Перейти до змісту

бібікання на переході

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

vagus як ти випишеш штраф пішоходу коли  в нього відсутні документи, що засвідчують його особу? Возити кожного у відділок до з'ясування особи? І це за 87 грн(чи скільки там). Кому воно потрібно?

Я вже колись писав на цю тему :

У свій час (навчаючись в КПІ) мав проблеми з ДАЙцями як пішохід - якщо затримували при порушенні правил (перехід у невстановленому місці, на червоний сигнал світлофора тощо) писали "тєлєгу" в деканат і далі - прощай стипендія, а при неоднорозавому порушенні і питання про виключення могло постати.

Те ж саме стосувалось і працюючих - лист на підприємство, а там оргвисновки. Ось і я за таке. Скажімо, мені, як роботодавцю, приходить дист з ДАІ, що мій працівник скаче, як заєць, поміж автівок у невстановленому місці, а якщо ще й у робочий час !!!!!!!!! (шлях на роботу з роботи в т.ч.) мало йому не "покажеться". Ну не хочу я мати неприємності через "телят" та "недоумків" ! Щонайменше - усний "втик", далі можна й матеріально покарати.

Для тиж же, які називають себе інспектору безробітними (але при цьому дуже поспішають і перебігать на червоне і т.п.) організовувати "лікнеп" по ПДР, а саме - зібрати таких чоловік 10 (на це піде година часу) і прочитати лекцію про ПДР (ще година часу) - другий раз подумає чи варто так "поспішати".

• Відповідей 510
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

....

Є тут в мого колеги бібікавка....Від паровоза))) Вже був взявся мастирити, але, мля, там 24В компресор, крім того ресивер на 15-18 атмосфер....Ну нема куди втиснути то всьо((( Так шкода було, ледь не плакав...

П.С. Уявляю собі відчуття, коли ти на переході, а на тебе - локомотив!!!

Якби мені на халяву така дудка дісталась, то я би знайшов як її впихнути. А поки взяв звичайну (колись було по 90грн) з компресором і трьома дудками, викинув звідти електроклапан і все непотрібне, щоб дуділо в усі дудки одночасно. Гуде не голосно, але краще ніж стокове "кві-квік". Єфект проявляється дуже добре на пішоходах, які ходять посередині дороги... під"їжджаєш поближче і натискаєш клаксон... Ніхто у відповідь не тикає факів не матюкається, не встигають прийти до тями, зате дорогу моментально звільняють.

Вчора о 19.30 "мудрило" на 124 мерседесі рухаючись по тротуару прямо від східців ЦУМа з'їхав з бровки на пішохідний перехід,коли горіло зелене світло для пішоходів,і поміж пішоходів (які ледве встигли порозбігатися в різні боки) із пробуксонами і заносом швидко повернув і поїхав в сторону Київської, при цьому ледь не втаранившись в таксистів. Потім через 20 метрів різко зупинився і почекав поки ззаді нього утвориться затор. І тільки після декількох десятків сигналів клаксонів знову з пробуксонами рванув у тому ж напрямку.

Після такої "поваги" до пішоходів зі сторони того водія - думаю ті люди боятимуться переходити дорогу навіть на регульованих переходах.

Будеш ще раз бачити, запиши номер, бо я уже його кілька раз спостерігав в подібних ситуаціях.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

автор!ти можеш ходити по пішоходному переході як в себе в дома але я думаю що ти зміниш свою думку коли тобі будуть подавати судно і то це в кращому випадку!за статистикою щоб ти знав герой наїзди на пішохода у 80ти відсотках трапляються саме на пішоходному переході томущо такі розумникі як ти валять по ньому в розвалочку і важають що пішохідний перехід захищений бітонною стіною!але це не так!і потрібно враховувати що автомобіль це звичайна техніка яка ламаеться так само як замок в твоїй курточці коли ти його різко навантажуєш!і тут нічого вже не вдієш!тому саме на пішохідних переходах трапляються наїзди!ти не буть королем ситуаціїм а пропусти автомобілі і вали собі далі подумай про своїх рідних і близькіх якім надалі доведеться обслуговувати твоє тіло чи холмік який зявиться в гараджі!а що до відповідальності то зі 100 таких дтп сидить в тюрмі сидить один водій і то якщо він пяний а ти вже холодний!

