Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 07.09.2020 в 05:30, $ΩLΩMΩN сказав:

В Україні все можливе.

Показати  

Не все.

2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:
Показати  

Ну от бачиш, панікьор. 0.01 відсотка буде нараховуватися лише три дні, поки ти думаєш знімати депозит чи ні.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 07.09.2020 в 05:36, nickel сказав:

Не все.

Ну от бачиш, панікьор. 0.01 відсотка буде нараховуватися лише три дні, поки ти думаєш знімати депозит чи ні.

Показати  

Нема шо тут думати. Під 0,01% в гривні хай самі кладуть на депозит. Зніму краще куплю 4G модем. А потім б.у. відеокарту.

Опубліковано
  В 07.09.2020 в 05:42, $ΩLΩMΩN сказав:

Нема шо тут думати. Під 0,01% в гривні хай самі кладуть на депозит. Зніму краще куплю 4G модем. А потім б.у. відеокарту.

Показати  

Ти мабуть не зрозумів прочитане, 0.01 буде лише три дні, далі повертаються нормальні відсотки.

Опубліковано
  В 07.09.2020 в 05:44, nickel сказав:

Ти мабуть не зрозумів прочитане, 0.01 буде лише три дні, далі повертаються нормальні відсотки.

Показати  

Думаю, що правильно.

Якщо у мене Депозит "Стандарт" 6м. з можилвістю дострокового зняття. То при продовженні на новий термін ставка буде знижена до 0,01% річних в гривні. Я так зрозумів.

Опубліковано
  В 07.09.2020 в 05:47, $ΩLΩMΩN сказав:

Думаю, що правильно.

Якщо у мене Депозит "Стандарт" 6м. з можилвістю дострокового зняття. То при продовженні на новий термін ставка буде знижена до 0,01% річних в гривні. Я так зрозумів.

Показати  

Не правильно. Дзвони 3700, з мобільного безкоштовно.

Опубліковано
  В 07.09.2020 в 05:50, nickel сказав:

Не правильно. Дзвони 3700, з мобільного безкоштовно.

Показати  

Перечитав ще раз, мабуть ви праві. 

Але тут, як у анектоді:

Ложечки нашлись, а осадок остался.

Крім того, я на зиму й так не планував продовжувати цей депозит.

Опубліковано

приват вже не той приват...

масово розсилають запити до спд єдинників, про те куди використовуються кошти отримані від підприємницької діяльності????!!!!   КАРЛ ---  це є дохід людини, після сплати податків я з ними роблю що хочу....

а ч. 6 ст. 11 розділу ІІ  Закону України № 361-ІХ від 06.12.2019  вооще вже виключена із закону на сьогодні...

так що коли відкриваєте рахунки в привєте, то думайте як потім відписуватися, в т.ч. і від таких дурниць....

Показати контент

Опубліковано

Просто діло йде потроху до того, що банки будуть скоро замінювати податкову    інспекцію, причому дуже ефективно.

Особливо, коли всі розрахунки перейдуть у безготівкову форму.

Прогрес він такий.

Опубліковано
  В 07.09.2020 в 13:03, Vikvik Mawr сказав:

приват вже не той приват...

масово розсилають запити до спд єдинників, про те куди використовуються кошти отримані від підприємницької діяльності????!!!!   КАРЛ ---  це є дохід людини, після сплати податків я з ними роблю що хочу....

а ч. 6 ст. 11 розділу ІІ  Закону України № 361-ІХ від 06.12.2019  вооще вже виключена із закону на сьогодні...

так що коли відкриваєте рахунки в привєте, то думайте як потім відписуватися, в т.ч. і від таких дурниць....

Показати  

Якось по дебільному в Привата текст написаний. В ігнор такі повідомлення.

Опубліковано
  В 14.09.2020 в 06:26, $ΩLΩMΩN сказав:

Чи можна в Приват24 купити інші валюти онлайн крім USD, EUR, UAH? Цікавать наприклад швейцарський франк.

Показати  

Ні

Опубліковано

Термінове запитання

Як мені (клієнту Привата) поповнити з найменшою комісією чужу зарплатну карту Привата готівкою?

В тарифах знайшов таке 

За номером картки в терміналі:
- для клієнтів ПриватБанку - 0,2%, але не менше 2 грн;

Опубліковано

Власнику картки відкрити Приват вклад, тобі закинути на нього суму, власнику зняти гроші з Приват вкладу на свою зарплатну картку. Комісія має бути - 0.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

З’ясовували, у кого кращі умови

monobank, ПриватБанк і Альфа-банк влаштували перепалку в Twitter, намагаючись з’ясувати хто з них краще.

Опубліковано
  В 24.09.2020 в 02:39, $ΩLΩMΩN сказав:

З’ясовували, у кого кращі умови

monobank, ПриватБанк і Альфа-банк влаштували перепалку в Twitter, намагаючись з’ясувати хто з них краще.

Показати  

і що,з'ясували?

Опубліковано
  В 24.09.2020 в 04:54, paksivatova сказав:

і що,з'ясували?

Показати  

Що у банківських маркетологів з соціальних мереж (SMM),  багато вільного часу або дуууууже велика З.П.

Показати контент

Опубліковано

Державний банк для людей

(Запостив відео лише для оцінки профФесійного коментаря банку)

Опубліковано
  В 25.09.2020 в 11:12, Zeiss сказав:

(Запостив відео лише для оцінки профФесійного коментаря банку)

Показати  

ну, в приматбанку - ще ті "примати" трапляються ))

P.S. Хоча - хз, моїй мамі - 65, оплаті смартом - "довіряє не дуже", а от оплачувати комуналку з термінала привата чи ощада - навчив ще кілька років тому, як тільки зросла комісія за оплату в касі. 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хтось знімав гроші з Приватбанку сьогодні, після 18:00? Якісь помилки викидав банкомат. Я вперше побачив, як вилетіла оболонка і запустилась командна стрічка. Дивно, що Приватбанк майже скрізь використовує Linux а на банкомата стоїть вінда.

Опубліковано
  В 07.10.2020 в 19:44, $ΩLΩMΩN сказав:

Хтось знімав гроші з Приватбанку сьогодні, після 18:00? Якісь помилки викидав банкомат. Я вперше побачив, як вилетіла оболонка і запустилась командна стрічка. Дивно, що Приватбанк майже скрізь використовує Linux а на банкомата стоїть вінда.

Показати  

фотку давай

Опубліковано

Хтось знімав гроші з Приватбанку сьогодні, після 18:00 

Показати  

це як? зараз тільки 14, а ти вже питаєш про те, що буде після 18-ї години

P.S. Зав'язуй з психотропами)))

Опубліковано

Я вперше побачив, як вилетіла оболонка і запустилась командна стрічка.

Показати  

досить часто таке буває, позавчора така фігня була з двома банкоматами в Приматбанку (в "Мальвіні")

З ощадбанківськими - спостерігаю це явище регулярно, і в ощаді - таки вінда (мож не скрізь).

Опубліковано
  В 08.10.2020 в 10:51, Bliksss сказав:

це як? зараз тільки 14, а ти вже питаєш про те, що буде після 18-ї години

Показати  

А ось так:

Почему день начинается с вечера?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...