Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

8 минут назад, yu2007 сказал:

Ну так напиши коротко, що за кредит і звідкіля він взявся. Чи це таємниця за 7 замками?

Ще один. Як людина може взяти кредит через два роки після своєї смерті?

п.с. в любому випадку в Привата вже роки три є копія свідоцтва про смерть людини. Як можна писати в 2016 році про "укладання кредитного договору №*** від 25,11,2010", знаючи дату смерті - 2008 рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та подумав, може родичі поцікавились в банку, що то за кредит/борг. Помилка не виключена.

Я носив свідоцтво про смерть в приват, при мені відсканили. Десь через півроку прийшов стосовно рахунків померлої. А скана в них не виявилось, і знову давав їм оригінал сканити.

Ну та ладно. Ще один, так ще один :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, nickel сказано:

Ще один. Як людина може взяти кредит через два роки після своєї смерті?

В Україні може, тому потрібно завжди бути насторожі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, romaxa11 сказал:

В Україні може, тому потрібно завжди бути насторожі.

Я з Приватом з 2008 року насторожі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 18 ноября 2016 г. at 19:09, SunSeth сказал:

А Ви в тієї жіночки не запитали з картки якого банку вона знімала готівку?

Не знаю з карток якого банку знімала вона, але я свої 900 грн зняла за дві транзакції, до того ж дрібними купюрами. В мене картка приватбанку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 hours ago, maja said:

Не знаю з карток якого банку знімала вона, але я свої 900 грн зняла за дві транзакції, до того ж дрібними купюрами.

Дрібними це якими? Якщо 20-ки, то все правильно - банкомат за раз не може видати більше 40 купюр. 40*20=800 грн., тому й видало Вам 900 грн. за дві транзакції. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене більше цікавить нафіга в них верхня межа нижче 8000 ? :)

купюрами по 500 грн банкомат видає лише 7500 хоча навіть в меню є варіант 8000 – оце вже маразм

коли в Польщі знімаю то в будь якого банку видає максимальну суму в розмірі "40 купюр найвищого номіналу"

а приват він же умний... треба *ля щоб людина стояла і цідила дольками в той час як черга матюкається типу "не вмієш користуватися – не лізь"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 18.11.2016 at 17:18, Dima4s сказано:

ще і в гості кличе))
повістками))

А де вихідний номер? (не вказано)

Мокрої печатки, впевнений, також не було. Була якась ксерокопія.

Таку х-ню будь-хто міг прислати. ще й чомусь саме слово "приватбанк"  відмінюють.

Там нижче у @nickel-я зовсім інший стандартний бланк :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А де вихідний номер? (не вказано)

Мокрої печатки, впевнений, також не було. Була якась ксерокопія.

Таку х-ню будь-хто міг прислати.

будь-хто з печаткою привату. яка була на другій сторінці і на конверті цього листа щастя.
будь-хто з тих хто має паспортні дані і код інд? ще, до речі, цікаво, якого чорта приват персональні данні на таких папірцях друкує...ще один спосіб тиску?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Dima4s сказано:

будь-хто з тих хто має паспортні дані і код інд?

Зазвичай, такою фігньою від імені банку займаються колектори.

Стосовно ІПН і паспортних даних, все в інеті можна знайти у вільному доступі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 годин тому, SunSeth сказано:

Дрібними це якими? Якщо 20-ки, то все правильно - банкомат за раз не може видати більше 40 купюр. 40*20=800 грн., тому й видало Вам 900 грн. за дві транзакції. 

Народ не гоніть! В приваті меньше соток нема давно. Картка іншого банку обмежується десь в таких сумах 900-1000 грн. для Прикладу Ощад\ексім. комісії нема, але маєш прокляцати скількись там разів, щоб банки мали між собою більшу к-сть транзакцій, і як наслідок більше внутрішніх комісій (клієнта не стосується)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@vetalforever Вчера снимал  в банкомате Привата 100 грн, в наличии были копюры 20 и 200 грн.Банкомат в там таме маленьком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Черговий вброс щоб розхитати кораблик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, Volyniaka сказано:

що цікаво, під статтею за посиланням - в коментарях посилання на РосБизнесКонсалтинг і статтю про Сбербанк (так-так, саме про москальський Сбербанк):

Цитувати

«Внимание, поступила следующая информация. Сейчас идут проверки в Сбербанке о приеме денег за коммерческую деятельность на карты. Причем звонят не тому кому приходят оплаты, а тем, кто вам переводит. Если кто-то скажет, что деньги перевел за услугу, даже за обучение, тогда вашу карту блокируют и карту того, кто переводил тоже. После блокировки штрафы и налоговая. Людей предупреждать бесполезно, любой просто растеряется. Проверка по всем городам очень мощная. Инфо из первых рук. Сейчас очень плотно взялись за физлиц и их доходы. Это дружеский совет», — следует из сообщения. (Здесь и далее пунктуация автора сохранена. — РБК.)

