Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чек - не товар, тому продавати, та ще з накруткою заборонено законом як і тару і т.д.

З високою ймовірністю має місце не продаж чека, а надання послуги - роздруковування балансу. Хоча все одно треба читати договір з додатками, чи правомірно таке нововведення, якщо під час підписання договору воно не було передбачене.

Ще в ПБ є така фішка в кредитних договорах - брати комісію за прийняття від позичальника платежів, якими він погашає кредит. Тобто, приносиш в касу ПБ 500 доларів для погашення кредиту - а з тебе ще візьмуть скількись-там за те, що ПБ від тебе ці гроші прийме. Це - незаконно. І ті, в кого є підтверджуючі документи, що вони платили ці комісії, можуть звертатися в суд з вимогою або стягнути ці кошти, або зарахувати їх в погашення кредиту.

Опубліковано

Чек - не товар, тому продавати, та ще з накруткою заборонено законом як і тару і т.д.

З високою ймовірністю має місце не продаж чека, а надання послуги - роздруковування балансу. Хоча все одно треба читати договір з додатками, чи правомірно таке нововведення, якщо під час підписання договору воно не було передбачене.

В мене, наприклад, в ПБ не кредитка, а соцкартка (для виплат коштів на діток) - договору, як такого, взагалі немає...

Навіть немає чим у них перед носом помахати за ті їхні чеки :D .

Опубліковано

Насильні кредитки - це позавчорашній день :) В минулому місяці отримував зарплатну картку на Відродження 1, так мені хвилин 40 пудрили моск, що я не проживу без "Капілкі". Припинили, коли я гавкати почав. А з процедури видачі карток, я як колишній банківський працівник в глибокому шоці :angry: : Цьоця-менеджер десь з підсобки виносить картку просто так в руці (без запечатаного конверта, упаковки тощо), кілька раз при мені проводить її через термінал на своєму столі ("так треба"), потім, переконавшись остаточно, що я відмовляюсь від копилки, дає мені мою зарплатну карту і усно (!!!) повідомляє пін-код.

Де договір? Де тарифи на обслуговування картки? - На сайті. (!)

Найцікавіше, що в банкоматі я виявив, що на рахунку бракує 440 грн. (!!!!) Спершу, звичайно, переконався, що на роботі зарплату зарахували правильно. Тепер черга за Приватом :mdr:

Опубліковано

.....

Я напевно ще ніколи не вглядувався в людські обличчя з таким жагучим бажанням срубіть бабліща :D

:smile-zachot:

ну а що ,нік підходящий , :rolleyes: а щей з таким аватаром , це має бути основним видом діяльності.(шутка) :blush:

Опубліковано

боюсь оказаться правым но скоро появится фича (если уже не появилась), для того чтобы пользоваться "соцкартка (для виплат коштів на діток)" нужно будет обязательно оформить кредитку

Опубліковано

Ще в ПБ є така фішка в кредитних договорах - брати комісію за прийняття від позичальника платежів, якими він погашає кредит. Тобто, приносиш в касу ПБ 500 доларів для погашення кредиту - а з тебе ще візьмуть скількись-там за те, що ПБ від тебе ці гроші прийме.

Це по яких кредитах? Погашення споживчих кредитів безкоштовне.

п.с. Чого ви так тих кредиток боїтесь? Якщо користуватись з розумом, то можна бути тільки в плюсах.

Опубліковано

п.с. Чого ви так тих кредиток боїтесь? Якщо користуватись з розумом, то можна бути тільки в плюсах.

мм,

ты хочешь сказать что:

а) банки добрые и хотят тебе на халяву помочь?

