Перейти до змісту

БОКС

Teo

Рекомендовані повідомлення

• 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Василий Ломаченко – Гильермо Ригондо

В субботу, 9 декабря, в Нью-Йорке на «Мэдисон Сквер Гарден» чемпион мира во втором полулегком весе (до 59 кг) по версии WBO Василий Ломаченко (9-1, 7 КО) будет защищать титул от посягательств чемпиона мира в 55 кг кубинца Гильермо Ригондо (17-0, 11 КО).

• +1 3
Опубліковано
  В 10.12.2017 в 04:31, mykola сказав:

Вітаю з чудовою перемогою Василя Ломаченка!!!

Дворазовий олімпійський чемпіон Рігондо злякався і не вийшов нв 7-й раунд. Сказав, що травмував руку, але то все відмазка. Василь кожен раунд добавляв...

Показати  

Блін, даремно так рано вставав. Вийшло, як завжди, тільки язиком добре плескати вміють.

• Ха-ха 1
Опубліковано
  В 10.12.2017 в 08:06, volks сказав:

Блін, даремно так рано вставав. Вийшло, як завжди, тільки язиком добре плескати вміють.

Показати  

Ги) а я взагалі бляха встав, дивлюся якісь пітушкі мочаться, ай думаю ранувато, тільки очкі прикрив на одну хвилинку,розкриваю, а тут вже нагороджують, вітають Василя, от су....:)

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
  В 10.12.2017 в 08:28, yura-patriot сказав:

тільки очкі прикрив на одну хвилинку,розкриваю, а тут вже нагороджують, вітають Василя, от су....:)

Показати  

Стандартна схема для недільних боїв.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Все-таки струсил: медобследование не показало у Ригондо перелома руки

Медицинское обследование, на которое кубинец Гильермо Ригондо отправился сразу после поединка против Василия Ломаченко, не показало никакого перелома или трещины у проигравшего бой боксера.

"Перелома нет, есть сильный ушиб левой руки", - сообщает ESPN.

Напомним, Гильермо Ригондо отказался от продолжения боя против Василий Ломаченко после шестого раунда, сославшись на боли в левой руке.

За шесть раундов боя против украинца Ригондо сумел донести до цели лишь 15 ударов: 10 джебов и 5 силовых.

Сцикло! :)

Змінено користувачем ForZa
  • +1 3
Опубліковано
  В 13.12.2017 в 06:20, ForZa сказав:

"Перелома нет, есть сильный ушиб левой руки"

Показати  

Вася, коли свої руки видьоргував з клінча- випадково і опоненту видьоргнув руку)

• Ха-ха 2
  • 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Карочє, щось ті в студії «накрутили» мене, то я тепер вже не знаю, страшно в принципі, суперник реально крутий. 

Змінено користувачем yura-patriot
Опубліковано
  В 27.01.2018 в 22:05, yura-patriot сказав:

Карочє, щось ті в студії «накрутили» мене, то я тепер вже не знаю, страшно в принципі, суперник реально крутий. 

Показати  

«Let’s get ready to rumble!»

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...