може хтось знає де розбирають ланоси?

Знаю на ГПЗ є шрот по Ланосах. Якщо треба можу дати туди телефон.

Опубліковано

Потрібно деякі запчастини до мерседеса 124. Викідний ключ типу 880, звичайний ключ (для багажника, бардачка) і замки до них, знак аварійної зупинки (зі знаком оклику такий),ручка на ричаг КПП (механіка), задні склопідйомники і пластмаска до них, а також защолкі під задній диван.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Потрібно деякі запчастини до мерседеса 124. Викідний ключ типу 880, звичайний ключ (для багажника, бардачка) і замки до них, знак аварійної зупинки (зі знаком оклику такий),ручка на ричаг КПП (механіка), задні склопідйомники і пластмаска до них, а також защолкі під задній диван.

Мерсы 124 на Лазо разбирают, слева гаражи, там разборка

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Може хто підкаже: шукаю двигун до BMW e39 523i з одним ваносом (автомобілі до 1998 року, код двигуна M52B25).

Буду вдячний за любу інформацію

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Потрібна права передня фара на Opel Combo 2004 р., а також бампер передній.

Може в кого є яка інформація

По Рівненській трасі, є така зупинка - Джерела, це не доїжджаючи до Цуманьського перехрестя є доволі потужний шрот. На жаль, контактного номеру телефону не маю.
  • +1 1
Опубліковано

По Рівненській трасі, є така зупинка - Джерела, це не доїжджаючи до Цуманьського перехрестя є доволі потужний шрот. На жаль, контактного номеру телефону не маю.

0673632500

Опубліковано

0673632500

Дякую))) До речі, це загальний, чи Женіка або Миколи?
Опубліковано (змінено)

Обдзвонив близько 15 номерів (в основному з повідомлення № 90 http://board.lutsk.u...ka/page__st__75), ніде незнайшов на шротах, а також номер 0673632500 в вищезазначеному повідомленні також недав результату.

В магазинах автозапчастин фара тільки під замовлененя марки DEPO (кажуть що китай). Хочеться б/у оригінал знайти ...Шукав на OLX, поки безрезультатно (або ціни в два рази більші ніж зазначено на OLX, або тел. недійсний) ... (((

Змінено користувачем Сашко85
Опубліковано

Знайшов фару б/у оригінал VALEO на "формулі"

P.S. Залишилось тільки встановити

та шож там її встановлювати 2 шурупа відкрутити....

Опубліковано

Привіт, потрібне стандартне "вухо" \ скоба для буксирування авто (шкода октавіа тур), яке вкручується в районі переднього бамперу, буду вдячний за допомогу

Опубліковано

Привіт, потрібне стандартне "вухо" \ скоба для буксирування авто (шкода октавіа тур), яке вкручується в районі переднього бамперу, буду вдячний за допомогу

на автобазарі бачив.... тай на формулі пошукай... то не є дефіцит
Опубліковано

та шож там її встановлювати 2 шурупа відкрутити....

Щоб встановити фару треба зняти бампер. Немає де, так як надворі йде мокрий сніг: гаража і тд.

Опубліковано

Добрий день! Хтось може підкаже де знайти кузов на opel omega b (передок за середні стойки)!!!

Опубліковано

Добрий день! Хтось може підкаже де знайти кузов на opel omega b (передок за середні стойки)!!!

якщо не помиляюсь то в Піддубцях на шроті стоїть (той що перший зліва)

Опубліковано

якщо не помиляюсь то в Піддубцях на шроті стоїть (той що перший зліва)

Я був туди звонив, так там є! Але відрізали варварськи морду кузову!! Ну якщо це те про що ви говорите

Опубліковано

Зробіть запит на сторінці - http://razobral.com/request.html

Опубліковано

ще треба ?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...