Подробнее на РБК:
http://www.rbc.ru/finances/18/11/2016/582eec959a79477f4011f69d

хоча мені важко уявити масові платежі на картки фізичних осіб "за навчання" чи "даже за обучение"

а стаття на РБК - Сбербанк спростовує цю "інформацію" )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 22 ноября 2016 г. at 13:35, SunSeth сказал:

50

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

дозволю собі себе процитувати (в дискусії):

On 11.08.2016 at 09:47, nickel сказано:

Порох скоріше відмовиться від чергового кредиту МВФ ніж втопить Приват, бо ФГВ не вигрібе Приват, а втоплений Приват потягне за собою решту банків. Ніякого кредиту МВФ не вистачить, щоб врятувати нашу фінансову систему від краху.

On 11.08.2016 at 11:30, rrid сказано:

якщо допустити безконтрольне банкротство - то так, проблеми у фінансовій системі будуть серйозні, але аж ніяк не крах. але ти забув про націоналізацію - це більш, ніж вигідно ;)

колись був такий банк у формі акціонерного товариства -  "Україна", дуже великим був як для нашої фінансової системи. не стало такого банку - і що, був крах фін.системи? Леман Бразерс також вважався то біг ту фол - і що? як це зашкодило гамериканському доляру чи гамериканській економіці?

питання Привата - це питання лише часу, але воно таке ж, як і в інших наших кептивних банків, тільки розмах більший - було залучено десятки мільярдів гривень коштів фізичних та юридичних осіб, а також рефінансування НБУ, і десятками мільярдів гривень кошти виводились з банку на афілійовані структури, тобто кредити в основному видавались Коломойському й Боголюбову. і банк буде платоспроможним до того моменту, поки кредитна заборгованість буде обслуговуватись - тобто поки в Коломойського й Боголюбова буде бажання платити по взятих кредитах.

звісно, що жоден банк, який щодня звітується в НБУ, не може виводити кошти без відома НБУ, а Приват, зважаючи на масштаби - не зміг би цього робити без погодження на найвищому рівні. тому Приват і має певний імунітет - бо може розповісти про всі схеми й розміри відкатів. але якщо справді це все муляє око МВФ - то всяко може бути...

і те, в що ніхто тут не вірив, за що мені тут мінуса ліпили, воно ж таки сталось?

ПАТ "Приватбанк" переходить у стовідсоткову власність держави

18.12.2016 | 23:29
ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249597705&cat_id=244276429

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часа назад, rrid сказал:

і те, в що ніхто тут не вірив, за що мені тут мінуса ліпили, воно ж таки сталось?

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249597705&cat_id=244276429

чого не вірили. я в серпні то прочитав, подивився що пропонує приват і шо іноземні банки,  і дякую ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часа назад, rrid сказал:

Ткни носом де твої пророцтва мінусували. Відплюсую задроту кожен мінус, навіть якщо він не мій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 hours ago, rrid said:

Мудило в спортивних штанцях: А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла.
Люда: Якщо б знать, можно було б на тачці под'єхать. 

(с) Лесь Подерв'янський. Дохуя масла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 хвилин тому, nickel сказано:

Відплюсую

не переживай, я горжусь своїми мінусами ;) та поправляли й без тебе

але як дуже сильно хочеш - можеш наприклад тут глянути:

але для історії - мене ті мінуси цілком влаштовують, виправляти їх не треба.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, rrid сказал:

не переживай, я горжусь своїми мінусами ;) та поправляли й без тебе

але як дуже сильно хочеш - можеш наприклад тут глянути:

але для історії - мене ті мінуси цілком влаштовують, виправляти їх не треба.

Чувак, а нічого, що тебе замінусили майже за 1,5 року до твого пророцтва? Та й не за пророцтво, а, напевно, за недолугий гумор. "Напевно", тому що моїх мінусів там немає, а вчинки інших людей я пояснити на 100% не можу. Але цей "гумор" я також плюсувати не збираюся.

Досі не розумію, якого милого ти мене цитував. Та й не цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, nickel сказано:

я також плюсувати не збираюся

1. Я вище написав, що твої плюси мені не потрібні.

2. На тій же сторінці, де "недолугий гумор" - мій пост про можливу націоналізацію ("пророцтво" краху банку, внаслідок бізнес-моделі), а також пости про те, що катастрофи від банкрутства Привату не буде. Буквально через один пост:

про всяк випадок, звертаю увагу, що про можливість націоналізації, як можливо найменш безболісний варіант "розрулення" ситуації з цим супер-кептивом, я написав, зокрема, 14.04.2015р. - не за півтори року ДО "пророцтва", а саме півтора роки тому, і було "пророцтво".

46 хвилин тому, nickel сказано:

Досі не розумію, якого милого ти мене цитував. Та й не цікаво.

та не парся ;) я також тебе далеко не завжди розумію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бізнес-моделі Бєні чи, скоріше, його вмінню захищати власний бізнес можна лише позаздрити. Бо по факту Приват не націоналізували, а купили за 5,5 млрд. доларів. Сьогодні Бєня обіграв усіх. Інші пилососи викачували бабло з своїх банків і потім їх банкрутили - і в цьому був весь бізнес. А Беня виводив гроші з банку лише для страховки, банкрутувати чи віддавати на націоналізацію банк він і не збирався. Позбуватися банку, який приніс майже 600 млн. грн. прибутку за 9 місяців роботи в 2016 році, треба бути ідіотом. І як бачимо страхувався він не даремно. Щоб отримати черговий транш МВФ Пеця таки націоналізував Приват, але Беня лише в плюсах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...