Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні в черговий раз мене «приємно» вразили тарифи на послуги в ПриватБанку. Мені потрібна довідка про наявність і стан депозитного рахунку. Ні, мені не шкода 30 грн. Але за що? За те, що вони видадуть мені папірець-підтвердження, що в їхньому банку лежать мої гроші? Мені здається це не так складно, максимум 5-10 хв. роботи.

Хто знає, таку довідку можуть видати лише в тому відділенні, в якому відкривався рахунок, чи в будь-якому іншому, скажімо центральному відділенні, теж?

Опубліковано

в іншому банку це коштуватиме 20 грн, така велика різниця?

це на картках Віза :) В тебе значить МастерКард :)

CVV немає на картках Maestro, на картках вищого класу є

Опубліковано

Оксан, зазвичай до рахунку можна виготовити додаткову картку , дорожчу, або аналогічного класу іншої платіжної системи, з CVV кодом. Звернись у свій банк, думаю, тобі допоможуть.

Опубліковано

Ага, а ти як банківський працівник вважаєш це за норму.

Звісно, кожен заробляє як може і справа не в 20-30грн. А в тому, що мало того що вкладаєш кошти в банк (ніби як двостороння вигода) то ще й банк старається з тебе "поімєть" собі на додаткову ложку ікри. Криза, мля, страдають. :)

Опубліковано

Ні, мені не шкода 30 грн. Але за що? максимум 5-10 хв. роботи.

Вот за 5-10 минут работы берут деньги.

ИМХО, каждый ставит свои цены - не хочешь не бери и не плати, никто не заставляет. Также, никто не заставляет открывать депозитный счет в банке. У кого зарплатная карточка или пенсионная от приватбанка - при съеме денег комиссии никакой. А дополнительные услуги оплачиваются дополнительно.

Опубліковано

Ага, а ти як банківський працівник вважаєш це за норму.

Звісно, кожен заробляє як може і справа не в 20-30грн. А в тому, що мало того що вкладаєш кошти в банк (ніби як двостороння вигода) то ще й банк старається з тебе "поімєть" собі на додаткову ложку ікри. Криза, мля, страдають. :)

з тебе я би взяв 100

Опубліковано

ИМХО, каждый ставит свои цены - не хочешь не бери и не плати, никто не заставляет. Также, никто не заставляет открывать депозитный счет в банке. У кого зарплатная карточка или пенсионная от приватбанка - при съеме денег комиссии никакой. А дополнительные услуги оплачиваются дополнительно.

Ога. Тричі "Ха".

Так і знав що зараз хтось почне по типу " Не хочеш не відкривай депозит".

Ніхто не сперечається. Хазяїн-барін.

От тільки чомуж банки не беруть за консультації при залучені клієнтів на депозит? А там клієнта і по 20-30хв окучують. Чи не тому, що потрібно щоб клієнт бабульки вклав? Чи не так?

А от коли клієнт вже твій і вбільшості вже нікуди не подінеться то і повийо%%%сь можна.

А от якби банки ще брали комісію за пенсійні та зарплатні картки, то це вже точно зажралися би. Хоча вони мають від них у інший спосіб.

Опубліковано

Ніхто не сперечається. Хазяїн-барін.

От тільки чомуж банки не беруть за консультації при залучені клієнтів на депозит? А там клієнта і по 20-30хв окучують. Чи не тому, що потрібно щоб клієнт бабульки вклав? Чи не так?

А от коли клієнт вже твій і вбільшості вже нікуди не подінеться то і повийо%%%сь можна.

Оформление депозита входит в спектр бесплатных услуг, также как и съем денег с него или досрочное разорвание договора. А все остальное платное, потому что это дополнительные услуги. Это все равно что получить детализировку счета по звонкам с мобильного некоторых операторов, тоже ведь за деньги, и тоже пару минут работы. Везде свои дополнительные услуги и свои тарифы на них.

