Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 часов назад, Zeuss сказал:

Якщо ще систему прив'язати до картки для виплат А-банку то взагалі пєстня. Але це просто припущення. Я поки возюкаюсь з власними рестартами, тому питання до фіналочки ще не курив. 

В чому пєсня, можна детальніше?

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
9 минут назад, vaz75 сказал:

В чому пєсня, можна детальніше?

Зняття в банкоматах любих банків країни без комісії.

Опубліковано
10 часов назад, SunSeth сказал:

А що з Приватовськими якось інакше?

Я не знаю як зараз. Раніше не було такого виду картки. Окрім якоїсь персонально зарплатної. Комісія навіть у власних банкоматах на зняття складала 1%.

Опубліковано
35 хвилин тому, Zeuss сказано:

Я не знаю як зараз. Раніше не було такого виду картки. Окрім якоїсь персонально зарплатної. Комісія навіть у власних банкоматах на зняття складала 1%.

а тепер в Привата дві стандартних карти - Універсальна і Карта для виплат (КДВ)

Універсальна замінила собою кредитки (практично з тим же функціоналом), а зарплатна карта стала КДВ, тільки КДВ має ширший функціонал, і видають її всім бажаючим.

вже не один рік, по стандартних тарифах будь-який вхід (поповнення) на КДВ (крім ЗП і соц.виплат і т.п.) - комісія 0.5%, зняття в будь-якому банкоматі на території України - комісія 0% (для гривні, бувають і валютні КДВ).

А-Банк і Приват - мають дуже схожий набір свої базових банківських продуктів, тарифи, ставки за депозитами.

Деякі (злі) язики стверджують, що не так давно Коломойських "продав" А-Банк Суркісам, тільки заради зміни вивіски номінального власника

Опубліковано
В 26.10.2016 at 10:34, vaz75 сказал:

Вивчаю це питання.

Але чим зручний був ПБ-териінал. Акумульовані термінальні кошти на рахунку я використовував для сплати офіційних накладних постачальникам і закриття кредитного ліміту особистої картки. Крім того з р\р платив податки. Тепер для офіційних розрахунків треба р\р поповнювати готівкою чи з особистої картки, а це комісія знову ж таки.

Поки найвигіднійший екваринг в Аваля (Райфайзен).

Тобто: сам еквайринг той самий 300 грн\міс, 2% від обороту. Але обслуговування поточного рахунку 40 грн при вихідних операціях, 60 грн без цих операцій (Приват - 100 грн. постійно); три будь-які платіжки безкоштовні, далі 3грн. платіжка на інший банк ( ПБ - 3 грн одразу, на інший банк), всередині банку платіжки безкоштовні. Тобто економія невелика, 66 грн. але вона є.

Особистий менеджер в ПБ - то так, фікція. Тричі їй телефонував і отримував відповідь: "а що, вам начальник відділу не передзвонював? Я йому нагадаю". А коли я їй сказав, що завтра поверну термінал, вона сказала: "без проблем, приносьте". Ось тут я відчув, що значимість моя, я клієнта ПБ = 0.

Не знаю як в інших банках, але цей мені став неприємним вже на рівні підсвідомості, хоча ніяких конфліктів і спірних питан за 5-ть років як ПП і 12 як користувача, не було. Я порахував, що в жовтні я приніс прибутку ПБ 784 грн. ( це не оборот). Зараз хочуть при тих самих показниках 926 грн. (ріст 18%). Що буде далі, не відомо.

Це особисто моя думка.

Опубліковано

Блін, 60 грн. енкономії і купа народу не захоче розраховуватися "національною"  карткою  ПБ бо программа бонус плюс  не працює.  Завжди "уміляли" такі економісти. Крім дого дехто остегігається сувати магнітну картку в приймач іншого банку, і правильно робить.

Опубліковано

В Банку "Південний" еквайринг 300 грн\міс, 2,1% від обороту, можна для ФОП відкрити рахунок 2605 картковий, вартість відкриття рахунку - 5 грн, платіжка за межі банку - 8 грн.

Опубліковано
7 минут назад, Harddriver сказал:

Блін, 60 грн. енкономії і купа народу не захоче розраховуватися карткою бо программа бонус плюс  не працює. Завжди "уміляли" такі економісти.

