Перейти до змісту

Хто в які спортивні зали ходить?

Dmitroid

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 552
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

На тижні ходив в Metal Gym і в Атлетіко (в Вашавському). Задоволений. І там і там зал чудовий. Всі потрібні тренажери є.

Опубліковано

Зайшов сьогодні у Інтер Атлетику. Я щось пропустив? Ціни: 390грн абонемент в міс +500 грн зайняття з тренером. Це відколи такі ціни у нас? :0156: Самому - страшно. Так як ніколи не займався і боюсь стати інвалідом після самостійних підходів. Невже у нас дійсно в місяць 900 грн тільки за тренажерний?(не враховуючи усілякі коктейлі, добавки) А якщо додати - басейн майже 1500 грн в міс.

Опубліковано

Зайшов сьогодні у Інтер Атлетику. Я щось пропустив? Ціни: 390грн абонемент в міс +500 грн зайняття з тренером. Це відколи такі ціни у нас? :0156: Самому - страшно. Так як ніколи не займався і боюсь стати інвалідом після самостійних підходів. Невже у нас дійсно в місяць 900 грн тільки за тренажерний?(не враховуючи усілякі коктейлі, добавки) А якщо додати - басейн майже 1500 грн в міс.

безліміт 290 має бути. Тренер був від 300 вроді...

Опубліковано

в АтлетіКО перше заняття з тренером. Він Вам і рецепт випише по якому займатись. Цього рецепту початківцю на місяців 4-6 вистачить з головою, а ось коли приїсться чи захочете вкачати щось конкретне - можна окремо домовитись за новий рецепт чи скласти програму самому (добре погугливши чи підписавшись на пару каналів по даній тематиці на YouTube).

Головне бажання, а не тренер!

Опубліковано
можна окремо домовитись за новий рецепт чи скласти програму самому (добре погугливши чи підписавшись на пару каналів по даній тематиці на YouTube).

Перебрався на триденну. Красота ^_^

Тренер треба тільки якщо треба показати\проконтролювати правильне виконання.

Опубліковано

Це тренери і безкоштовно можуть зробити. Просто не будуть стояти над тобою все тренування, а декілька раз покажуть як треба і подивляться перший підхід за тобою. Але як на мене, найкраще - це канали Yougifted и fit4life.ru на ютубі. Дуже добре розказують і показують правильну техніку вправ, особливо бази. І ще, ніколи не дивитися і не слухати Юру Спасокукоцького )).

Опубліковано

В який спортзал і з якими тренерами ходити - питання другорядне. Головне чи будете їсти хімію (креатин, амінокислоти, протеїнові добавки), чи будете займатись на звичайній їжі. В першому варіанті вже за рік відчуєте значні результати, в другому - все буде йти нецікаво і помаленьки, Новачки різко спригують з другого на перший. Але при цьому варто пам'ятати, що чудес не буває і жмете не ви а хімія (шкідлива-нешкідлива) і коли ви по якихось причинах відмовитесь від її вживання, все вернеться на круги своя. Тобто. якщо ви рік щось наганяли, то десь до року і вернетесь практично на те ж що було, тільки з врахуванням року тренувань.

Опубліковано

В який спортзал і з якими тренерами ходити - питання другорядне. Головне чи будете їсти хімію (креатин, амінокислоти, протеїнові добавки), чи будете займатись на звичайній їжі. В першому варіанті вже за рік відчуєте значні результати, в другому - все буде йти нецікаво і помаленьки, Новачки різко спригують з другого на перший. Але при цьому варто пам'ятати, що чудес не буває і жмете не ви а хімія (шкідлива-нешкідлива) і коли ви по якихось причинах відмовитесь від її вживання, все вернеться на круги своя. Тобто. якщо ви рік щось наганяли, то десь до року і вернетесь практично на те ж що було, тільки з врахуванням року тренувань.

креатін,протеїн хімія? перед тим як щось писати погугли і почитай. ато смішно навіть таке читати.

Опубліковано

Це тренери і безкоштовно можуть зробити. Просто не будуть стояти над тобою все тренування, а декілька раз покажуть як треба і подивляться перший підхід за тобою. Але як на мене, найкраще - це канали Yougifted и fit4life.ru на ютубі. Дуже добре розказують і показують правильну техніку вправ, особливо бази. І ще, ніколи не дивитися і не слухати Юру Спасокукоцького )).

не був би я таким конкретним, інколи навіть він говорить діло, а говорити "не слухай того, чи слухай того" варто тоді коли ти викачав собі "раму" по якийсь іншій програмі, і можеш суттєво доказали що той самий Спасококуцький неправий.