б) ты "самый умный" и тебе удастся наколоть систему? (то есть в банках сидят дураки и они просчитались? )

p.s. это если не брать в внимание насильственное впаривание срвисов

p.p.s. кто еще так думает - можете начинать кидать в меня камни

Опубліковано

б) ты "самый умный" и тебе удастся наколоть систему? (то есть в банках сидят дураки и они просчитались? )

Насправді буває так. Людина уважно, скрупульозно вивчає банківські продукти, і вирішує: кредитка (наприклад) - це добре. Це така торбинка, з якої можна взяти гроші, щоб розрахуватися за продукти, і якщо їх туди покласти не пізніше, ніж за Х днів - нічого не станеться, я не втрачу ні копійки. Починає людина користуватися кредиткою. Але навіть якщо людина "вивчила систему", і діє так, щоб собі не нашкодити - рано чи пізно система введе якісь обмеження. Наприклад, встановить комісію за що-небудь. Або, вистоявши півгодинну чергу у відділенні банку до каси №1, щоб покласти гроші на кредитку - виявиться, що каса №1 карток не обслуговує (і про це не буде ні слова написано над касою). До каси №2 вже часу стояти не залишиться - так появиться прострочка, пеня... Ну, і т.п. явища можуть трапитися.

Три роки користувався приватбанківською кредиткою, і врешті закрив її. Мабуть, не стільки із-за комісій, скільки із-за нервотрьопки під час спілкування з живими працівниками ПБ. Постійні черги в касах, постійне невдоволення касирів, постійно щось "не так".

Опубліковано

Починає людина користуватися кредиткою. Але навіть якщо людина "вивчила систему", і діє так, щоб собі не нашкодити - рано чи пізно система введе якісь обмеження.

В юридичній практиці такого роду халепи більш поширені і деякі цим користуючись мають куди більші заробітки, ніж ті у кого в договорі прописані всі умови.

Три роки користувався приватбанківською кредиткою, і врешті закрив її. Мабуть, не стільки із-за комісій, скільки із-за нервотрьопки під час спілкування з живими працівниками ПБ. Постійні черги в касах, постійне невдоволення касирів, постійно щось "не так".

Для тих, хто боїться спілкування з касирами, придумали термінали самообслуговування: кредитку поповнити, мобільний, переказ відправити, комунальні сплатити і тп і все спілкуючись тільки із залізякою.

Опубліковано

Для тих, хто боїться спілкування з касирами, придумали термінали самообслуговування: кредитку поповнити, мобільний, переказ відправити, комунальні сплатити і тп і все спілкуючись тільки із залізякою.

Нда? Як цікаво.

Кредитку свою я закрив роки три тому. Тоді ще цих терміналів не було. І їх наявність зараз аж ніяк не породжує в мене бажання знову користуватися послугами Привата.

А невже термінали комісію не беруть?

Опубліковано

Приват формує загально-українську базу даних всього населення, відстежує що де коли я як, хочуть контролювати всіх!!

Опубліковано

А невже термінали комісію не беруть?

Дивлячись за які послуги. Поповнення кредитки, наприклад, без комісії. Те саме мобільні, оплата міського телефону, комунальні.

Приват формує загально-українську базу даних всього населення, відстежує що де коли я як, хочуть контролювати всіх!!

і як? голоси чуєш в голові? не піддавайся

ym881Rh4.png

Опубліковано

Цьоця-менеджер дає мені мою зарплатну карту і усно (!!!) повідомляє пін-код.

Минулого тижня при мені одному чоловікові видали картку, при ньому ж розірвали конверт з пін-кодом (працівник одним оком заглянула в нього) і порадила десь його записати :)

Опубліковано

(працівник одним оком заглянула в нього)

...потім перестріла в темному провулку того клієнта, дала по голові важким тупим предметом, забрала картку і галопом в банкомат знімати готівку (вона ж одним оком бачила пін-код). до цього ви хилили? хоча, дійсно, вона не мала права відкривати пін-конверт. З іншого боку, є клієнти-унікали, які не вміють самі відкрити конверт з піном. А деякі просто затемнене поле шкребуть ніби скретч-карту, в результаті зіпсований пін, картка на перевипуск.

Опубліковано

(працівник одним оком заглянула в нього)

...потім перестріла в темному провулку того клієнта, дала по голові важким тупим предметом, забрала картку і галопом в банкомат знімати готівку (вона ж одним оком бачила пін-код). до цього ви хилили? хоча, дійсно, вона не мала права відкривати пін-конверт. З іншого боку, є клієнти-унікали, які не вміють самі відкрити конверт з піном. А деякі просто затемнене поле шкребуть ніби скретч-карту, в результаті зіпсований пін, картка на перевипуск.

