Перейти до змісту

Землетрус в Японії.

Slavka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ОФФ

хватить тролити

Я разочок...

саму проблему сильно роздувають

То щоб трошки розбавити...

Читала тут одну темку і наткнулась, що ще в липні 2009 року одна відома форумна особа писала:

Мну малчадь ні будід :) Пошумлю трохи. А хіба не можна?:) Може це навіть щось дасть. Хоча скоріше всього це призведе до цунамі в Японії, ніж до якоїсь справедливості. Ну тоді будемо вважати, що я хочу добитись цунамі в Японії.

І таки добилась свого.)))

Розумію, що це все не дуже смішно. Просто так співпало, що читаю ту темку саме зараз.

• Відповідей 219
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не знаю на скільки це правдиво і можливо але ... "Береговая линия Японии сдвинулась на 4 метра на восток" Вражає спокій і культура японців, це при тому що весь світ в паніці перепровіряє засоби безпеки своїх АЕС на сейсмічнісь.

Опубліковано

pray-for-japan.jpg

молодці що тримаються, їм зараз ой як не легко.

Молімося за них.

Опубліковано

А скажіть но мені таке: а в них ще й досі все в комунізмі?

Я б сказав не комунізм, а соціалізм. Колись довелося писати реферат (дійсно писати, з походом в бібліотеку, ще до ери Інтернету) про економіку повоєнної Японії. Вони дійсно соціальні істоти, на відміну від багатьох інших націй, які під час різних негараздів перетворюються на тварин і готові вбивати собі подібних.

Опубліковано

Колебания почувствовали жители семи префектур.

Мощное землетрясение произошло сегодня на востоке острова Хонсю Японии.

Магнитуда толчка составила больше 6 баллов. Колебания ощутили жители префектур Мияги, Фукусима, Тиба, Яманаси, Нагано и Сидзуоки.

По словам очевидцев, в Токио колебались здания. По данным Геологической службы США, эпицентр находился в 42 км от города Кофу и 115 км от Токио.

Также сейсмологи по состоянию на 16:00 зафиксировали за сегодняшний день 26 толчков магнитудой 4,5 баллов или выше возле восточного побережья Хонсю.

Как сообщала tochka.net, 11 марта в Японии произошло самое страшное землетрясение и разрушительное цунами за всю историю страны. Землетрясение в Японии уже убило 2 475 человек.

Опубліковано

ОФФ

хватить тролити

Я разочок...

саму проблему сильно роздувають

То щоб трошки розбавити...

Читала тут одну темку і наткнулась, що ще в липні 2009 року одна відома форумна особа писала:

Мну малчадь ні будід :) Пошумлю трохи. А хіба не можна?:) Може це навіть щось дасть. Хоча скоріше всього це призведе до цунамі в Японії, ніж до якоїсь справедливості. Ну тоді будемо вважати, що я хочу добитись цунамі в Японії.

І таки добилась свого.)))

Розумію, що це все не дуже смішно. Просто так співпало, що читаю ту темку саме зараз.

Вот теперь бойтесь... все

Опубліковано

Підтверджене владою число загиблих і зниклих безвісти після руйнівного землетрусу, що стався у п'ятницю на північному сході Японії, перевищило 13 тисяч осіб, інформує японський телеканал NHK.

За даними поліції, число загиблих сягнуло 4 340 осіб, передає УКРІНФОРМ з посиланням на РІА Новини .

Раніше повідомлялося про загибель 4 164 осіб, а загальна кількість загиблих і зниклих безвісти перевищило 12 тисяч.

Агентство Кіодо повідомило, що лише в одному місті Ісіномакі, розташованому в префектурі Міягі, яка найбільш постраждала від землетрусу і цунамі, кількість зниклих безвісти може сягнути 10 тисяч осіб.

Землетрус магнітудою 9 стався в Японії 11 березня, викликавши цунамі, висота якого перевищувала десять метрів. Епіцентр землетрусу знаходився за 373 кілометри на північний схід від Токіо, його осередок залягав на глибині 24 кілометри. Незабаром у тому ж районі сталося ще кілька потужних підземних поштовхів магнітудою понад 6.

Опубліковано

До речі, на рахунок відео. То єффект "двійного сонця". Тобто ми бачемо два сонця. Таке дійсно буває, гляньте в гуглі

Опубліковано

http://tsn.ua/svit/apokalipsis-v-yaponiyi-ochikuyetsya-uzhe-cherez-kilka-godin.html

Ядерний апокаліпсис в Японії очікується уже через кілька годин

Японці ж лишаються спокійними: вони відмінно знайомі із землетрусами, але практично не мають поняття, що таке радіоактивне зараження.

Автор статьи про Хиросиму и Нагасаки не в курсе?

Опубліковано
Заголовки японских газет во времена аварии в Чернобыле:

- Дикарей нельзя подпускать к ядерным технологиям!

- Сценарий подобный Чернобыльскому в Японии невозможен в принципе!

- Коммунистическая диктатура лжет о положении в Чернобыле!

- Миллионы рабов с помощью КГБ загоняют на устранение аварии с помощью пулеметов!

- Половина СССР превратилось в радиоактивную пустыню!

(с)

Опубліковано

тут собрали информацию по состоянию заводов наиболее значимых компаний Японии в сфере техники и электроники. Аналитики прогнозируют повышение цен на продукцию Canon, Nikon и прочих изготовителей фотоаппаратов и объективов, впрочем это и так ясно.

Знающие люди также советуют в ближайшие пару лет не брать японские авто, т.к. есть большой шанс купить "утопленника".

Опубліковано

Сумно це все... Десь читав, що найдорожча в світі земля - в центрі Токіо. Так що хто все ще має бажання прикупити там земельки - велкам, думаю буде великий акційний розпродаж і ХОРОШІ знижки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...