Опубліковано

не був би я таким конкретним, інколи навіть він говорить діло, а говорити "не слухай того, чи слухай того" варто тоді коли ти викачав собі "раму" по якийсь іншій програмі, і можеш суттєво доказали що той самий Спасококуцький неправий.

Згідний. Але основні його відео, поради і т.д зводяться до дикого чітінгу з дикими вєсами і частинними амплітудами. Я не спорю, що такі методи дієві для серйозних спортсменів, але для новачків воно не те, що непотрібне, а навіть шкідливе.

Я думаю, очевидно, що відео такого плану розраховується в першу чергу для новачків.

Опубліковано

Я не спорю, що такі методи дієві для серйозних спортсменів, але для новачків воно не те, що непотрібне, а навіть шкідливе.

Я думаю, очевидно, що відео такого плану розраховується в першу чергу для новачків.

Не беріть з самого початку шалену вагу, вчіть техніку - і буде вам щастя.

Опубліковано

креатін,протеїн хімія? перед тим як щось писати погугли і почитай. ато смішно навіть таке читати.

як на мене то гейнер, бца та казеін - те що тре... А от креатін і енергетики можна приберегти на перший застій в рості. Енергетики взагалі шкодять желудоку, серцю і тд. Краще приймати тільки тоді коли відчуваєш шо не впевнений в собі :0151:

Опубліковано

Хожу в "Тайфун" - Спілка воїнів авганістану. 150 грн місяц , всі тренажери новенькі + душ. Перше заняття може бути безкоштовне ( ознайомче ніби )

Рік часу вже там, мені подобаеться, - 1 мінус трошки мало місця )

Опубліковано

як на мене то гейнер, бца та казеін - те що тре... А от креатін і енергетики можна приберегти на перший застій в рості. Енергетики взагалі шкодять желудоку, серцю і тд. Краще приймати тільки тоді коли відчуваєш шо не впевнений в собі :0151:

щоб був ефект гейнера треба їсти дужее багато, так само як і протеіна)))

ну взагалі так і використовуєтся, коли почався перший застій ваги тоді починають вживати креатін та передтреніровочне, якість вітамінчікі. а так то воно нафіг треба)

Опубліковано

як завжди одні проффесори тут (вам би лекції на дурфаці читати млять, фору напевне доцентам точно дали), який все таки президент, такі і його піддані:)

Опубліковано

як завжди одні проффесори тут (вам би лекції на дурфаці читати млять, фору напевне доцентам точно дали), який все таки президент, такі і його піддані :)

ну да ми такі, а для чого ще інтернет?

п.с доречі там дуже багато цікавого найти можна, і якщо невмієш читати то навіть відео є)

Опубліковано

п.с доречі там дуже багато цікавого найти можна, і якщо невмієш читати то навіть відео є)

post-12037-0-55608500-1373055017_thumb.j

post-12037-0-55608500-1373055017_thumb.j

Опубліковано

:_09: ?

Опубліковано

Я займаюсь в залі Динамо вже декілька років. Значні результати досягаються за рік в будь-якому випадку, ефект добавок буде незначним. Креатин дає ефект лише після досягнення силового плато і дасть приріст силових не більше, ніж на 10-15%. Інша справа, що переважна більшість людей в залі роблять абсолютно непотрібні вправи, як всякі десятки різновидів підйомів на біцепс і розводок на груди під 35-ма різними кутами+різні варіації вправ на прес. І за межами залу такі їдять лайно і то дуже нечасто). База - ключ для "нехіміка" як і правильне збалансоване харчування (5-6 разів на день) А добавки (які не є хімією в моєму розумінні) - то діло десяте.

Опубліковано

Хтось ходить в цей (Юніверс) зал? Які враження?

Знаходиться неподалік від мене. От і думаю туди заметалиститись.

А взагалі, ось, натрапив на такий ресурс: http://v.lutsk.ua (перепрошую, якщо ця силь вже тут була). Може комусь знадобиться.

Опубліковано

Хтось ходить в цей (Юніверс) зал? Які враження?

Знаходиться неподалік від мене. От і думаю туди заметалиститись.

Я ходжу. Зал перший, враження тільки позитивні, особливо після декількох місяців, коли вже почав потроху розбиратись що до чого.

Часто бувають акції типу "тримісячний абонемет за 600грн". Місця достатньо, відвідувачі - цілком адекватні люди, тренери завжди допоможуть.

От тільки мінус - музика (принаймні для мене). По ТВ лабає хз-який музичний канал, так що можна і плеєр взяти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...