Перейти до змісту

Каток "Снігова королева"

PavelS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 343
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Соррі, народ, немала змоги добратись до нету  :blush: Мій гарний вечір мав неочікуване продовження. Попрощавшись з "ALEX" біля самого дому, додому так і не попала  :D, а втрапила на чоловіковий "корпоратив", котрий мав продовження ще в нас.

Долучаюсь до гарних вражень від компанії. І саме цікаво, що вона росте і за межами льоду   :smile-zachot:"Концлагерко" хоч і страшненьке, але з приємними людьми є затишним. Дууууууже рада знайомству!

Каталися всі вправно. Почувалася уже впевненішою, особливо, коли тугіше затягнула шнурівки. Брава в нас компанія з ковзанами від 35 по 48  :D

А яка гарна погодка чекала нас на дворі   :g15:

PavelS, дякую за доставку. Новеньке авто зацінили  :ok:

Викладаю нередаговане фото. Ніби "румянцю немного", Толік заздрити не буде  :P

post-2742-0-65493900-1293521079_thumb.jp

Опубліковано

Приятно видеть новые и уже знакомые лица! :smile-zachot:

А почему никто не рассказывает как узнали друг друга? Сразу или с n-ой попытки? :rolleyes:

Опубліковано

Приятно видеть новые и уже знакомые лица! :smile-zachot:

А почему никто не рассказывает как узнали друг друга? Сразу или с n-ой попытки? :rolleyes:

А що ж тут розказувать то? Впізнав Кукусю та Ласку вже коли всі були в ковзанах, перше запитання вже певно звичне: "Board.lutsk.ua"??? biggrin.gif

Ну а далі, а далі були ковзани та чай...

Опубліковано

До речі, tais, ми за тебе згадували. Міркували про те, що можна і інший день вибрати, щоб тобі виходило приєднатися  :)

Опубліковано

Збірна команда ковзанярів відкрита для нових учасників?

Де записуватись та сплачувати членські внески?

Коли наступна здибанка?

Опубліковано

Ну як зробив я... В мене в кінці листопада 2008-го року зачесались руки/ноги піти на каток (що для мене зовсім невластиво, я в більшості домосід і до всякого екстриму ставлюсь з обережністю), відписався тут, і пішов на каток. Там крім мене були ще ursa і ще один фотограф з цього форуму, на жаль не пам'ятаю нік, але звати, якщо не помиляюсь, Сергієм)

Опубліковано

...

Там крім мене були ще ursa і ще один фотограф з цього форуму, на жаль не пам'ятаю нік, але звати, якщо не помиляюсь, Сергієм)

Ну, взагалі-то, було ще декілька хороших і приємних людей, не забувай про них!

Опубліковано

народ як ви дивитесь на числа 3, 4, 5 січня, давайте проголусуємо кому коли виходить. дуже хочеться покататись, Ви як , зі мною?

Опубліковано

...

Там крім мене були ще ursa і ще один фотограф з цього форуму, на жаль не пам'ятаю нік, але звати, якщо не помиляюсь, Сергієм)

Ну, взагалі-то, було ще декілька хороших і приємних людей, не забувай про них!

Ні, коли я вперше пішов, то було лише троє :)

Опубліковано

важко навчитись їздити? Все пізнається в порівнянні. Приєднуйся івже зщнатемеш напевно важко чи ні. :rolleyes:

Опубліковано

ну половині не виходить, ше в привит люди написали, ну то шо переносим на завтра чи післязавтра. голосуєм, хто за 4 а хто за 5

Опубліковано

Ну, якщо сьогодні ні, то мені було б зручніше 5-го. Хоч старатимусь підтягнуся і до більшості   :)

Не хворійте! На нас чекає "Снігова королева" 

pooh.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...