І також подумай як далі складається життя в ного і в тебе!в нього умовний срок а втебе все життя поломане!і якщо тількі в тебе то ще ладно шкода твоїх близьких які далі за тобою бадуть лайно прибирати!тому не думай що ти король пішоходног перехода і не забувай що бітонної стіни перед ним немає а швидше тягни свій зад до тротуару!як роблю Я!Бо потім ти нічого і нікому не доведеш!І зламаєш життя не тількі собі а і водію!Він також не винний що ти посунуло через дорогу різко в пяти метрах від авто а в ного відмовили гальма!

[юзай, плиз, пробелы и большие буквы]

Опубліковано

і коли водій тобі сигналить можливо саме в цей момент він і не може зупинити авто!і я важаю треба швидше біхти а не показувати що ти на пішоходному і валити далі!

[сначала собери все мысли, а потом изложи их, пожалуйста, в одном посте, а не в десяти через три минуты каждый]

Опубліковано

Шош тут підтримувави!!!!З його слів,переход - зло!Його треба боятися,переходити дорогу коли нема машин?Бо тут на болідах всі їздять,чи автобан?А як на рахунок поваги,не спішити,уважним бути,на сам кінець!!!?

Опубліковано

З тим щоб не поспішати-це вже інше питання.Як що я пішохід мені не тяжко також заждати поки проїде декілька машин і перейти дорогу,а не кидатись під колеса,за метр до автомобіля,і нехай там водій гальмує як хоче бо Я на переході,або нехай їздить містом 15км.на годину бо в друг хтось кинеться.

Опубліковано

умнікі, поїдьте не так далеко - до сусідів у Польщу, попробуйте перейти дорогу за 2 метри від переходу, або ледь не пригати на машину за принципом "пішоходний перехід для пішоходів, і нехай весь світ зачекає" (подібна ситуація кожного ранку біля Променя і не тільки), аж цікаво побачити як вам це вдасться. <_<

Вся дорога - це зона підвищеної небезпеки, а пішохідний перехід - одна зі складових цієї ж дороги, тому завжди будьте уважні і дивіться по сторонам, бо декого, на жаль, зарозуміла самовпевненість приводить до лікарні

http://www.dailymotion.com/video/x9rg39_yyyyyyyy_auto

Опубліковано

пробовал почитать мысли забаненого чудика-глаза разболелись на 3ем слоге

Итог

Плавайте поездами Аэрофлота

Опубліковано

ще по темі "фа-фа":

Шановні колеги-водії прошу вас не фа-факати зразу автомобілю, що стоїть попереду вас на регульваному переході , або перехресті в момент ввімкнення жовтого, або за 2-3 сек. ввімкнення зеленого світла світлофора.

За таке в европейських країнах можна отримати і по морді :blush: , так як це прирівнюється до "факуна"... :naezd:

:0011:

Опубліковано

ще по темі "фа-фа":

Шановні колеги-водії прошу вас не фа-факати зразу автомобілю, що стоїть попереду вас на регульваному переході , або перехресті в момент ввімкнення жовтого, або за 2-3 сек. ввімкнення зеленого світла світлофора.

За таке в европейських країнах можна отримати і по морді :blush: , так як це прирівнюється до "факуна"... :naezd:

ти хотів сказати 2-3 мілісекунди?

Опубліковано

часом приходить фаФАКнути автомобілю, який стоїть перед мною на світлофорі і при червоно-жовтому сигналі світлофору "згадує" що йому повертати наліво і вмикає сигнал повороту. :mdr:

Опубліковано

Як вам таке?

Їду сьогодні рано на роботу і спостерігаю картину, як тупа курка мамочка з дитиною, вибігає на перехід перед всім потоком машин щоб встигнути пробігти перед шкільним тролейбусом на зупинку. Чим думають такі пішоходи? Себе не шкода, ладно, але для чого калічити життя дитині і водію?

Опубліковано

Недавно було.

Їхав по правій смузі з моста від Соборності на Перемоги. Десь 19-та година. Освітлення пішоходного переходу не працює. Авто по лівій смузі зупинились, пропускаючи пішоходів і з однієї, і з другої сторони дороги. Пригальмувавши до кілометрів 15-20-ти, під'їжджаю до переходу і проїжджаю його (на обочині справа людей немає, зліва, наскільки можна було побачити здалеку через лівий ряд машин, ніхто, крім вже перейшовших, дорогу не збирався переходити і не переходив). В цей момент (момент проїзду переходу) вискакує (не виходить!) мужик зліва і, слава Богу, встигає зупинитись аби не кинутись на машину. Їхав би я трохи помаліше чи він швидше біг - була б біда. А так - ніби легкий перелік і, сподіваюсь, ще один навчений бігун по переходах. Ну і +1 мені в досвід. :)

ЗІ. І так - не тре мені розказувати про проїзд нерегульованих переходів і тицяти в ПДР. ;)

Опубліковано

ще по темі "фа-фа":

ти хотів сказати 2-3 мілісекунди?

