Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нічка часу - все перечитаєте - зробите висновки :D^_^

Напевне трішки більше :D . Але чи є в цьому потреба? Для багатьох, наприклад як тому забіяці у темі, глобальна мережа для того і потрібна, щоб помахати язиком і показати з себе "шварценфегеля". І певне йому було б неприємно, коли б хтось на форумі випадково дізнався хто він у житті.

Опубліковано

Запропонуйте реальний механізм! Інакше ми поговоримо і розійдемося, так ні до чого конкретного не домовившись.

Писати приватно? Ні, ці зауваження мають бути публічними! І форму зауважень мають схвалити хтось з адмінів.

Біля кнопки "дяк" добавити відповідну кнопку "ганьба"

Щось типу, як була колись погана репутація.

Можливо, але треба звертатися до адмінів, чи є технічна можливість цю кнопку "прикрутити".

Опубліковано

треба звертатися до адмінів, чи є технічна можливість цю кнопку "прикрутити".

Раз Шкодер підтримав

Дэцкый сзад.

значить нічого не буде... :(

Опубліковано
' timestamp='1295811242' post='1052294805']

млядь, кто всє єті люді? (с) Ді

:D

Я думаю, це ті люди, які досягли більше ніж ти можеш уявити, знають значення слова "помилка", і намагаються їх не допускати, навіть граматичних.

Опубліковано
' timestamp='1295811864' post='1052294825']

Я думаю, цЕ ті люди досягли, які досягли більше,(!) ніж ти можеш уявити, знають значення слова "помилка",(!) і намагаються їх не допускати, навіть граматичних.

отепер, напевно, так :D

Трохи не так, але поки ти писав, я помітив свої помилки і виправив їх, чого і тобі бажаю.

Опубліковано

Я думаю, це ті люди, які досягли більше ніж ти можеш уявити, знають значення слова "помилка", і намагаються їх не допускати, навіть граматичних.

а можна я, а можна я! перед і (шопотом?, шепітом?, шепотом?, вобщєм, тихенько так) кома не потрібна :)

Опубліковано
' timestamp='1295812376' post='1052294835']

А я думаю, що під отак необережно почату моторолкою тему, нарісувалася парачка (ой, пробачте великодушно отакі описки) радикалів-синтаксистів-граматистів,

які менш, ніж за годину дойшли до перебудови форуму :D

Ні до чого ніхто не дійшов.

Невже бажання зробити щось кращим, досконалішим є аж таким поганим??????

десь тут поруч шось ярчик про особисту нев#бенність писав, от не можу знайти процитувати для початківців...

Навіщо нам тут Ярчикова нев#бенність? Це якось впливає на грамотність форумчан?

Опубліковано

друзья, вам не кажецця, шо ви слєхка іпанулись??(я нікому в компот не плюнув??ну, ізвінітє)

:0062:

Плюнув :(

Теми, які обвоворюєте ви - мають право на існування.

Все що хоч трошки в моральному плані краще какашки - слєхка іпанулисьте

ЧОГО?

Опубліковано

а можна я, а можна я! перед і (шопотом?, шепітом?, шепотом?, вобщєм, тихенько так) кома не потрібна :)

Так дійсно перед "і" не потрібна. Поспішив. Прошу вибачення. Корекція мого речення щодо необхідності коми перед "ніж" помилкова.

Опубліковано
' date='Сегодня, 21:52' post='1052294835']

тож вона у мене там закреслена, тіпа, та, в оригіналі була

ізвіняюсь, зіпсувала зрєніє читанням орфографіческіх і орфоепіческіх словників...

Опубліковано
' timestamp='1295812963' post='1052294849']

це не ярчикова нев#бенність, а цитата ярчика про нев#бенність окремих форумчан :D

Тут?

...

...

...

...

І не обов"язково все цитувати.

Опубліковано

Так дійсно перед "і" не потрібна. Поспішив. Прошу вибачення. Корекція мого речення щодо необхідності коми перед "ніж" помилкова.

