Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
' timestamp='1295817819' post='1052294966']

та при чому тут дуелі - дуелі це геть протилежний полюс культури :D

Ладно, я вже набавився, було приємно поспілкуватись. Щодо реклами - я серйозно. Щодо мови - я дійсно за грамотність, хоча і сам грамотний не дуже і є чому вчитись. За те, що скоректував, не ображаюсь, як тут думають. Більше писати не можу - обмеження для новачка, останній пост. Гарного усім вечора.

Опубліковано

А знаєте, що мені неприємно? Що з'являються на борді активні люди з якимись позитивними намірами, а "старожили" (які часто вважають себе кращими лише тому, що набили більшу кількість постів, хоча і нікому не потрібних) їх просто обс$#ають і зводять все на стьоб. Я розумію і усвідомлюю, що це все "рожева мрія", ніхто і ніколи не зможе нікого заставити писати тут чистою літературною мовою і правильно користуватись комами. Але для чого принижувати людей, які хоч якось і хоч чимось намагаються зробити цей світ трішечки правильнішим, трішечки гарнішим, трішечки добрішим? Чому в нас так всі тільки нагадити люблять і вміють? Чому від слова "культура" більшу половину бордівців пересмикує? Звісно, відвертий фанатизм -- він скрізь набридає, але якщо ви самі не хочете чи не можете нічого зробити ДОБРОГО, то хоча б не сріть в душу тим, хто це хоче зробити! Адже людина, яку за добрі наміри послали н*хєр, другий раз тричі подумає, чи ще щось добре зробити, а третій раз навіть думати не буде, щоб щось таке зробити. Не прибивайте ініціативу!

уф... крик душі...

Опубліковано

Ніколи так не пишу, але в цьому випадку Plum'у ставлю +100500

nevirko, правильніше буде не "скоректував", а "скоригував".

Dream, а ти прочитай наступне речення, не полінуйся.

Так, я за українську мову. Кожен українець має знати українську мову. Але ця тема не про це. Тут мова про грамотність, а вона не залежиться від того, чи це українська мова, чи російська, чи будь-яка інша.

Опубліковано

Ні, Діма, не про "борца". Він тут взагалі ніхто. Я про багатьох інших, які зайшли сюди постібатись, замість того щоб підтримати або хоча б не втручатись.

Опубліковано

Ну привіт! ну що заскучали за мною! :)

Бачу Плам розумні слова написав, може якщо хоче!

Так що хтось прийде завтра на тренування, в мене вся амуніция є, шлеми, перчатки, бандажи, накладкі, так що травм небуде, а ось досвід зросте!?

Опубліковано

Dream, так, в українській мові є слово "коректувати". Я ж не написав, що "скоректував" - це не правильно, лише вказав, що краще було б написати "скоригував".

На мою думку слово "скоректував" схоже на кальку російського слова "скорректировал", тому при написанні текстів українською мовою я надаю перевагу слову "скоригував".

Опубліковано

шедевр!!витріть усе між першим постом і оцим шедевром:

maks93 (24 января 2011 - 00:10) писал:

лашара ти вже закумарив....шо ти собі позволяєш? шо ти цим своїм дибільством хочіш показати. Хочіш себе поставити??!! забєй!!!!дабро???ти нехто....

якраз буде то, для чого Мотороллка темку зробила:)

Опубліковано

Dream, а ти прочитай наступне речення, не полінуйся.

Так, я за українську мову. Кожен українець має знати українську мову. Але ця тема не про це. Тут мова про грамотність, а вона не залежиться від того, чи це українська мова, чи російська, чи будь-яка інша.

Я всього навсього мав на увазі флешмоб на форумі - "День української мови", - коли всі бажаючі просто спробують добу писати звичайною українською мовою. Це ж простіше простого, або, як кажуть на "общєпонятном", - "как 2 пальца аб асфальт". І при правильному ознайомленні форумчан з такою "акцією" такого

' date='Вчера, 23:56' post='1052295004']
maks93 (24 января 2011 - 00:10) писал:

лашара ти вже закумарив....шо ти собі позволяєш? шо ти цим своїм дибільством хочіш показати. Хочіш себе поставити??!! забєй!!!!дабро???ти нехто....

буде ще менше, ніж є зараз (Contra spem spero!).

На мою думку слово "скоректував" схоже на кальку російського слова "скорректировал", тому при написанні текстів українською мовою я надаю перевагу слову "скоригував".

можна вжити також і "відкоректував". Наприклад. І так, і так, і так правильно, тобто вірно. :)

Так що хтось прийде завтра на тренування, в мене вся амуніция є, шлеми, перчатки, бандажи, накладкі, так що травм небуде, а ось досвід зросте!?

вернись на тренування!

Опубліковано

Вам сюди.

вернись на тренування!

+100

' timestamp='1295820681' post='1052295031']

ей, це не моя цитатка!

:D :D :D :D :D

Опубліковано

Вам сюди.

Не вказуй мені, свому чоловікові будеш вказувати! :)

Опубліковано

Ну привіт! ну що заскучали за мною!

А можна племіника приведу? Він зараз біситься на турніку, сонце крутить, йому якраз буде зарядка!

PS він вже батька на руках ложить, а той 190 см і під 120 кг.

Опубліковано

Ну привіт! ну що заскучали за мною!

А можна племіника приведу? Він зараз біситься на турніку, сонце крутить, йому якраз буде зарядка!

PS він вже батька на руках ложить, а той 190 см і під 120 кг.

Канечно, давай приводь, тільки серйозно!

Опубліковано

Так я і не шуткував. Завтра переговорю з ним, напевне йому цікаво буде.

Я в 90-х ходив у Динамо на карате, аби побитися :), хоча тренер 90% часу нас фізухою ганяв, але цікаво було.

Опубліковано

Не вказуй мені, свому чоловікові будеш вказувати! :)

ПОВТОРЮЮ для тих, хто в танку після тренування

Не "ти", а ВИ і пошепки!

Опубліковано

Так я і не шуткував. Завтра переговорю з ним, напевне йому цікаво буде.

Я в 90-х ходив у Динамо на карате, аби побитися :), хоча тренер 90% часу нас фізухою ганяв, але цікаво було.

Там ще до цих пір карате є, дідок викладає.Але я буду в секції, там де рукопашка.Так що уговорюй племінника!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...