Перейти до змісту

Kromberg&Schubert

byiviter

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 354
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Які зараз, вільні вакансії?

Да, до речі. В цьому році закінчую ЛНТУ, отримую диплом магістра за напрямом "Прилади точної механіки".

Досвіду роботи можна сказати в мене немає (з чогось то треба починати). Чи є якась підходяща вакансія для мене на заводі???

Якщо є, то які в мене можуть бути надалі перспективи??

Опубліковано

>100 звільнень в місяць, вакансії не ржавіють ;)

Edelveys, board.lutsk.ua - нажаль, не кадровий відділ КроШу ну ну... :smile3:

Опубліковано

neostroy, як працювалось до приходу Качмарека і як зараз?

Качмарек не такий вже і поганий. Да, зараз гірше, економлять на всьому ,на чому тільки можна і навіть на ЗП , а це робота фін.контролера.

Так шо можна сказати шо було краще не до приходу Качмарика , а фін.контролера.Хоча він тоже по своєму прав.На цю тему можна говорити довго , але це нічого не змінить! Маємо те що маємо.

Як на мене в цій темі я не знайшов вагомого мінусу роботи.В мене знайома отримує 700 грн. зарплати і працює 12 годин на день миючи продуктовий магазин - це нормально?

Опубліковано

Я чекаю на запрошення вчитися роботі Schneiderei, на комплектувальника великого бажання поки не маю йти.

Жду на дзвінок із відділу кадрів.

Опубліковано

Я чекаю на запрошення вчитися роботі Schneiderei, на комплектувальника великого бажання поки не маю йти.

Жду на дзвінок із відділу кадрів.

розшифруй, що за "шнейдерей"?

Опубліковано

На дошці оголошень: - Інформація неповна, більше вакансій і детальніше можна дізнатись у відділі кадрів <_< .

Інженер технічного відділу

(Вища освіта, комп, англійська, Cad)

Технік-інспектор на проект NCV3, HLS

(Середня освіта, досвід роботи на виробництві понад 3 місяців).

Опубліковано

Інженер технічного відділу

(Вища освіта, комп, англійська, Cad)

VeryFate, CAD - це наш САПР(системи автоматизованого проектування), я так розумію? Чи потрібно обов'язково володіти AutoCad, ArchiCad?

Опубліковано

Качмарек не такий вже і поганий. Да, зараз гірше, економлять на всьому ,на чому тільки можна і навіть на ЗП , а це робота фін.контролера.

Так шо можна сказати шо було краще не до приходу Качмарика , а фін.контролера.Хоча він тоже по своєму прав.На цю тему можна говорити довго , але це нічого не змінить! Маємо те що маємо.

Як на мене в цій темі я не знайшов вагомого мінусу роботи.В мене знайома отримує 700 грн. зарплати і працює 12 годин на день миючи продуктовий магазин - це нормально?

Уточніть будь-ласка. Чого так привязуєте економію і т.д. до Качмарека? Він є технічним директором, якщо не помиляюсь. Фіндиректор зараз Шевчук. Саме він вихідець з Континіуму. Логічно було вважати, що завдяки ньому і з'явились на заводі вихідці з даної промгрупи на яких так нарікають. Поправте, якщо я в чомусь помиляюсь.

Опубліковано

VeryFate, CAD - це наш САПР(системи автоматизованого проектування), я так розумію? Чи потрібно обов'язково володіти AutoCad, ArchiCad?

Ну не Cad, а Cadds, і нічого спільного з нормальним автокадом чи архікадом він немає.

Їм паралельно, знаєш ти ці програми, чи ні, але креслити прийдеться в їхній.

Опубліковано

Уточніть будь-ласка. Чого так привязуєте економію і т.д. до Качмарека? Він є технічним директором, якщо не помиляюсь. Фіндиректор зараз Шевчук. Саме він вихідець з Континіуму. Логічно було вважати, що завдяки ньому і з'явились на заводі вихідці з даної промгрупи на яких так нарікають. Поправте, якщо я в чомусь помиляюсь.

Так я так і сказав :rolleyes: Погіршення почались не з приходом Качмарека ...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Я вже працівник заводу. (Ще поки проходжу навчання і практику). Виходжу у вівторок - друга зміна. Зміна D.

Опубліковано

Ще ходиш в ганебній салатовій безрукавці?

Shneider, бойся bereitsteller'ів, дары приносящих :0004:

З вівторка мабуть отримаю таку безрукавку.

Вони можуть підставити, bereitsteller'и?

Утворіть собі Кромбергську інтерент громаду.

Кромбергська інтернет громада, це досить таки неоднозначне поняття, зараз вона існує на борді, вконтакті є група, але чи варто централізувати це все, це ще питання. Тому що ці всі люди і так щодня бачаться. І час, що залишається після роботи працівники приділяють своїй сім'ї.

Опубліковано

Ну нафіг ту громаду. :)

І так за робочий день дуже багато людей, м"ягко кажучи остовстигають надоїсти.

Опубліковано

Ну нафіг ту громаду. :)

І так за робочий день дуже багато людей, м"ягко кажучи остовстигають надоїсти.

Буде одна велика сім"я однодумців так би мовит - "Братья по разуму"

Опубліковано

До Boва:

Попрошу без флейму. Якщо не маєш відношення до даної теми і ні каплі не розбираєшся в питаннях, пов'язаних із Kroschu, то не пиши, будь ласка.

P.S.: якщо ти не вважаєш себе розумово відсталим, то можеш вважати себе таким же братом по розуму.

Опубліковано

SunSeth, лояльними вони є до першого звільнення з "корпорації" - їм тільки тоді відкриваються очі на так звану "корпоративну культуру" блаблабла.

Опубліковано

Я вже працівник заводу. (Ще поки проходжу навчання і практику). Виходжу у вівторок - друга зміна. Зміна D.

і яка з.п?

Опубліковано

Зразу хочу вибачитись що відхожу від теми.

А чому б непочати щось своє?

Наприклад береш 5 гектар землі в оренду (в колгоспі), сієш моркву. Середня урожайність якої 30-50 тон/га. З 5-ти га - 150 тон, при ціні 3 грн/кг, оптом в Одессі осінню забирають.

Правда потрібно вкласти і гроші і сили (можна скооперуватися з кимось), але ж вигідніше ніж ходити на роботу кожен день протягом року і вставати о 7:00.

+100500

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...