Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

гуляв з дитиною, поповнив мобільний для чоловіка погано ходить та проблеми з зором...

потім водій при в’їзді з Соборності до будинків зупинився та ввічливо продемонструвавши рукою пропустив нас...

Опубліковано

Після таких слів гордо стає аж капєц :)

Дочка (старша) вчора: "Як може суп бути не смачний, якщо його варив тато?"

Фсьо, ти попав, тобі тепер в кулінарну тему

Опубліковано

і в мене cьогодні радість) ось, підібрав на вулиці і приніс додому) моя прєлєсссссть))))

Я теж хочу таку радість! :) Але трохи не таку. Я хочу таку:

1191.jpg

Ні, це не "Фубля", це котик!

Опубліковано

Маленька радість і гордість: моя команда вихованців стала призером міського етапу турніру юних правознавців :0005:

А капітан визнана найкращим гравцем всього турніру.

Окрема подяка Smith, за надані нам матеріали для підготовки :g29:

Опубліковано

На небі гарнюня веселка.

Кличу дітей, щоб глянули.

Старший зі знанням справи: це явище природи...

Ото ллє - ледь встигла папугу з прогулянки забрати)

Опубліковано
на 33 -му сонце і пташки співають

А Ви подивіться на південь!

Я також фото робила і навіть відео зняла. На телефон. Тепер не можу осилити як це все на комп скинути...

Опубліковано

иногда дарить даже приятнее чем получать!!!

Сьогодні і я це відчув! у тата ДН я йому подарив книгу,ну і до книги :) , він знає сам особисто автора і це йому було на стільки приємно.............ух! я щасливий!

Повністю підтримую,що інколи дарити НАБАГАТО! приємніше чим отримувати.

post-23661-0-75580600-1443297868_thumb.j

Опубліковано

Такі прекрасні осінні дні! До речі, надворі тепліше, ніж у будинку, тому йду грітися на сонечку :)

Опубліковано

Прошу не сміятись. Сьогодні викопали нарешті кілька рядочків біля хати ранньої бульби. Тепер можна і розслабитись. Урожай зібрано.

Опубліковано

Прошу не сміятись. Сьогодні викопали нарешті кілька рядочків біля хати ранньої бульби. Тепер можна і розслабитись. Урожай зібрано.

Майже встигли до морозів ))

Опубліковано

А у мене величезний врожай помідорів померз :( Але то фігня, я на зиму заготовила, просто прийдеться купувати для споживання зараз.

Зате у мене велика радість: наша збірна Луцька команда правознавців (до підготовки котрих я долучилась) сьогодні виборола 1 місце на обласному турнірі!

Попереду Всеукр! Тішусь, що маємо таких талановитих дітей!

Опубліковано

Яка гарна тема, дякую! І в нас радість - син сам почав писати слова та називати букви слів по-черзі, без зображення! Яка радість! Над ним ніхто не сидить, нічого не "вдолблює". Просто в нього є свій особистий простір, своє "робоче" місце. 6 років. Ура! :_42: А пару днів тому прийшов і каже: "Мама, у тебя такие красивые и модные глаза!" :_27:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

згубив гаманець в барі, через годину вернувся, а там вже хтось сидів...

але гаманець лежав під лавкою...

радості не було меж ))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...