Ви просто прєлєсть :g15:

Опубліковано

А я думаю, що під отак необережно почату моторолкою тему, нарісувалася парачка (ой, пробачте великодушно отакі описки) радикалів-синтаксистів-граматистів,

Ні до чого ніхто не дійшов.

Невже бажання зробити щось кращим, досконалішим є аж таким поганим??????

десь тут поруч шось ярчик про особисту нев#бенність писав, от не можу знайти процитувати для початківців...

Навіщо нам тут Ярчикова нев#бенність? Це якось впливає на грамотність форумчан?

Оксана, не зважайте, просто на форумі є народ, який себе вважає "старожилами". Хочеться йому в усіх темах "афторитєтно" заявити якусь "юмну" думку. Його напевно зачіпає той факт, що за тривай час "форумного досвіду" його не попросили бути модером.

Намагається з усіх сил привернути увагу до себе. В деякій мірі це вдається! Але зусилля докладаються не у тому напрямі!

Опубліковано
' timestamp='1295813176' post='1052294854']

перед ніж не перед ніж - це граматика для пятикласників.

а кома там ставиться тому що присутній окремий "синтаксичний центр" – ну або "підрядне речення" :D

Приймається. Хоча попросив би довести мені, неуку, де там була підрядність. Якщо вже почали говорити про синтаксичні центри.

Опубліковано

десь тут поруч шось ярчик про особисту нев#бенність писав

' timestamp='1295813421' post='1052294857']

дааааааа – вот ця цитата

Ну так це було до

нарісувалася парачка (ой, пробачте великодушно отакі описки) радикалів-синтаксистів-граматистів,

Ще раз перечитала про нев#бенність.

Я тут також пропонувала щось покращити, але цитату до себе прикрутити аж ніяк не вдається.

[nd], для тих, хто в танку, поясни будь ласка.

Опубліковано
' timestamp='1295813176' post='1052294854']

перед ніж не перед ніж - це граматика для пятикласників.

а кома там ставиться тому що присутній окремий "синтаксичний центр" – ну або "підрядне речення" :D

Приймається. Хоча попросив би довести мені, неуку, де там була підрядність. Якщо вже почали говорити про синтаксичні центри.

Я думаю тут с правильного написания слов начинать надо, а не с синтаксических центров rolleyes.gif

Это я про тему в целом.

Опубліковано

А мене дуже дратує слово "підскажіть", яке дуже часто вживається на борді різними форумчанами. :)

І таки правда - український словник перевірки орфографії, наприклад, для Firefox, рулить.

Опубліковано
' timestamp='1295813931' post='1052294868']

взагалі то воно можна почитати навіть отут

* часові: коли, доки, поки, тільки, ледве, як тільки (добре, коли тебе хвалять)

* умовні: якщо, якби (аби), коли, тільки (якби ж я то міг так добре співати!)

* мети: щоб, для того щоб, з тим щоб (Марго вийшла, щоб попрощатися із садом)

* допустові: незважаючи на те що, хоч, дарма що, хай (дарма що був останнім)

* наслідкові: так що, так що й (малював так, що йому навіть заздрили)

* порівняльні: як, ніби, наче, неначе, нібито, начебто (наче пташка, злетів на підвіконня);

* причинові: тому що, бо, через те що (повірив, бо)

ДЕ САМЕ :unsure: ?

Опубліковано

Пропоную в цій темі копіювати пости, які "ріжуть очі" і виправляти їх.

а не мірятись піськами хто грамотніше пише українською.

" а Украине что делать...изаиняюсь, сосать" ()

Опубліковано
' timestamp='1295814983' post='1052294889']

Оксаночка, ну ти ж мені шо на що не виправляєш, правда ж? :D

Ще просто руки до тебе не дійшли :D:P

Опубліковано

Я думаю тут с правильного написания слов начинать надо, а не с синтаксических центров rolleyes.gif

Это я про тему в целом.

Не згоден. Мене виправили в пунктуації і зловили на тавтології - за це я вдячний і з цим не збираюсь сперечатись. Окрім, звичайно, коли корекція не правильна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...