Що? Ти хоч маєш POS-термінал? Я цю програму (бонус +) выдключив давно, бо не вигідна (додаткового притоку клієнтів не дає зовсім). Вона цікава одному зі ста. Більшість про неї не в зуб ногою. А ті що й знають, особливо не переймаються і розраховуються карткою. Це з особистих спостерігань.

І да. для мене 60 грн - це те ж гроші. Зараз важко розкидатися ним наліво\направо. Я краще дитині лишнього кіндера, ляльку чи гру куплю, ніж віддам банку, який мене не поважає.

З дрібниць складається все життя, і нехтувати ними не варто.

Опубліковано
3 hours ago, vaz75 said:

Що? Ти хоч маєш POS-термінал? Я цю програму (бонус +) выдключив давно, бо не вигідна (додаткового притоку клієнтів не дає зовсім). Вона цікава одному зі ста. Більшість про неї не в зуб ногою. А ті що й знають, особливо не переймаються і розраховуються карткою. Це з особистих спостерігань.

Не знаю, як хто, я, наприклад, з двох точок виберу ту, де є термінал Привату, а якщо є Б+, то тим більше. Ти сьогодні зекономиш 60 грн. на банку, завтра втратиш кілька десятків клієнтів, які б тобі принесли більше. І справа тут не в любові/не любові до Привату, а тому що клієнту зручно, тому що вигідно, тому що технологічно, тому що монополія ))

Опубліковано
13 минуты назад, SunSeth сказал:

Не знаю, як хто, я, наприклад, з двох точок виберу ту, де є термінал Привату, а якщо є Б+, то тим більше. Ти сьогодні зекономиш 60 грн. на банку, завтра втратиш кілька десятків клієнтів, які б тобі принесли більше. І справа тут не в любові/не любові до Привату, а тому що клієнту зручно, тому що вигідно, тому що технологічно, тому що монополія ))

Не говори дурниць. Яка різниця тобі, як покупцю в якому терміналі розрахуватися в ПБ чи іншого банку? Що для тебе міняється?

Там де "Бонус +" - да, згідний, але за умов, що в іншій точці, де немає "бонус +", ціна на такий же товар як мінімум така ж або вища. Але відкрию тобі таємницю ( :) ) - "бонус+" для клієнта забивають в націнку на товар\послугу,  і зачасту в точці, яка може собі дозволити "бонус+" (а зараз підключається ця опція тільки на 5% і вище, раніше було від 2%), в того ціни на анлогічний товар вищі.

Я розповідав з власного досвіду: рік тягнув "бонус+" на 4% (це, на хвилинку, все за власний кошт, а не банк такий щедрий). Ніякого притоку "бонусників" особливо не було, лише втрата 4%, більше того, дууууже багатьом клієнтам виконував функціїї банку, розповідав що то за "бонус+" і з чим його їдять, були й такі, у яких на бонусних рахунках було до 300 гривень і коли я розраховував їх з того рахунку, вони прозрівали. Я вже понад 2 роки не маю "бонус+" і не відчув зменшення розрахунків терміналом, а навпаки.

Проста математика: щоб продати товар через термінал на 100 грн постійному клієнту з 10% знижкою маючи "бонус+" 5% треба втратити 10+5+2=17% тобто 17 грн. (це я ще не рахую плати за обслуговування терміналу і рахунку). Припустимо націнка складає 30% (собівартість =100/1,3=77 грн.). Тобто заробіток складе 23-17=6 грн чи 8 % націнки. Дуже заробиш? Тому щоб тримати більш-менш конкурентну ціну (не збільшувати націнок) і не втрачати постійних клієнтів (не зменшувати знижок) я відмовився від "бонус+".

Опубліковано

@vaz75 ти пишеш про свій конкретний випадок, а воно буває по різному. Не знаю чим ти торгуєш, мабуть що не продуктами першої необхідності... Чому знову ж я, не кажу за всіх, щодня купую продукти в "Експрес Там-Тамі" і не купую їх у "Нашому краї", хоча у "Краї" черги менші і ціни більш-менш однакові, відстань до обох однакова пояснювати треба?