Опубліковано

Сьогодні після роботи знову зайшла в відділення банку за довідкою. Уже був на місці керуючий відділенням. Швиденько, без лишніх питань мені зробили цю довідку. І що саме цікаво - безкоштовно. :) Напевне вони теж читають Борду. :)

Опубліковано

а з іншої сторони, якщо вони читають борду і тому не взяли комісію, то борду може читать їхнє начальство, і знять з них "комісію":rolleyes:карочь, попалила ти пацанів:)

Опубліковано

Закон України "Про інформацію"

Стаття 9. Право на інформацію

Всі громадяни України, юридичні особи і державні органи мають право на інформацію, що передбачає можливість вільного одержання, використання, поширення та зберігання відомостей, необхідних їм для реалізації ними своїх прав, свобод і законних інтересів, здійснення завдань і функцій.

Кожному громадянину забезпечується вільний доступ до інформації, яка стосується його особисто, крім випадків, передбачених законами України.

Випадки, передбачені Законами України - це, наприклад, інформація про стан здоров'я (якщо в людини онкозахворювання - їй, як правило, цього не говорять). Але не банківські документи.

Тому, вважаю, що якщо оформити і подати звернення у відповідності до вимог Закону України "Про інформацію", почекати 10-30 днів, тоді довідка має бути безкоштовною. Ну, хіба що по собівартості папірця, друку, підпису і відтиску печатки. Робота по пошуку інформації не оплачується (за аналогією з ч. 10 ст. 35 Закону України "Про інформацію", яка говорить: "Не підлягає оплаті робота по пошуку офіційних документів.")

Якщо ж прийти, і сказати: дайте довідку - тоді банк може це втулити, як послугу. Хоча треба вивчати договір - може, за договором позичальник має право отримувати інформацію про рахунок безкоштовно?

Опубліковано

Появление женщины на доске замечает Шуфрич. И делает несколько эффектных, но бессмысленных ходов, с целью привлечь внимание и напомнить о былых чувствах. ...(с)

Опубліковано

Нехай мсьє залишається фахівцем картярства (аватаром навіяно), а не царини шахів... :) Адже в шахах не змухлюєш...

Опубліковано

Зазвичай такі довідки беруть у посольство, для підтвердження свого майнового стану при отриманні візи. І от мсьє шахіст, замість заплатити передбачені тарифами 20-30 грн. і отримати у той же день довідку пише банку лист. Чекає 10-30 днів. Отримує відповідь про тарифи. Пише новий лист, де переконує банк, як оце нас, що цю інформацію має отримати безкоштовно. Отримує лист з інформацією. Приходить з ним у посольство. Чомусь виявляється, що їм така форма подання інформації не підходить. Варіант розвитку партії: писати листи у посольство і вимагати дотримання своїх прав і свобод або знову звертатись у банк із запитом про надання тієї ж інформації у потрібній формі..Партія триває..триває..триває..

що маємо? "несколько эффектных, но бессмысленных ходов, с целью привлечь внимание"

Ярчик, довідки- не твій рівень, я думаю, ти граєш у цікавіші партії.

Адєкалон, читай Космополітен :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні потрібно було закинути Т.Г. Шевченка на свою карту, так як в касах традиційно черги, зачекав доки жіночка поміняє свій пін в бас-терміналі і скористався останнім.

Малоприємна новина від П-банку, запровадили комісію у розмірі 1% - до 200 грн, від 200 - 0,5%. Зубожіли вкрай :). За друк чека - давай, за поповнення власної карти - давай, і тд... :)

Я розумію, кагби банк-лідер, виходить і по дрібним поборам також в авангарді :smile3:

Опубліковано

Сьогодні потрібно було закинути Т.Г. Шевченка на свою карту, так як в касах традиційно черги, зачекав доки жіночка поміняє свій пін в бас-терміналі і скористався останнім.

Малоприємна новина від П-банку, запровадили комісію у розмірі 1% - до 200 грн, від 200 - 0,5%. Зубожіли вкрай :). За друк чека - давай, за поповнення власної карти - давай, і тд... :)

Я розумію, кагби банк-лідер, виходить і по дрібним поборам також в авангарді :smile3:

В них зараз фінансові проблеми - самих обікрали.

Опубліковано

Банкі нас "імєют", і будуть "імєть" за наші ж гроші :) - ось саме це обідно!

а самое обидное - они хотят что бы нам это нравилось

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...