Я якось зовсім не розмірковувала про її наміри :). Не думаю, що чоловік 40 років (бізнесмен), якому цю картку видавали, не вміє відкривати конверт і поводитися з карткою.

Найголовніше - працівника ніхто не просив відкривати конверт.

Опубліковано

не знаю її намірів, але щось мені підказує, що їй це (взнавати пін-код клієнтів) заборонено...

• +1 1
Опубліковано

Не думаю, що чоловік 40 років (бізнесмен), якому цю картку видавали, не вміє відкривати конверт і поводитися з карткою.

А ви йому в особову картку теж одним оком заглянули? Звідки така впевненість про вид діяльності і вміння клієнта?

Опубліковано

Як що так багато фактів "недобросовісності" данного банку, то можливо можна їх якось задокументовати (на фото- відеокамеру). Зробити невеликий відеоролик де показати недоліки і правопорушення Привата, виложити це в інет і на youtube в тому числі. Впринципі я готовий взяти відеокамеру піти познімати черги до банкоматів і у відділеннях банку, вислухати побажання невдоволених клієнтів, і історії звільнених працівників, запитатися в Романюка чому на центральній ялинці Луцька серед іграшок вісять приватбанковські логотипи і чому після обрання мером він запровадив карточки даного (а не яго-небудь іншого) банка у школах міста, і т.д.

Взагалі таке можливо? Чи це абсурдна ідея ?

П.С знаю що більшість настроєна скептично та все ж

Опубліковано

Взагалі таке можливо? Чи це абсурдна ідея ?

сам спитав, сам відповів. гарно поговорили.

як ти собі взагалі це уявляєш? ти сидиш кілька годин з камерою "на пєрєвєс" і чекаєш фактів "недобросовісності", бо вони ж хоч і трапляються, як тут пишуть, на кожному кроці, але все ж.. охорона і тд тобі це все люб'язно дозволяє, а клієнт-менеджер ще й каву/чай бутерброди підносить? stol.gif

Опубліковано

Не думаю, що чоловік 40 років (бізнесмен), якому цю картку видавали, не вміє відкривати конверт і поводитися з карткою.

А ви йому в особову картку теж одним оком заглянули? Звідки така впевненість про вид діяльності і вміння клієнта?

А коли ви стоїте в черзі, то закриваєте вуха, щоб не чути, що каже людина, яка стоїть перед вами?

Опубліковано

Про підглядування пін-коду працівниками банку - в банкоматі приватбанка пін-код легко можна змінити на новий.

Про черги в касах - на кожній касі на склі наклеєна наклейка, там написано, що якщо ви стоїте в черзі до каси, і тим часом сусідні каси закриті надішліть смс з техтом ХХХХ на номер YYYY. (тариф - стандартна смс). Повірте - це працює, перевірено.

P.S. В кожному банку можна знайти свої "+" та "-", так само як кожна людина має свою суб"єктивну точку зору на дане питання (мене наприклад до Аваля нічим не заманиш)...

Опубліковано (змінено)

Кому треба ваш пін код??? :)

Достатньо, щоб зняти кошти з карти це номер карти, строк дії, якщо вона іменна, то ПІБ (що на карті), та код (три цифри), який надрукований на тильній стороні карти.

PS: Будьте пильні! :)

Дивує тільки одне, чому в інших банках нема таких інновацій як в "Привєті", чи то там тупі люди сидять, чи воно їм "нафіг нада", чи то може просто клони "Привєта" :) так для отвода глаз :)

Наш мер користується просто своєю владою, тому скрізь буде "Привєт" :) від цього ніяк, і Луцьк переіменують в "Привєт" :)

Ні де в світі напевно не вісять на головінй ялинці іграшки з логотипами чогось там, чи когось там :) це не прийнято, і це не доцільно, що то за "дєшова" реклама. І тут Луцьк по переду всіх :) ангели несуть логотип банку (це такі іграшки вісять на ялинці), а як дитині пояснити чому ангели якийсь квадрат тримують у році, що то за новий ідол такий.

Є стільки банків у нас в Луцьку, і саме "Привєт" тицяє свій нос скрізь, тому що цей нос має "кришу" :)

Змінено користувачем MACCEN

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...