ага. я в таких випадках вмикаю аварійку, ставлю машину на паркінг, глушу, вихожу з машини, зазираю ззаду під неї, підходжу до цього водія і питаю: в мене щось з машиною трапилось?

він відповідно: ні!!! я вам фафакнув, щоб ви їхали швидше...

далі я йому вічливо розказую, що це некультурно так робити і в наступний раз я йому покажу "факуна", або можу з переляку і задню ввімкнути замість передньої... Далі вмикається червоне світло на світлофорі. Ми чемно обоє стоїмо...

Далі вмикається жовте, потім зелене і ми обоє їдемо по своїх справах і вже ніхто нікому в цей раз не сигналить...

ПіСі:

До-речі одного разу я все-таки ввімкнув задню і рушив, перед тим як ввімкнув аварійку і поставив на паркінг...(далі по тексту) - реакція ще цікавіша.

:blush:

Опубліковано

Ми , коли проїжджали біля вас, швагро за кермом був, сказав: "Грамотно твій корєш чувака грузить!" :D

Опубліковано

Ми , коли проїжджали біля вас, швагро за кермом був, сказав: "Грамотно твій корєш чувака грузить!" :D

о. точно. Якраз ви мене і застали за цією справою десь на тому тижні на світлофорі біля 22 школи. :blush:

Опубліковано

Було це 2 тижні назад, на перехресті вул.Воїнів-Інтернаціоналістів і вул.Кравчука.

Підійшовши до нерегульованого пішохідного переходу я зупинився перед ним, щоб маршрутка №16 різко не гальмувала щоб пропустити мене, а спокійно собі проїхала. З-заді маршутки повільно їхав мерседес 124 (зі сторони вул.Воїнів-Інтернаціоналістів). Так як дистанція від нього до переходу була метрів 15, я дозволив собі перейти дорогу. Дійшовши десь до середини переходу я почув, що той мерседес почав різко розганятись їдучи прямо на мене. При цьому водій в мою сторону навіть не дивився , а видивлявся чи нема інших машин справа. В результаті мені довелось "відскочити" назад аби той "мудрило" не зацепив мене, я не витримав - і "копнув" ногою заднє крило того мерседеса. Водій не зупинився і поїхав далі, мабуть зрозумів що був неправий.

Опубліковано

А я давно хотів створити подібну тему, та бачу не варто, в цьому розділі водії - святі, вони завжди праві, а якщо не праві, то мають виправдання.

Що до повільних пішоходів то я з цим згоден, хоч сам більше пішохід. Ну що зробиш, в людей (деяких) маловато совісті.Я хоч і кульгавий :) але підбігаю коли мене пропускають на переході, навіть якось незручно коли тільки я єдиний пішохід а мене пропускають.

Але мене більше дратує коли "шофери" їздять по тротуарам і навіть в таких випадках сигналять пішоходам... вас би не дратувало, коли ви їдете по дорозі а там йдуть люди? Але,найбільше дратує коли рядом дорога для авто, а "шофери" всеодно їдуть по тротуару, бо вона пряміша (часто таке бачу в свому дворі). Це що, "круто" їхати прямо? Я такі дії рахую презирством до людей - пішоходів. Є якась причина, що виправдовує поїздки по тротуару, навіть якщо рядом дорога для авто?

Опубліковано

Трішки віддаляємось від теми, але... Мене дратує, коли їздять по Лесі Українки і ще й сигналять. Сам досить часто змушений їздити там (виробнича необхідність), але ніколи не дозволяю собі налякати пішохода "бібіканням" або підгазовуванням.

Опубліковано

вас би не дратувало, коли ви їдете по дорозі а там йдуть люди?

Дратує! Так більше того - там ще якісь смуги поперек дороги! Відволікають від керування! Ніпарядок!..

Мені в дворі якийсь мужичок доказував, що він живе в цьому дворі і щоб він більше ніколи не бачив що я його "обганяю" по двору на авто, поки він чалапає. =)

Є якась причина, що виправдовує поїздки по тротуару, навіть якщо рядом дорога для авто?

Є. "Воронки від снарядів" на дорозі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...