Опубліковано
19 минут назад, SunSeth сказал:

@vaz75 ти пишеш про свій конкретний випадок, а воно буває по різному. Не знаю чим ти торгуєш, мабуть що не продуктами першої необхідності... Чому знову ж я, не кажу за всіх, щодня купую продукти в "Експрес Там-Тамі" і не купую їх у "Нашому краї", хоча у "Краї" черги менші і ціни більш-менш однакові, відстань до обох однакова пояснювати треба?

Невже ж через Приватовські термінали? (іронія)

Опубліковано
15 hours ago, SunSeth said:

щодня купую продукти в "Експрес Там-Тамі" і не купую їх у "Нашому краї", хоча у "Краї" черги менші і ціни більш-менш однакові, відстань до обох однакова пояснювати треба?

Дивно що людина з таким рівнем жадібностіекономії не порівнює ціни по кожній позиції щодня :) ну і не рахує свій час, витрачений на більші черги

А по темі розмови – постійно розраховуюся карткою привата, але жодного разу не забивав собі голову такими питаннями як "чий термінал" та "наявність Б+".

І як працював в торгівлі то Б+ теж був вимкнений щоб не піднімати ціну ще вище. І не пригадую за три роки щоб хтось сказав "ааа, нема Б+ – піду в інший магазин". Щоб поставити Б+ то треба підняти вартість товару. Навіщо мені вищі ціни, а клієнту переплата конвертована в Б+ ?

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 12.11.2016 at 12:32, Zeuss сказано:

Навіть коли ти йдеш з ПБ, ПБ залишається в середині тебе)

ще і в гості кличе))
повістками))
01e7287aef4b4f88b5566a34c906b690.jpeg

Опубліковано
7 минут назад, Dima4s сказал:

ще і в гості кличе))
повістками))

Пф. Приват і покійників кредитує. Людина померла в 2008 році, а в 2010 ще отримала кредит.

2016-10-31 21-34-37.JPG

Опубліковано

з того світу кличе)
дивно що без відсотків...
я тут десь в темі вже показував як приват з тисячі кредиту зробив 18 тисяч відсотків...

Опубліковано

сьогодні в банкоматі ПБ перед мною жіночка хв десять щось клацала... виявляється тепер одна транзакція не може перевищувати 750 грн. щодо обмежень на добу не знаю

ковчег іде на дно?

Опубліковано
15 minutes ago, maja said:

сьогодні в банкоматі ПБ перед мною жіночка хв десять щось клацала... виявляється тепер одна транзакція не може перевищувати 750 грн. щодо обмежень на добу не знаю

А Ви в тієї жіночки не запитали з картки якого банку вона знімала готівку?

Буфер обміну01.jpg

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

Пф. Приват і покійників кредитує. Людина померла в 2008 році, а в 2010 ще отримала кредит

заради справедливості - в приєднаному малюнку написано, що кредит було взято до смерті, і ніде не вказано, що людина померла в 2008-му році, а не після дати зазначеного договору...

Опубліковано
45 минут назад, rrid сказал:

заради справедливості - в приєднаному малюнку написано, що кредит було взято до смерті, і ніде не вказано, що людина померла в 2008-му році, а не після дати зазначеного договору...

Ага до смерті, а саме "кредитні зобов'язання, які виникли внаслідок укладання кредитного договору №*** від 25,11,2010". Тільки людина померла у 2008 році. Міг би викласти скан свідоцтва про смерть, але з заретушованими ПІБ, воно тобі нічого не доведе. Та й не бачу сенсу.

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Міг би викласти скан свідоцтва про смерть, але з заретушованими ПІБ, воно тобі нічого не доведе. Та й не бачу сенсу.

то нащо викладати те, що ніхто не буде доводити? в цьому справді немає сенсу.

могла бути опечатка в тексті, міг хтось скористатись кредиткою після смерті, могла й бути помилка, міг бути й умисел...

Опубліковано
2 минуты назад, rrid сказал:

могла бути опечатка в тексті, міг хтось скористатись кредиткою після смерті, могла й бути помилка, міг бути й умисел...

Фсьо як ти пишеш, ога.

Опубліковано
6 minutes ago, nickel said:

Фсьо як ти пишеш, ога.

Ну так напиши коротко, що за кредит і звідкіля він взявся. Чи це таємниця за 7 замками?

Дружині колись на старі соціальні картки теж кількасот боргу повісили, тому Привату я не зовсім "довіряю" :) 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...